lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Swissotel The Stamford Hotel

2 Stamford Road, Marina Bay, Singapur 178882 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Hotel z zewnątrz Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Recepcja Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Wnętrze hotelu Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Hotel z zewnątrz Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Siłownia Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restauracja Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny
Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Basen Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Hotel z zewnątrz Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Jedzenie i napoje Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala Balowa Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala Balowa Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjna Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjna Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/Hol Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Jedzenie i napoje Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restauracja
Okolica: Marina Bay Liczba pokoi: 1261

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,4

z 4164 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
9,4
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,4
Komfort pokoju
8,6
Jedzenie/Posiłki
7,7
Wszystkie recenzje (4164)
Sortuj według:
Bartosz N. Podróż z partnerem Poland, 14 marca 2012
Luksusowy hotel w centrum z rozsądną cenę, ale...

Dobre położenie, wysoki standard.
8,3
Ogólnie bardzo przyzwoity a nawet luksusowy hotel, położony dosłownie nad stacją metra i przylegający do dużego centrum handlowego. Dla lubiących piesze włóczenie się po mieście problemem nie jest spacer stąd do Chinatown czy Little India, o Marina Bay nie wspominając. Przy niewatpliwych zaletach i wysokim standardzie, beznadziejnym rozwiązaniem jest płatny internet za niemal $30 za dobę! Co wiecej, cena dotyczy jednego urządzenia, więc jeśli jesteście w dwójkę i każdy zaloguje sie np. z telefonu i iPada, to już wychodzi $120/24h za umiarkowanie sprawne WiFi! W hotelu 5* to raczej żenujące. Nie korzystalem z hotelowej gastronomii, ale wyglądało to nieźle.
Rafal S. Podróż z partnerem Poland, 16 lipca 2011
swissotel singapore....polecam!

bardzp dobra lokalizacja, wzorowa czystość, uprzejma i kompetentna obsługa, królewskie śniadania!
8,3
hotel tej klasy spełnił wszystkie moje oczekiwania - jest bardzo dobrze położony - praktycznie w centrum miasta i nad bardzo dużym centrum handlowym typu mall i stacją szybkiej kolei mrt (2linii). obsługa jest miła, kompetentna i z dużą empatią dla gości hotelowych. jest to najwyższy budynek hotelowy w azji południowo-wschodniej, więc widoki pokoi połozonych na wyższych piętrach są niezapomniane...cena za pokój też jest jednak bardzo wysoka, ale to już jest dyskusyjna cecha całego singapuru!
Informacje na temat zwiedzania: hotel znajduje się nad stacją 2 linii szybkej koleji miejskiej - mrt, więc dojazd do jakiegokolwiek miejsca w singapurze nie jest problemem. do najwązniejszych punktów turystycznych można również bez trudu dojść na piechotę!
Tomasz K. Podróż z partnerem Poland, 29 grudnia 2010
dobre polozenie ale hotel bez rewelacji

polozenie, obsluga
8
hotel polozony dobrze i obsluga bardzo mila niestety jest to stary hotel i nie odpowiada standartem 5* widac ze juz przydalby sie remont
Effendi A. Podróż z partnerem Malaysia, 22 października 2014
Holiday

Location View Service
6,7
The aircon in the room was not cold enough - leaving the room stuffy. Not cold until cannot use blanket when sleeping.
Diana H. Wycieczka w pojedynkę Australia, 21 października 2014
Perfect One Night Stay.

The view from the room. The cleanliness of the room and it's wonderful location.
9,7
After a long flight from London the room was a perfect haven. I used room service for dinner and it was promptly delivered and delicious. After watching a wonderful light show across Marina Bay I had a great sleep and the luxury of a late check out. The staff were very courteous and helpful and I would certainly stay again at The Stamford.
Lu A. Podróż z partnerem Canada, 19 października 2014
no free wifi

good view, good location, good price
9
Very good service
Emily S. Podróż w większej grupie Australia, 18 października 2014
Great location, clean and good service

Customer service, located joining the shopping centre and twin rooms
9,3
We had a lovely stay. I shared with a friend and so the fact that the twin beds were double beds were most welcome. Our airline lost our luggage on the way over and the hotel was very helpful and spent a fair bit of the time on the phone helping us sort this out (and it was additionally good to avoid international call rates on our mobiles!). It was extremely handy having access to the shopping centre from inside the hotel. The possible only negative was that the pool was a bit tired looking (and the restaurant attached to the pool was very overpriced). Probably a little overpriced too.
Wong L. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 17 października 2014
Business Trip

Location
8
Great
Wong L. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 16 października 2014
trip

Location
8
Great
Vera S. Rodziny z dużymi dziećmi Indonesia, 15 października 2014
Fantastic

Location great, room very big, amazing view.
10
Everything is perfect.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Swissotel The Stamford Hotel SingapurSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Hotel z zewnątrzSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RecepcjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Wnętrze hoteluSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Hotel z zewnątrzSwissotel The Stamford Hotel Singapur - SiłowniaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - SalonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - SalonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - BasenSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Hotel z zewnątrzSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Jedzenie i napojeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala BalowaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala BalowaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjnaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjnaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/HolSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Jedzenie i napojeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/HolSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/HolSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjnaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - SpaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Spa


AS-AGWEB-3B04