Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Swiss-Belinn Medan

Jl. Surabaya No. 88, Medan - centrum, Medan, Indonezja (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Swiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Sklepy Swiss-Belinn Medan Medan - Centrum Biznesowe Swiss-Belinn Medan Medan - Restauracja Swiss-Belinn Medan Medan - Jedzenie i napoje Swiss-Belinn Medan Medan - Restauracja Swiss-Belinn Medan Medan - Foyer Swiss-Belinn Medan Medan - Wejście Swiss-Belinn Medan Medan - Restauracja Swiss-Belinn Medan Medan - Siłownia Swiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Pokój gościnny Swiss-Belinn Medan Medan - Pub/Hol Swiss-Belinn Medan Medan - Sala konferencyjna Swiss-Belinn Medan Medan - Restauracja Swiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hotelu
Swiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Pokój gościnny Swiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Pokój gościnny Swiss-Belinn Medan Medan - Łazienka
Okolica: Medan - centrum Liczba pokoi: 180
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

na podstawie
2434 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
7,7
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
7,5
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (2434)
Sortuj według:
Chroscielewski W. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 3 maja 2013
Fajny hotel z internetem do bani

Pokoj, obsługa, niedrogi
7,7
Fajny hotel przesiadkowy. Wart ceny - oczywiscie w promocji. Jesli chcecie skorzystac z internetu to tylko w nocy, w przeciwnym rzaie otwórzcie stronę i idźcie na kawę.
Zgłoś tą recenzję
Henki T. Wycieczka w pojedynkę Indonesia, 24 sierpnia 2015
Good Hotel, Good Location

Location, Friendly staff, and affordable
7
Zgłoś tą recenzję
Ima M. Podróż służbowa Indonesia, 22 sierpnia 2015
Old

Food
3,7
Zgłoś tą recenzję
Hezron M. Podróż z partnerem Indonesia, 21 sierpnia 2015
Odor

Odor, Intermitent internet wifi connection
6,3
Room and pathway are totally odor. Will not return there anymore
Zgłoś tą recenzję
Pei W. Podróż służbowa Taiwan, 15 sierpnia 2015
Nice value

Food,big room, location
7
Zgłoś tą recenzję
Andrew W. Podróż z partnerem United Kingdom, 15 sierpnia 2015
Nice

Size of the room/restaurant staff
7
Nice hotel rooms are spacious bathroom could do with a bit of TLC but were clean We only stayed 1 night the restaurant staff were very helpful.... We had a good chat. There are some Chinese restaurants at he back of the hotel food is good. If your in Medan then this hotel is good to stay at
Zgłoś tą recenzję
Shelvy E. Podróż służbowa Indonesia, 11 sierpnia 2015
ok

ok
8
ok
Zgłoś tą recenzję
Pang S. Wycieczka w pojedynkę Afghanistan, 10 sierpnia 2015
Clean & good location

Clean & good location
8,3
Zgłoś tą recenzję
Colin A. Podróż z partnerem United Kingdom, 7 sierpnia 2015
One Night in Medan

Price.
6,7
Our stay was extremely shortly arriving at 10pm and leaving by 8am so difficult to judge on all aspects of the hotel however what little time we did spend in the hotel was to our satisfaction.
Zgłoś tą recenzję
Andrian H. Podróż służbowa Indonesia, 3 sierpnia 2015
good location

location, price
8
good place to stay if you need to be in this area
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Swiss-Belinn Medan MedanSwiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - SklepySwiss-Belinn Medan Medan - Centrum BiznesoweSwiss-Belinn Medan Medan - RestauracjaSwiss-Belinn Medan Medan - Jedzenie i napojeSwiss-Belinn Medan Medan - RestauracjaSwiss-Belinn Medan Medan - FoyerSwiss-Belinn Medan Medan - WejścieSwiss-Belinn Medan Medan - RestauracjaSwiss-Belinn Medan Medan - SiłowniaSwiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Pokój gościnnySwiss-Belinn Medan Medan - Pub/HolSwiss-Belinn Medan Medan - Sala konferencyjnaSwiss-Belinn Medan Medan - RestauracjaSwiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Pokój gościnnySwiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Wnętrze hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Pokój gościnnySwiss-Belinn Medan Medan - Łazienka


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A01