lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Swissotel The Stamford Hotel

2 Stamford Road, Marina Bay, Singapur 178882 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Hotel z zewnątrz Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Recepcja Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Wnętrze hotelu Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Hotel z zewnątrz Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Siłownia Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restauracja Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny
Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Basen Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Jedzenie i napoje Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala Balowa Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala Balowa Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjna Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjna Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/Hol Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Jedzenie i napoje Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restauracja Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restauracja
Okolica: Marina Bay Liczba pokoi: 1261

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,4

z 3840 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
9,4
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,4
Komfort pokoju
8,6
Jedzenie/Posiłki
7,7
Wszystkie recenzje (3840)
Sortuj według:
Bartosz N. Podróż z partnerem Poland, 14 marca 2012
Luksusowy hotel w centrum z rozsądną cenę, ale...

Dobre położenie, wysoki standard.
8,3
Ogólnie bardzo przyzwoity a nawet luksusowy hotel, położony dosłownie nad stacją metra i przylegający do dużego centrum handlowego. Dla lubiących piesze włóczenie się po mieście problemem nie jest spacer stąd do Chinatown czy Little India, o Marina Bay nie wspominając. Przy niewatpliwych zaletach i wysokim standardzie, beznadziejnym rozwiązaniem jest płatny internet za niemal $30 za dobę! Co wiecej, cena dotyczy jednego urządzenia, więc jeśli jesteście w dwójkę i każdy zaloguje sie np. z telefonu i iPada, to już wychodzi $120/24h za umiarkowanie sprawne WiFi! W hotelu 5* to raczej żenujące. Nie korzystalem z hotelowej gastronomii, ale wyglądało to nieźle.
Rafal S. Podróż z partnerem Poland, 16 lipca 2011
swissotel singapore....polecam!

bardzp dobra lokalizacja, wzorowa czystość, uprzejma i kompetentna obsługa, królewskie śniadania!
8,3
hotel tej klasy spełnił wszystkie moje oczekiwania - jest bardzo dobrze położony - praktycznie w centrum miasta i nad bardzo dużym centrum handlowym typu mall i stacją szybkiej kolei mrt (2linii). obsługa jest miła, kompetentna i z dużą empatią dla gości hotelowych. jest to najwyższy budynek hotelowy w azji południowo-wschodniej, więc widoki pokoi połozonych na wyższych piętrach są niezapomniane...cena za pokój też jest jednak bardzo wysoka, ale to już jest dyskusyjna cecha całego singapuru!
Informacje na temat zwiedzania: hotel znajduje się nad stacją 2 linii szybkej koleji miejskiej - mrt, więc dojazd do jakiegokolwiek miejsca w singapurze nie jest problemem. do najwązniejszych punktów turystycznych można również bez trudu dojść na piechotę!
Tomasz K. Podróż z partnerem Poland, 29 grudnia 2010
dobre polozenie ale hotel bez rewelacji

polozenie, obsluga
8
hotel polozony dobrze i obsluga bardzo mila niestety jest to stary hotel i nie odpowiada standartem 5* widac ze juz przydalby sie remont
Robin P. Wycieczka w pojedynkę Australia, 24 lipca 2014
comfortable accomodation

location, friendliness ofr staff room
10
all in all my stay was very pleasant , especially staff at breakfast.
Ronny L. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 23 lipca 2014
Best overall city hotel.

Excelent Location. Helpful Staff Performance. Affordable Price.
9,7
Very pleased with our stay. All the staffs were very polite, helpful and informative. Location is excellent because it's right at the City Hall MRT and the shopping center is just downstairs. Price is acceptable for hotel of such standard. Will surely come back again.
Podróż w większej grupie 22 lipca 2014
Great

Staff service, food and beverage, location.
10
Excellent!!!!
. Wycieczka w pojedynkę 21 lipca 2014
Very convenient go to anywhere in singapore

Equinox bar, room and customer service
8,3
Good and very clean I will be your regular customer for next trip but one thing my room that I request high floor while booking but I just get room on level 7.
Bintang F. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 21 lipca 2014
It was a better than I thought it'd be

location, value for price, quality
9,3
Joseph W. Wycieczka w pojedynkę Australia, 21 lipca 2014
Relaxing shopping holiday

Location, good facilities
8,7
You can't beat the location of this hotel. It sits on top of CityHall station with easy access to Orchard Road, Marina Bay, Airport... etc. 2 Foodcourts easily accessible (basement and level 3) offering wide range of quality local food. No need to get buffet breakfast. However, Buffet Breakfast at its sister hotel Fairmont is BETTER than Swissotel's offering (just next door very close). Swissotel Stamford is not a budget hotel, it is not cheap and doesn't offer free wifi, that can be remedied by visiting SingTel shop at level 3 and get a local Data SIM card cheaply.
Hon Y. Podróż służbowa Hong Kong, 21 lipca 2014
good

good
10
good

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Swissotel The Stamford Hotel SingapurSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Hotel z zewnątrzSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RecepcjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Wnętrze hoteluSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Hotel z zewnątrzSwissotel The Stamford Hotel Singapur - SiłowniaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - SalonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - SalonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - BasenSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Jedzenie i napojeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala BalowaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala BalowaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjnaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjnaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/HolSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Jedzenie i napojeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/HolSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/HolSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjnaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - SpaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Spa


AS-AGWEB-3B04