Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Swissotel The Stamford Hotel

2 Stamford Road, Marina Bay, Singapur 178882

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,3

z 5709 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 3

Wart swojej ceny
7,7
Lokalizacja
9,4
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,4
Komfort pokoju
8,5
Jedzenie/Posiłki
7,7
Wszystkie recenzje (5709)
Sortuj według:
Bartosz N. Podróże z partnerem Poland, 14 marca 2012
Luksusowy hotel w centrum z rozsądną cenę, ale...

Dobre położenie, wysoki standard.
8,3
Ogólnie bardzo przyzwoity a nawet luksusowy hotel, położony dosłownie nad stacją metra i przylegający do dużego centrum handlowego. Dla lubiących piesze włóczenie się po mieście problemem nie jest spacer stąd do Chinatown czy Little India, o Marina Bay nie wspominając. Przy niewatpliwych zaletach i wysokim standardzie, beznadziejnym rozwiązaniem jest płatny internet za niemal $30 za dobę! Co wiecej, cena dotyczy jednego urządzenia, więc jeśli jesteście w dwójkę i każdy zaloguje sie np. z telefonu i iPada, to już wychodzi $120/24h za umiarkowanie sprawne WiFi! W hotelu 5* to raczej żenujące. Nie korzystalem z hotelowej gastronomii, ale wyglądało to nieźle.
Zgłoś tą recenzję
Rafal S. Podróże z partnerem Poland, 16 lipca 2011
swissotel singapore....polecam!

bardzp dobra lokalizacja, wzorowa czystość, uprzejma i kompetentna obsługa, królewskie śniadania!
8,3
hotel tej klasy spełnił wszystkie moje oczekiwania - jest bardzo dobrze położony - praktycznie w centrum miasta i nad bardzo dużym centrum handlowym typu mall i stacją szybkiej kolei mrt (2linii). obsługa jest miła, kompetentna i z dużą empatią dla gości hotelowych. jest to najwyższy budynek hotelowy w azji południowo-wschodniej, więc widoki pokoi połozonych na wyższych piętrach są niezapomniane...cena za pokój też jest jednak bardzo wysoka, ale to już jest dyskusyjna cecha całego singapuru!
Informacje na temat zwiedzania: hotel znajduje się nad stacją 2 linii szybkej koleji miejskiej - mrt, więc dojazd do jakiegokolwiek miejsca w singapurze nie jest problemem. do najwązniejszych punktów turystycznych można również bez trudu dojść na piechotę!
Zgłoś tą recenzję
Tomasz K. Podróże z partnerem Poland, 29 grudnia 2010
dobre polozenie ale hotel bez rewelacji

polozenie, obsluga
8
hotel polozony dobrze i obsluga bardzo mila niestety jest to stary hotel i nie odpowiada standartem 5* widac ze juz przydalby sie remont
Zgłoś tą recenzję
Joanne N. Podróże grupowe Australia, 30 maja 2016
Great location
6,7
Great location
Zgłoś tą recenzję
Andrew B. Wycieczki w pojedynkę United Kingdom, 30 maja 2016
Good central option
6,3
Good location and views!
Zgłoś tą recenzję
Cindy K. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 29 maja 2016
Short staycation
5,7
Was at Swissotel for my friend's wedding and had my family joined me in the stay. The staff were friendly and helpful. Had a great stay with Swissotel!
Zgłoś tą recenzję
Kok H. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 29 maja 2016
Pleasant Stay
6
Facilities is a bit old. Friendly staff. Overall is good.....
Zgłoś tą recenzję
Wai L. Podróże z partnerem Singapore, 29 maja 2016
Great hotel with great location
6
Great hotel located at the central of the city Friendly staff and great service
Zgłoś tą recenzję
Nor A. Podróże z partnerem Malaysia, 29 maja 2016
good location but old
4,7
room was decent and location was good. the access to gym was hard to find and they restrict the access to the gym and pool after i checked out while waiting for my evening flight. i will never stay here again.
Zgłoś tą recenzję
Kirandeep K. Podróże grupowe Singapore, 29 maja 2016
Clean and friendly staff
5,3
The experience at Swissotel was pleasant due to attentive and friendly staff and the cleanliness of the hotel. However we were disappointed with the facilities (swimming pool was too crowded to use in the afternoon) and the facilities provided in the room were a disappointment as well. The room was notably clean but however very dated with little to no frills provided.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 3 z 3
Swissotel The Stamford Hotel SingapurSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - SalonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - SalonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - BasenSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Hotel z zewnątrzSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Jedzenie i napojeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala BalowaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala BalowaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjnaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjnaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/HolSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/HolSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjnaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - SpaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - SpaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A04