lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Swissotel Merchant Court Hotel

20 Merchant Road, Clarke Quay / Nadrzecze, Singapur (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Łazienka Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Sala konferencyjna Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Sala konferencyjna Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Restauracja Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Spa Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Sala konferencyjna Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Spa Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Restauracja Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pokój gościnny
Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Hotel z zewnątrz Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Salon Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Basen Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Siłownia Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kawiarnia/Kafejka Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kawiarnia/Kafejka Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kawiarnia/Kafejka Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pub/Hol Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Jedzenie i napoje Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Sala Balowa Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Łazienka
Okolica: Clarke Quay / Nadrzecze Liczba pokoi: 476
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,2

z 2828 recenzji

Warty swojej ceny
7,6
Lokalizacja
9,2
Ocena pracowników
8,1
Warunki w hotelu/Czystość
8,4
Komfort pokoju
8,3
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (2828)
Sortuj według:
Andrzej O. Wycieczka w pojedynkę Poland, 13 września 2014
Średniej klasy hotel.

Nie potrafię wymienić.
7
Średnio mi się podobało.Bardzo kiepsko działający internet.Łazienka z innej epoki.Wszystko sprawiało wrażenie jakiegoś starego hotelu w złym wydaniu.Nie polecam.
Robert M. Podróż z partnerem Poland, 14 marca 2012
Wspaniala lokalizacja

Bardzo dobara lokalizacja i wspaniale sniadania .mila obsluga , przyjemny basen z ogrodem
8,3
Polecam wszystkim zwiedzajacym Singapur ogromny plus to blisko do chinatown , na Orschard road i do pomnika Merlina .
Informacje: Centrum zabaw nad rzeka widac z okien pokoju
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 9 stycznia 2011
Swissotel Merchant Court Hotel

lokalizacja, standard, wyposażenie i wielkość pokojów
8,3
To moje główne miejsce noclegowe w Singapurze, do któego wracam bardzo często. Hotel uważam za jeden z najlepszym w mieście, do tej pory był dostępny również w dość atrakcyjnej cenie. Ostatnio się to zmieniło i hotel dobija cenami do wyższych standardem (chociażby do Swissotel the Stamford). Nie mniej, standard, lokalizacja, obsługa i wyposażenie hotelu są naprawde na wysokim poziomie.
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 9 czerwca 2010
Jak zwykle OK!

jak zwykle - wszystko ok, jak zwykle polecam
8,3
Tak jak wszystkie moje poprzednie recenzje tego hotelu,również i ta będzie bardzo pozytywna. nie specjalnie mogę cokolwiek dodać, po prostu bardzo fajny hotel ze świetną lokalizacją. POLECAM!
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 18 maja 2010
Dobry hotel

lokalizacja, obsługa, standard
8,3
To kolejna recenzja tego hotelu, gdzie tylko mogę potwierdzić, że jest bardzo fajny, głównie ze względu na doskonałą lokalizację. Standard, design, obsługa itp. jak zwykle be zarzutu, trzymają wysoki poziom. Niestety, ceny Swissotel the Merchant kilka miesięcy temy dość mocno wzrosły co sprawia, że nie jest to już tak atrakcyjny, jak było przed podwyżkami.
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 20 kwietnia 2010
Swissotel the Merchant

to moje stałe miejsce pobytu w Singapurze - prawie same plusy
8,3
bardzo dobry hotel ze świetną lokalizacją, blisko Clarky. Hotel jak najbardziej godny polecenia, ze względu na wszystko. Jedyny minus jest taki, że ostatnio podrożał.
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 15 kwietnia 2010
Swissotel the Merchant

lokalizacja, obsługa, wystrój
8,3
Jest to hotel w którym zatrzymujemy się zawsze, spełnia on wszystkie nasze oczekiwania. Przede wszystkim doskonała lokalizacja w pobliżu Clarky -rozrywkowej czesci Singapuru. Szczerze polecam ten hotel. Jedyny minus jest taki, ze ostatnio nieco podniesli ceny. Oprocz tego internet mógłby być wliczony w cenę, ale to akurat standard w Singapurze, że płaci się dodatkowo.
Andrzej P. Wycieczka w pojedynkę Poland, 18 marca 2010
Swissotel the Merchant

lokalizacja, udogodnienia, obsługa
8,3
Swissotel the Merchant to hotel regularnie odwiedzany przeze mnie, zatem tylko potwierdzam, że jest bardzo dobry. Kluczowa jest tu lokalizacja - dosłownie 3 kroki od Clarky, standard w pokojach, obsługa, śniadania itp. są bardzo dobre, niestety ceny ostatnio wzrosłyu.
Joon M. Podróż służbowa Hong Kong, 17 września 2014
The room allocated to me has blood stain on it

Location ok
3,7
Not really pleasant becos the 1st night my bed sheet has blood.told reception they can't so anything. Changed my room next day and did not even apologize.
Ai T. Podróż służbowa Singapore, 17 września 2014
Not up to expectation

Location, accessibilty, clean
6,3
It's my first time staying in this hotel, didn't meet my expectation

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Swissotel Merchant Court Hotel SingapurSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - ŁazienkaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Sala konferencyjnaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Sala konferencyjnaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - SpaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Sala konferencyjnaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - SpaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Hotel z zewnątrzSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - SalonSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - BasenSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - SiłowniaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kawiarnia/KafejkaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kawiarnia/KafejkaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kawiarnia/KafejkaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pub/HolSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Jedzenie i napojeSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Sala BalowaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - ŁazienkaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - WyposażenieSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Sala BalowaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Hotel z zewnątrzSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Widok

Recenzje klientów - Swissotel Merchant Court Hotel, Singapur

AS-AGWEB-3A08