Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Thaison Palace Hotel

9 Hang Voi Street, Near Hoan Kiem Lake, Dzielnica Hoan Kiem, Hanoi, Wietnam (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Thaison Hotel 1 (Asia Paradise Hotel)
Thaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje Thaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje Thaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje Thaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Thaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Thaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Thaison Palace Hotel Hanoi - Łazienka Thaison Palace Hotel Hanoi - Restauracja Thaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje Thaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Thaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Thaison Palace Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Thaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Thaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Thaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Thaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny
Thaison Palace Hotel Hanoi - Wejście Thaison Palace Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Thaison Palace Hotel Hanoi - Obiekty rekreacyjne Thaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje Thaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje Thaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Thaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napoje Thaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Thaison Palace Hotel Hanoi - Łazienka Thaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Thaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Thaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny
Okolica: Dzielnica Hoan Kiem Liczba pokoi: 35
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,3

na podstawie
1490 recenzji

Warty swojej ceny
8,5
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
8,6
Warunki w hotelu/Czystość
8,2
Komfort pokoju
8,3
Jedzenie/Posiłki
7,6
Wszystkie recenzje (1490)
Sortuj według:
Jacek K. Podróż z partnerem Poland, 25 grudnia 2013
przyjemne miejsce

kolacja wigilijna
7
Podobalo mi sie szczegolnie, ze dostalem dwa sniadania nocujac tylko jedna noc.
Zgłoś tą recenzję
Norbert W. Podróż z partnerem Poland, 24 listopada 2012
Polecam

lokalizacja, pokoje, wifi, miła obsługa
10
Dobra lokalizacja, duże pokoje, wifi, miła obsługa,
Zgłoś tą recenzję
Leandro B. Podróż z partnerem Argentina, 2 sierpnia 2015
staff and location great, rooms just ok

Staff, WiFi, Location
7
It was OK
Zgłoś tą recenzję
Thomas R. Podróż z partnerem United States of America, 2 sierpnia 2015
All we could ask for in a hotel

friendliness, comfort, great price
10
After a rough day traveling here to Hanoi we were more than compensated by our stay at this hotel. The room is very comfortable and clean and all of the staff were very friendly and helpful. Also, breakfast was a real plus. We had a real variety of good food, quite unlike several other hotels we experienced.
Zgłoś tą recenzję
Anthony M. Wycieczka w pojedynkę Australia, 29 lipca 2015
Good Hotel

Staff,location,comfortable room
8,3
Enjoyed my stay,staff performance was exelent, would recommend to all my friends.
Zgłoś tą recenzję
Silvia A. Podróż z partnerem Spain, 28 lipca 2015
Very good

Atention, localitation, breakfast
9,3
Zgłoś tą recenzję
Anthony M. Wycieczka w pojedynkę Australia, 25 lipca 2015
Good Hotel

Staff,location, comfortable room
8,3
Enjoyed my stay,staff exelent, would recommend to all my friends.
Zgłoś tą recenzję
Melanie L. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 14 lipca 2015
5 star service

Service, comfort, location
9
Lovely stay. Staff was amazing and attentive and I felt right at home the moment I walked in. The rooms are great and location is perfect. Highly recommended.
Zgłoś tą recenzję
Juhyung S. Podróż służbowa South Korea, 14 lipca 2015
Value for the money

price, elevator, friendly staffs
7,3
This old hotel is located on Hang Voi street away from the hustle and bustle old quarter. This hotel also has a sister hotel on Hang Thung. I was transferred to Crystal Hotel for the first night and returned to the hotel. My room was upgraded to the highest floor of the hotel when I returned but the top floor has no elevator. Thus I should work. Staffs are friendly.
Zgłoś tą recenzję
George S. Wycieczka w pojedynkę Australia, 11 lipca 2015
Good size rooms with clean & well maintained rooms

room size, bed size and services
6,3
Got upgraded on arrival which was great and a coffee on arrival which was nice. The room was excellent value for the price but the issue was the WIFI was always cutting out which was really frustrating to deal with as could never get rectified. The staff are very helpful and try hard to be helpful. Overall good stay
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Thaison Palace Hotel HanoiThaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeThaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeThaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeThaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyThaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyThaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyThaison Palace Hotel Hanoi - ŁazienkaThaison Palace Hotel Hanoi - RestauracjaThaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeThaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyThaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyThaison Palace Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluThaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyThaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyThaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyThaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyThaison Palace Hotel Hanoi - WejścieThaison Palace Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluThaison Palace Hotel Hanoi - Obiekty rekreacyjneThaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeThaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeThaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyThaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeThaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyThaison Palace Hotel Hanoi - ŁazienkaThaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyThaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyThaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyThaison Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyThaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeThaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeThaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeThaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeThaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeThaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeThaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeThaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeThaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeThaison Palace Hotel Hanoi - RestauracjaThaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeThaison Palace Hotel Hanoi - WyposażenieThaison Palace Hotel Hanoi - Jedzenie i napojeThaison Palace Hotel Hanoi - WyposażenieThaison Palace Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AM-AGWEB-4F08