Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Sun Inns Kota Damansara

No. 2A Jalan PJU 5/21, The Strand, Kota Damansara, Kuala Lumpur, Malezja 47600

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,6

z 284 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 0

Wart swojej ceny
7,0
Lokalizacja
7,4
Ocena pracowników
6,7
Warunki w hotelu/Czystość
6,5
Komfort pokoju
6,5
Jedzenie/Posiłki
5,3
Wszystkie recenzje (284)
Sortuj według:
Muhammad H. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 29 maja 2016
NEED TO WAIT UNTIL 4PM FOR CHECKIN
6,3
PLEASE IMPROVE. CUSTOMERS HATE TO WAIT. I NEED TO WAIT UNTIL 4PM FOR CHECK-IN PROCESS. REASON ROOM NOT CLEAN YET..
Muhammad H. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 29 maja 2016
NEED TO WAIT UNTIL 4PM FOR CHECK-IN
6,3
PLEASE IMPROVE. CUSTOMERS HATE TO WAIT. I NEED TO WAIT UNTIL 4PM FOR CHECK-IN PROCESS. REASON ROOM NOT CLEAN YET..
Muhammad H. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 29 maja 2016
NEED TO WAIT UNTIL 4PM FOR CHECK-IN
6,3
PLEASE IMPROVE. CUSTOMERS HATE TO WAIT. I NEED TO WAIT UNTIL 4PM FOR CHECK-IN PROCESS. REASON ROOM NOT CLEAN YET..
Wan N. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 28 maja 2016
Nice
6,7
Tq
Kok A. Podróże z partnerem Malaysia, 8 maja 2016
Value for money
4
The hotel is ok and near to eating place and shopping centres
Kong Y. Wycieczki w pojedynkę Malaysia, 30 kwietnia 2016
Good Budget Hotel
4,7
Value for money
Kong Y. Podróże grupowe Malaysia, 30 kwietnia 2016
Good Budget Hotel
4,7
Many eateries nearby.
Mohd A. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 29 kwietnia 2016
best
5,3
ok
Gim H. Podróże służbowe Malaysia, 1 kwietnia 2016
very noisy because pub surrounding and can listen
3,7
noisy
Nur F. Podróże z partnerem Malaysia, 14 marca 2016
Dirty bed sheet
2,3
Dirty bed sheet when we arrived. No instruction on air conditioner. Rooms are small for two of us.
Recenzja 1 z 1
Sun Inns Kota Damansara Kuala LumpurSun Inns Kota Damansara Kuala Lumpur - Hotel z zewnątrzSun Inns Kota Damansara Kuala Lumpur - Hotel z zewnątrzSun Inns Kota Damansara Kuala Lumpur - FoyerSun Inns Kota Damansara Kuala Lumpur - FoyerSun Inns Kota Damansara Kuala Lumpur - Wnętrze hoteluSun Inns Kota Damansara Kuala Lumpur - WyposażenieSun Inns Kota Damansara Kuala Lumpur - WyposażenieSun Inns Kota Damansara Kuala Lumpur - Pokój gościnnySun Inns Kota Damansara Kuala Lumpur - Pokój gościnnySun Inns Kota Damansara Kuala Lumpur - Pokój gościnnySun Inns Kota Damansara Kuala Lumpur - Pokój gościnnySun Inns Kota Damansara Kuala Lumpur - Pokój gościnnySun Inns Kota Damansara Kuala Lumpur - Pokój gościnnySun Inns Kota Damansara Kuala Lumpur - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B05