Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Swissotel The Stamford Hotel

2 Stamford Road, Marina Bay, Singapur 178882 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Basen Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Hotel z zewnątrz Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Jedzenie i napoje Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala Balowa
Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala Balowa Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjna Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjna Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/Hol Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Jedzenie i napoje Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restauracja Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restauracja Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restauracja Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restauracja Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/Hol Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restauracja Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restauracja
Okolica: Marina Bay Liczba pokoi: 1261

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,4

na podstawie
5067 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
9,4
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,4
Komfort pokoju
8,5
Jedzenie/Posiłki
7,7
Wszystkie recenzje (5067)
Sortuj według:
Bartosz N. Podróż z partnerem Poland, 14 marca 2012
Luksusowy hotel w centrum z rozsądną cenę, ale...

Dobre położenie, wysoki standard.
8,3
Ogólnie bardzo przyzwoity a nawet luksusowy hotel, położony dosłownie nad stacją metra i przylegający do dużego centrum handlowego. Dla lubiących piesze włóczenie się po mieście problemem nie jest spacer stąd do Chinatown czy Little India, o Marina Bay nie wspominając. Przy niewatpliwych zaletach i wysokim standardzie, beznadziejnym rozwiązaniem jest płatny internet za niemal $30 za dobę! Co wiecej, cena dotyczy jednego urządzenia, więc jeśli jesteście w dwójkę i każdy zaloguje sie np. z telefonu i iPada, to już wychodzi $120/24h za umiarkowanie sprawne WiFi! W hotelu 5* to raczej żenujące. Nie korzystalem z hotelowej gastronomii, ale wyglądało to nieźle.
Zgłoś tą recenzję
Rafal S. Podróż z partnerem Poland, 16 lipca 2011
swissotel singapore....polecam!

bardzp dobra lokalizacja, wzorowa czystość, uprzejma i kompetentna obsługa, królewskie śniadania!
8,3
hotel tej klasy spełnił wszystkie moje oczekiwania - jest bardzo dobrze położony - praktycznie w centrum miasta i nad bardzo dużym centrum handlowym typu mall i stacją szybkiej kolei mrt (2linii). obsługa jest miła, kompetentna i z dużą empatią dla gości hotelowych. jest to najwyższy budynek hotelowy w azji południowo-wschodniej, więc widoki pokoi połozonych na wyższych piętrach są niezapomniane...cena za pokój też jest jednak bardzo wysoka, ale to już jest dyskusyjna cecha całego singapuru!
Informacje na temat zwiedzania: hotel znajduje się nad stacją 2 linii szybkej koleji miejskiej - mrt, więc dojazd do jakiegokolwiek miejsca w singapurze nie jest problemem. do najwązniejszych punktów turystycznych można również bez trudu dojść na piechotę!
Zgłoś tą recenzję
Tomasz K. Podróż z partnerem Poland, 29 grudnia 2010
dobre polozenie ale hotel bez rewelacji

polozenie, obsluga
8
hotel polozony dobrze i obsluga bardzo mila niestety jest to stary hotel i nie odpowiada standartem 5* widac ze juz przydalby sie remont
Zgłoś tą recenzję
Peter R. Podróż z partnerem Australia, 26 sierpnia 2015
an honest feedback

view, location and room size
7,3
the hotel location is great, the view from a room on floor 46 with harbours views was unbeatable. The down points x are the room decor is old clean but outdated. The very small tea making facilities with a bar fridge not for any personnel use not even to keep fresh milk which the hotel did not supply The tea bags, coffee and creamer were not replenished each day, we had one black tea bag each day at most and no fresh milk at all. The bar fridge drinks were outlandishedly expensive S$11 for a very small water. We asked for the fridge to be emptied but were told that this would incur a daily charge of $25 The 70 th floor bar was very pleasant with breathtaking views but there was very little room were you could sit and spend some time on the foyer areas. The coffee shop had very expensive charges for coffee and very small cakes, these were delicious but very costly compared to other coffee places in smart locations in Singapore. The staff were very polite and attentive to our needs although we asked for the extract fan in our bathroom to be repaired but this did not happen for the 9 nights we stayed. Altogether we were happy but not overwhelmed and would not give this hotel more than 6/10
Zgłoś tą recenzję
Andy B. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 24 sierpnia 2015
Good location, nice views

Location, views, room size
7,3
OK but food not quite up to scratch and somewhat overpriced.
Zgłoś tą recenzję
Miso J. Rodziny z dużymi dziećmi South Korea, 23 sierpnia 2015
The hotel has perfect location and fantastic view♡

location,view,service
9,7
Zgłoś tą recenzję
Ricarte-Bravo A. Podróż w większej grupie Philippines, 23 sierpnia 2015
It is accessible to subway going to many destina

1. Accessibility 2. Comfort 3. Clean
8,3
I have an excellent stay .
Zgłoś tą recenzję
Ignatius M. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 17 sierpnia 2015
Best location with good service

Location is best in town with convenient to transportations, shops and restaurants. Service is in par with five star as claimed. Value of money is good in general considering all the hotel offered
8,7
Good experience, good service, friendly staff and conveniently located. Can get everything you need right there
Zgłoś tą recenzję
Wai A. Wycieczka w pojedynkę Australia, 15 sierpnia 2015
Nice,clean and comfortable

location,good friendly services,cleaniless
9,7
Enjoyed my stay at this hotel very much.
Zgłoś tą recenzję
Andy B. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 13 sierpnia 2015
Decent choice

Location, view, room size
7,7
Good sized room and great location and view. Staff attentive. Decor a bit old fashioned. Executive club a bit pokey.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Swissotel The Stamford Hotel SingapurSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - SalonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - SalonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - BasenSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Hotel z zewnątrzSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Jedzenie i napojeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala BalowaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala BalowaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjnaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjnaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/HolSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Jedzenie i napojeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/HolSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/HolSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjnaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - SpaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - SpaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B07