Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Swiss-Belinn Medan

Jl. Surabaya No. 88, Medan - centrum, Medan, Indonezja (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Swiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Sklepy Swiss-Belinn Medan Medan - Centrum Biznesowe Swiss-Belinn Medan Medan - Restauracja Swiss-Belinn Medan Medan - Jedzenie i napoje Swiss-Belinn Medan Medan - Restauracja Swiss-Belinn Medan Medan - Foyer Swiss-Belinn Medan Medan - Wejście Swiss-Belinn Medan Medan - Restauracja Swiss-Belinn Medan Medan - Siłownia Swiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Pokój gościnny Swiss-Belinn Medan Medan - Pub/Hol Swiss-Belinn Medan Medan - Sala konferencyjna Swiss-Belinn Medan Medan - Restauracja Swiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hotelu
Swiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Pokój gościnny Swiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Pokój gościnny Swiss-Belinn Medan Medan - Łazienka
Okolica: Medan - centrum Liczba pokoi: 180
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

na podstawie
2416 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
7,7
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
7,5
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (2416)
Sortuj według:
Chroscielewski W. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 3 maja 2013
Fajny hotel z internetem do bani

Pokoj, obsługa, niedrogi
7,7
Fajny hotel przesiadkowy. Wart ceny - oczywiscie w promocji. Jesli chcecie skorzystac z internetu to tylko w nocy, w przeciwnym rzaie otwórzcie stronę i idźcie na kawę.
Zgłoś tą recenzję
Caroline S. Podróż z partnerem Indonesia, 20 lipca 2015
good

room, location, clean
8,3
comfortable
Zgłoś tą recenzję
Gitta W. Rodziny z dużymi dziećmi Indonesia, 20 lipca 2015
A one night stay in Medan

The staff were decent. The room was comfy. Not noisy.
5
I was staying there for a night after a rough road trip from Samosir to Medan. Overall it was quite decent for a 3 stars hotel. We arrived really late but we got our room pretty quick without any fuss. The room was clean and despite the area where the hotel located, our stay were safe and sound.
Zgłoś tą recenzję
Kok H. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 19 lipca 2015
Swiss Bell-INN

Busy children run around non stop. Sounds proof is back. Keep hearing banggin
6
Zgłoś tą recenzję
Sumitomo T. Podróż służbowa Indonesia, 17 lipca 2015
hood cheap nice

hood cheap nice
5,7
hood cheap nice
Zgłoś tą recenzję
Lye S. Podróż służbowa Singapore, 9 lipca 2015
worst hotel of all swiss belinn chain
2
Bad..very bad. Despite being a loyal swiss inn chain loyal customer. The worst i ever experience. No more this hotel
Zgłoś tą recenzję
Lim Y. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 8 lipca 2015
Nice Hotel with Perfect Location

Location, Price, Comfort
8,3
Nice
Zgłoś tą recenzję
Saimin L. Podróż w większej grupie Singapore, 29 czerwca 2015
Good location to nearby good food store

location, cleaness,pricing
8
The location is near to local famous foodstore by night at Selat Panjang and Semarang street. So far the room is convenient and clean. Any request for extra adaptor and ironing were fast served.
Zgłoś tą recenzję
Zi J. Podróż w większej grupie Malaysia, 28 czerwca 2015
nice hotel

nice breakfast, friendly staff, fast internet
8,7
Zgłoś tą recenzję
Yuli I. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 26 czerwca 2015
Friendly staff and good location for food lover

efficient check in/out process, friendly staff, easy to find nice food
7,7
Enjoy our stay at this hotel as the staffs are friendly and attentive. The kids enjoy the cyber corner in the lobby. Since most of the rooms has no window, it smells musty everytime we enter the room.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Swiss-Belinn Medan MedanSwiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - SklepySwiss-Belinn Medan Medan - Centrum BiznesoweSwiss-Belinn Medan Medan - RestauracjaSwiss-Belinn Medan Medan - Jedzenie i napojeSwiss-Belinn Medan Medan - RestauracjaSwiss-Belinn Medan Medan - FoyerSwiss-Belinn Medan Medan - WejścieSwiss-Belinn Medan Medan - RestauracjaSwiss-Belinn Medan Medan - SiłowniaSwiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Pokój gościnnySwiss-Belinn Medan Medan - Pub/HolSwiss-Belinn Medan Medan - Sala konferencyjnaSwiss-Belinn Medan Medan - RestauracjaSwiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Pokój gościnnySwiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Pokój gościnnySwiss-Belinn Medan Medan - Łazienka


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C04