lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Swissotel The Stamford Hotel

2 Stamford Road, Marina Bay, Singapur 178882 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Basen Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Hotel z zewnątrz Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Jedzenie i napoje Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala Balowa
Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala Balowa Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjna Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjna Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/Hol Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Jedzenie i napoje Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restauracja Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restauracja Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restauracja Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restauracja Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/Hol Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restauracja Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restauracja
Okolica: Marina Bay Liczba pokoi: 1261

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,4

z 4724 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
9,4
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,4
Komfort pokoju
8,6
Jedzenie/Posiłki
7,7
Wszystkie recenzje (4724)
Sortuj według:
Bartosz N. Podróż z partnerem Poland, 14 marca 2012
Luksusowy hotel w centrum z rozsądną cenę, ale...

Dobre położenie, wysoki standard.
8,3
Ogólnie bardzo przyzwoity a nawet luksusowy hotel, położony dosłownie nad stacją metra i przylegający do dużego centrum handlowego. Dla lubiących piesze włóczenie się po mieście problemem nie jest spacer stąd do Chinatown czy Little India, o Marina Bay nie wspominając. Przy niewatpliwych zaletach i wysokim standardzie, beznadziejnym rozwiązaniem jest płatny internet za niemal $30 za dobę! Co wiecej, cena dotyczy jednego urządzenia, więc jeśli jesteście w dwójkę i każdy zaloguje sie np. z telefonu i iPada, to już wychodzi $120/24h za umiarkowanie sprawne WiFi! W hotelu 5* to raczej żenujące. Nie korzystalem z hotelowej gastronomii, ale wyglądało to nieźle.
Rafal S. Podróż z partnerem Poland, 16 lipca 2011
swissotel singapore....polecam!

bardzp dobra lokalizacja, wzorowa czystość, uprzejma i kompetentna obsługa, królewskie śniadania!
8,3
hotel tej klasy spełnił wszystkie moje oczekiwania - jest bardzo dobrze położony - praktycznie w centrum miasta i nad bardzo dużym centrum handlowym typu mall i stacją szybkiej kolei mrt (2linii). obsługa jest miła, kompetentna i z dużą empatią dla gości hotelowych. jest to najwyższy budynek hotelowy w azji południowo-wschodniej, więc widoki pokoi połozonych na wyższych piętrach są niezapomniane...cena za pokój też jest jednak bardzo wysoka, ale to już jest dyskusyjna cecha całego singapuru!
Informacje na temat zwiedzania: hotel znajduje się nad stacją 2 linii szybkej koleji miejskiej - mrt, więc dojazd do jakiegokolwiek miejsca w singapurze nie jest problemem. do najwązniejszych punktów turystycznych można również bez trudu dojść na piechotę!
Tomasz K. Podróż z partnerem Poland, 29 grudnia 2010
dobre polozenie ale hotel bez rewelacji

polozenie, obsluga
8
hotel polozony dobrze i obsluga bardzo mila niestety jest to stary hotel i nie odpowiada standartem 5* widac ze juz przydalby sie remont
Nurjadi T. Podróż z partnerem Indonesia, 27 marca 2015
clasic hotel

Good location ,nice view and good food
7
I was arrived and met with a helpful concierge staff. During checkin,our luggage assisted by concierge staff. After checkin and got a room key ,I found one of my luggage was hit and press to irregular shape,but I don't know who did it. That's not a big problem for us ,because we could repair it back with a little scratch and deform bag. Room facilities and location quite nice ,good food,excellent location and facilities,but a little bit old bathroom facilities,especially closet flush hard to work and no bidet/water jet spay. Bathroom accessories is too old ,manual water setting temp and not easy to operate. Overall facilities well maintained,but control system to operate lift,room key also too old,not practical. I still recomend this hotel comparing with other same grade hotel. Hotel price worth for sin 230-250/ night ,nett
Kai L. Podróż służbowa Singapore, 26 marca 2015
Comfortable

Food friendly comfortable bed
10
Andy B. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 24 marca 2015
Good spot, great view

Location, view, room size
6
Good room, decent service, nice bar on the top.
Tan J. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 21 marca 2015
great location

location, size, cleanliness
8,7
Very well located hotel. Clean and large rooms a real bonus
Boon P. Podróż służbowa Malaysia, 21 marca 2015
A great experience

Great location. Easy access to CBD and shopping. Restaurants and New Asia Bar have nice ambience. Transportation is superb.
9,3
I found it a very convenient location and the staff were very friendly.
Teo L. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 21 marca 2015
great location

location, convenience, service
9
Nice stay with kids.. Allowed to check in earlier
Andy B. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 21 marca 2015
Good spot, great view

Location, view, room size
7,7
A better experience this time, good room, sizeable with a great view. Service and F&B also seem to have improved. Permanent queues at the check-in / out desk seem to need addressing however.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Swissotel The Stamford Hotel SingapurSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnnySwissotel The Stamford Hotel Singapur - SalonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - SalonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - BasenSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Hotel z zewnątrzSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Jedzenie i napojeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala BalowaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala BalowaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjnaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjnaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/HolSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Jedzenie i napojeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/HolSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/HolSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Sala konferencyjnaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestauracjaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - SpaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - SpaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3C08