Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Swan Inn

Jl. Monkey Forest, Ubud, Bali, Indonezja 80571 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Swan Inn Bali - Ogród Swan Inn Bali - Balkon/Taras Swan Inn Bali - Pokój gościnny Swan Inn Bali - Łazienka Swan Inn Bali - Wyposażenie Swan Inn Bali - Jedzenie i napoje Swan Inn Bali - Pokój gościnny Swan Inn Bali - Hotel z zewnątrz Swan Inn Bali - Pokój gościnny Swan Inn Bali - Wnętrze hotelu Swan Inn Bali - Balkon/Taras Swan Inn Bali - Łazienka Swan Inn Bali - Pokój gościnny Swan Inn Bali - Pokój gościnny Swan Inn Bali - Wejście Swan Inn Bali - Balkon/Taras
Swan Inn Bali - Łazienka Swan Inn Bali - Pokój gościnny Swan Inn Bali - Ogród Swan Inn Bali - Balkon/Taras Swan Inn Bali - Balkon/Taras Swan Inn Bali - Wnętrze hotelu Swan Inn Bali - Pokój gościnny Swan Inn Bali - Wnętrze hotelu Swan Inn Bali - Pokój gościnny Swan Inn Bali - Ogród Swan Inn Bali - Basen Swan Inn Bali - Basen
Okolica: Ubud Liczba pokoi: 9
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

na podstawie
234 recenzji

Warty swojej ceny
7,9
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
6,7
Komfort pokoju
6,9
Jedzenie/Posiłki
6,8
Wszystkie recenzje (234)
Sortuj według:
Pawel S. Podróż z partnerem Poland, 9 czerwca 2015
Niby w centrum a ukrycie

Miły hotelik, a właściwie pensjonacik z domkami, w których wynajmowane są pokoje. Wnętrza pokoi nie powalają, natomiast domki z zewnątrz bardzo ładne. W centrum Ubud, ale nie przy głównej ulicy.
8,3
Zgłoś tą recenzję
Krzysztof K. Wycieczka w pojedynkę Sweden, 17 września 2014
3 dni w Swan Inn

położenie, miła obsługa, spokój
7,7
Położony niedaleko centrum miasta Ubud oraz Monkey Forest. Spokojnie miejsce, dużo ogród i mnóstwo zieleni. Miła i pomocna obsługa. Śniadanie monotonne lecz można przynieść własne produkty i poprosić o przyrządzenie. O ile sam Monkey Forest nie jest wart przyjazdu do Ubud to lokalne wyroby artystyczne są tego warte. Również w Ubud jest duży wybór wyśmienitych restauracji które są o wiele tańsze niż te w Kuta. Łatwo też wynająć prywatny transport lub kupić miejsce w mikrobusie na wycieczkę po okolicy. Pobyt w Swan Inn jest wart swojej ceny.
Zgłoś tą recenzję
Jessica M. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 5 sierpnia 2015
Didn't get a good room

Location, staff, value for price
5,7
I got the room at the back next to reception which had the shower and toilet outside. It was inconvenient for me. It had a good pool for relaxation though. But good location as it near shops and places to eat.
Zgłoś tą recenzję
Wendy R. Podróż z partnerem Australia, 1 sierpnia 2015
Swan Inn

Great position, quiet staff and position and beatiful verandahs to sit around and relax on.
7,7
We enjoyed our stay there and will try and stay there again if we decide to go back to Ubud. It is a family run business which gives the place character and security. The staff were all pleasant and polite.
Zgłoś tą recenzję
Lindsay B. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 25 lipca 2015
Good stay

Breakfast, location, value for money
7,3
Zgłoś tą recenzję
Robbert S. Podróż z partnerem Netherlands, 1 lipca 2015
Good value for money

staff, pool, location
9,3
pleasant stay
Zgłoś tą recenzję
Xavier K. Podróż z partnerem Belgium, 20 czerwca 2015
Swan Inn

Localisation, activities, staff
10
Zgłoś tą recenzję
Rachel N. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 24 maja 2015
Lovely stay

Staff, pancake, value
9
Great I would really recommend
Zgłoś tą recenzję
Kristine S. Podróż z partnerem United States of America, 10 maja 2015
cheap and dirty towel

location, value,
6,7
stayed here for a night. I originally booked for the cheapest room but it was full when I arrived and was upgraded to a garden room at no cost, which was nice. The location is perfect in you are interested to visit yoga studio, shops, lots of restaurant nearby as well. they have a nice pond and that's about it. Keep in mind though, that there is a family living in the same compound so expect to hear a lot of noise especially from the kids and infant crying loudly until 11pm. I planned to extend my stay another night, but immediately changed my mind when i discovered the towel they gave me had ***poop*** smeared on it. I was disgusted and didn't have the chance to tell the staff about it since i had to leave early that morning for a trip.
Zgłoś tą recenzję
Alison D. Podróż w większej grupie Canada, 9 maja 2015
Nice place

Staff was very friendly. Great breakfast served to your room. Good location.
10
Great
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Swan Inn BaliSwan Inn Bali - OgródSwan Inn Bali - Balkon/TarasSwan Inn Bali - Pokój gościnnySwan Inn Bali - ŁazienkaSwan Inn Bali - WyposażenieSwan Inn Bali - Jedzenie i napojeSwan Inn Bali - Pokój gościnnySwan Inn Bali - Hotel z zewnątrzSwan Inn Bali - Pokój gościnnySwan Inn Bali - Wnętrze hoteluSwan Inn Bali - Balkon/TarasSwan Inn Bali - ŁazienkaSwan Inn Bali - Pokój gościnnySwan Inn Bali - Pokój gościnnySwan Inn Bali - WejścieSwan Inn Bali - Balkon/TarasSwan Inn Bali - ŁazienkaSwan Inn Bali - Pokój gościnnySwan Inn Bali - OgródSwan Inn Bali - Balkon/TarasSwan Inn Bali - Balkon/TarasSwan Inn Bali - Wnętrze hoteluSwan Inn Bali - Pokój gościnnySwan Inn Bali - Wnętrze hoteluSwan Inn Bali - Pokój gościnnySwan Inn Bali - OgródSwan Inn Bali - BasenSwan Inn Bali - BasenSwan Inn Bali - Basen

Recenzje klientów - Swan Inn, Bali

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C02