Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Swan Inn

Jl. Monkey Forest, Ubud, Bali, Indonezja 80571

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

z 279 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
8,0
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
6,7
Komfort pokoju
7,0
Jedzenie/Posiłki
6,8
Wszystkie recenzje (279)
Sortuj według:
Pawel S. Podróże z partnerem Poland, 9 czerwca 2015
Niby w centrum a ukrycie

Miły hotelik, a właściwie pensjonacik z domkami, w których wynajmowane są pokoje. Wnętrza pokoi nie powalają, natomiast domki z zewnątrz bardzo ładne. W centrum Ubud, ale nie przy głównej ulicy.
8,3
Krzysztof K. Wycieczki w pojedynkę Sweden, 17 września 2014
3 dni w Swan Inn

położenie, miła obsługa, spokój
7,7
Położony niedaleko centrum miasta Ubud oraz Monkey Forest. Spokojnie miejsce, dużo ogród i mnóstwo zieleni. Miła i pomocna obsługa. Śniadanie monotonne lecz można przynieść własne produkty i poprosić o przyrządzenie. O ile sam Monkey Forest nie jest wart przyjazdu do Ubud to lokalne wyroby artystyczne są tego warte. Również w Ubud jest duży wybór wyśmienitych restauracji które są o wiele tańsze niż te w Kuta. Łatwo też wynająć prywatny transport lub kupić miejsce w mikrobusie na wycieczkę po okolicy. Pobyt w Swan Inn jest wart swojej ceny.
Joshua R. Podróże z partnerem United States of America, 30 maja 2016
Great
6,3
Good deal
Moitrayee C. Wycieczki w pojedynkę India, 18 maja 2016
nice place to stay
5,7
very nice garden. big rooms & bathrooms. but breakfast portion size is very small. it is a bit inside from main the road- Jln monkey Forest.
Nina V. Podróże z partnerem Germany, 30 kwietnia 2016
Nice place but needs maintenance
5
The rooms, garden and pool are nice, Staff is friendly. Breakfast is fine to get you going. The bathrooms are okish. Warm water but not much water pressure. Unfortunately, a few things need more maintenance. First room we had the lock to the kitchen was broken so that effectively you couldn't lock the room. Second room had a broken toilet which got fixed the next day. Third room had a leaking toilet which was also fixed after a few days but before that the bathroom floor was constantly wet. Overall, cleaning could be a bit more thorough but nothing unbearable.
Xiaoyue Z. Wycieczki w pojedynkę China, 25 kwietnia 2016
staff are unfriendly and threat against me to ca
2,3
threat against me to call police
Julio S. Podróże służbowe Portugal, 13 kwietnia 2016
Pretty bad overall
3,7
Room without AC and open to mosquitos. The door wouldn't close properly, there was a huge gap where anyone could see into the room. Probably the dirtiest tub I've seen in my life.
Somvanh N. Wycieczki w pojedynkę Thailand, 11 kwietnia 2016
4 days in april.
5
Too noisy with family and kids living nearby. Not as clean as expected. Good location with swimming pool. Breakfast ok. Scooter rental available.
Amanda D. Rodziny z dużymi dziećmi Australia, 10 kwietnia 2016
Brilliant little Homestay
6,7
Brilliant little homestay - lovely gardens, decent pool and excellent room - even came with a small kitchen - large sitting area and breakfast brought to the room - excellent staff - will definately stay here again
Alexandra M. Wycieczki w pojedynkę Malaysia, 9 kwietnia 2016
Very basic
5
In the middle of the tourist area but a bit old.
Recenzje 1 - 2 z 2
Swan Inn BaliSwan Inn Bali - WyposażenieSwan Inn Bali - Balkon/TarasSwan Inn Bali - ŁazienkaSwan Inn Bali - Pokój gościnnySwan Inn Bali - Pokój gościnnySwan Inn Bali - Balkon/TarasSwan Inn Bali - ŁazienkaSwan Inn Bali - Pokój gościnnySwan Inn Bali - Balkon/TarasSwan Inn Bali - Balkon/TarasSwan Inn Bali - Wnętrze hoteluSwan Inn Bali - Wnętrze hoteluSwan Inn Bali - Pokój gościnnySwan Inn Bali - BasenSwan Inn Bali - Pokój gościnnySwan Inn Bali - OgródSwan Inn Bali - BasenSwan Inn Bali - BasenSwan Inn Bali - OgródSwan Inn Bali - RecepcjaSwan Inn Bali - OgródSwan Inn Bali - OgródSwan Inn Bali - WidokSwan Inn Bali - WejścieSwan Inn Bali - Balkon/TarasSwan Inn Bali - OgródSwan Inn Bali - WidokSwan Inn Bali - OgródSwan Inn Bali - Balkon/TarasSwan Inn Bali - OgródSwan Inn Bali - WejścieSwan Inn Bali - Pokój gościnnySwan Inn Bali - WidokSwan Inn Bali - WidokSwan Inn Bali - WyposażenieSwan Inn Bali - WidokSwan Inn Bali - OgródSwan Inn Bali - KuchniaSwan Inn Bali - OgródSwan Inn Bali - OgródSwan Inn Bali - Hotel z zewnątrzSwan Inn Bali - Balkon/TarasSwan Inn Bali - BasenSwan Inn Bali - OgródSwan Inn Bali - WejścieSwan Inn Bali - BasenSwan Inn Bali - Balkon/TarasSwan Inn Bali - BasenSwan Inn Bali - OgródSwan Inn Bali - Hotel z zewnątrzSwan Inn Bali - Balkon/TarasSwan Inn Bali - RecepcjaSwan Inn Bali - Balkon/TarasSwan Inn Bali - Balkon/TarasSwan Inn Bali - OgródSwan Inn Bali - RecepcjaSwan Inn Bali - OgródSwan Inn Bali - WidokSwan Inn Bali - OgródSwan Inn Bali - Balkon/Taras


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A08