lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Swissotel The Stamford Hotel

2 Stamford Road, Marina Bay, Singapur 178882 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Hotel z zewnątrz Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Recepcja Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Wnętrze hotelu Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Hotel z zewnątrz Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Siłownia Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restauracja Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny
Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Basen Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Jedzenie i napoje Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala Balowa Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala Balowa Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjna Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjna Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/Hol Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Jedzenie i napoje Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restauracja Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restauracja
Okolica: Marina Bay Liczba pokoi: 1261

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,4

z 3797 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
9,4
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,4
Komfort pokoju
8,5
Jedzenie/Posiłki
7,7
Wszystkie recenzje (3797)
Sortuj według:
Bartosz N. Podróż z partnerem Poland, 14 marca 2012
Luksusowy hotel w centrum z rozsądną cenę, ale...

Dobre położenie, wysoki standard.
8,3
Ogólnie bardzo przyzwoity a nawet luksusowy hotel, położony dosłownie nad stacją metra i przylegający do dużego centrum handlowego. Dla lubiących piesze włóczenie się po mieście problemem nie jest spacer stąd do Chinatown czy Little India, o Marina Bay nie wspominając. Przy niewatpliwych zaletach i wysokim standardzie, beznadziejnym rozwiązaniem jest płatny internet za niemal $30 za dobę! Co wiecej, cena dotyczy jednego urządzenia, więc jeśli jesteście w dwójkę i każdy zaloguje sie np. z telefonu i iPada, to już wychodzi $120/24h za umiarkowanie sprawne WiFi! W hotelu 5* to raczej żenujące. Nie korzystalem z hotelowej gastronomii, ale wyglądało to nieźle.
Rafal S. Podróż z partnerem Poland, 16 lipca 2011
swissotel singapore....polecam!

bardzp dobra lokalizacja, wzorowa czystość, uprzejma i kompetentna obsługa, królewskie śniadania!
8,3
hotel tej klasy spełnił wszystkie moje oczekiwania - jest bardzo dobrze położony - praktycznie w centrum miasta i nad bardzo dużym centrum handlowym typu mall i stacją szybkiej kolei mrt (2linii). obsługa jest miła, kompetentna i z dużą empatią dla gości hotelowych. jest to najwyższy budynek hotelowy w azji południowo-wschodniej, więc widoki pokoi połozonych na wyższych piętrach są niezapomniane...cena za pokój też jest jednak bardzo wysoka, ale to już jest dyskusyjna cecha całego singapuru!
Informacje na temat zwiedzania: hotel znajduje się nad stacją 2 linii szybkej koleji miejskiej - mrt, więc dojazd do jakiegokolwiek miejsca w singapurze nie jest problemem. do najwązniejszych punktów turystycznych można również bez trudu dojść na piechotę!
Tomasz K. Podróż z partnerem Poland, 29 grudnia 2010
dobre polozenie ale hotel bez rewelacji

polozenie, obsluga
8
hotel polozony dobrze i obsluga bardzo mila niestety jest to stary hotel i nie odpowiada standartem 5* widac ze juz przydalby sie remont
Neo W. Podróż w większej grupie Singapore, 7 lipca 2014
great view

location, shopping, great view
10
great quality hotel.
Yi M. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 7 lipca 2014
room with great view

great view, clean room and near shopping areas
8
The view from the room was great. However the baby cot was not suitable for our 3-month-old baby as it was too low.
Longgo H. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 5 lipca 2014
nice

location
8,3
be back soon
Bruce M. Podróż z partnerem United Kingdom, 30 czerwca 2014
just fantastic

staff,room,location
9,3
Fantastic hotel and great views..friendly staff
Wan C. Podróż z partnerem Singapore, 29 czerwca 2014
Swisotel Stamford

Its good location
4,3
1) As a whole, I was impressed by its harbour view of MBS from 52 th floor of my room. 2) However, there was a delayed check in for me for 45 minutes. 3) The air conditioners in my room and the common areas are not cooling enough for me. 4)I am also of the view that the hotel needs upgrading and sprucing up as a whole.
Chew K. Podróż w większej grupie Singapore, 29 czerwca 2014
It was a fantastic stay. The staff were friendly.

The best things was that the staff were very attentive and thoughtful, upon seeing us carrying our baby, they offered to delivery the baby cot to our hotel room without even we request.
10
The stay over at swissotel was awesome and good. My family had a great time during the stay. We would definitely visit the swissotel again:")
Alexander W. Podróż z partnerem Singapore, 29 czerwca 2014
Disappointing For My Wedding Night

Location
6,3
I booked a room for my wedding night only to find out our bathtub was clogged. The engineers took considerably long to arrive and after several attempts they couldn't fix it. We were left with a dirty and smelly bathroom, and had to change our room. The lighting was too dim as well, it was not comfortable. It was a bad experience for my wedding night.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Swissotel The Stamford Hotel SingapurSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Hotel z zewnątrzSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RecepcjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Wnętrze hoteluSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Hotel z zewnątrzSwissotel The Stamford Hotel Singapur - SiłowniaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - SalonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - SalonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - BasenSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Jedzenie i napojeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala BalowaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala BalowaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjnaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjnaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/HolSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Jedzenie i napojeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/HolSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/HolSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjnaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - SpaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Spa


AS-AGWEB-3C07