Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The Aspasia Hotel

1/ 3 Laem Sai Road, Kata, Phuket, Tajlandia

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,4

z 1105 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
8,5
Lokalizacja
8,0
Ocena pracowników
8,6
Warunki w hotelu/Czystość
8,6
Komfort pokoju
8,5
Jedzenie/Posiłki
7,9
Wszystkie recenzje (1105)
Sortuj według:
Piotr P. Podróże grupowe Poland, 15 grudnia 2013
wspaniały

olbrzymie pokoje, piękny widok, strome dojście do hotelu z miasta i plaży.
9,3
Zgłoś tą recenzję
Maciej S. Podróże z partnerem Poland, 3 sierpnia 2009
bajeczny pobyt`

świetny widok na morze z pokoju, basenu, lobby, restauracji
8
Kiedy zamawiałem pobyt w hotelu the Aspasia byłem pełen obaw, bo poza zdjęciami nie wiedziałem czego się spodziewać. Jak się okazało już przy check in zaoferowano nam drinka, w lobby z widokiem na morze. Pokój okazał się prześliczny z balkonem i zapierającym dech w piersiach widokiem. Mieszkaliśmy w hotelu przez 5 dni zamówionych przez Agodę, a później przedłużyliśmy o jedną noc w hotelu, co było już większym wydatkiem. Pomimo tego, wart pieniędzy, jedyny mankament to lokalizacja na wzgórzu,z którego trzeba zejść żeby dostać się na Kata Beach, lub do miasta.
Informacje na temat życia nocnego: w kata beach jest sporo knajpek aby napić się drinka, natomiast prawdziwe życie nocne dzieje się w Patong beach, gdzie trzeba dojechać tuk tukiem, warto się targować z kierowcą.
Zgłoś tą recenzję
Savarose P. Podróże grupowe United States of America, 19 maja 2016
Good location
5,3
Beautiful hotel and nice staff
Zgłoś tą recenzję
Zhang X. Podróże z partnerem China, 8 maja 2016
Worth of money
5,7
the room is huge, with a garden view balcony. The only problem is the sound barrier between my room and the next room is quite bad. It seems that the 2 room is able to be jointed as a suit, however when it is sold as 2 separate rooms, we can hear each other very clearly, quite embarrassing.
Zgłoś tą recenzję
Isabelle G. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 5 maja 2016
Nice and comfortable hotel. Amazing view from the
6,3
We, as a family of 2 adults, and 2 older children, have had a fantastic quiet stay at the Aspasia hotel. The Deluxe Grand Seaview room is spacious, clean, comfortable with a very nice view of the pools and the sea in the background. The breakfast has a good variety of food. The staff is friendly, and the spa much appreciated. We would definitely recommend this hotel.
Zgłoś tą recenzję
Marko C. Podróże z partnerem Croatia, 21 kwietnia 2016
Great hotel
6
Aspasia is a hotel with the best view on Kata beach. It is located on top of the hill and, eventhough you have to walk up the hill to get to it, the view is rewarding enough for the effort :) The hotel is not new, but everything is functional and decent, and the staff is always ready to help if something needs repairing. We've been in a seaview deluxe room with breakfast and it was a great stay with a great breakfast in the morning. I would definitly stay here again.
Zgłoś tą recenzję
Sumit V. Wycieczki w pojedynkę Singapore, 27 marca 2016
Aspasia
4
-
Zgłoś tą recenzję
Din C. Wycieczki w pojedynkę Hong Kong, 27 lutego 2016
Excellent time in Phuket
6,3
Nice place for vocation , big room ! will come back again
Zgłoś tą recenzję
Jing X. Rodziny z dużymi dziećmi China, 1 stycznia 2016
large rooms but small pools
4,7
rooms are large but pools are small. the staff was friendly but breakfast is just too simple.
Zgłoś tą recenzję
Jeremy L. Rodziny z dużymi dziećmi Thailand, 30 grudnia 2015
.

.
7,3
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 2 z 2
The Aspasia Hotel PhuketThe Aspasia Hotel Phuket - Pokój gościnnyThe Aspasia Hotel Phuket - Pokój gościnnyThe Aspasia Hotel Phuket - Pokój gościnnyThe Aspasia Hotel Phuket - ŁazienkaThe Aspasia Hotel Phuket - ŁazienkaThe Aspasia Hotel Phuket - ŁazienkaThe Aspasia Hotel Phuket - Balkon/TarasThe Aspasia Hotel Phuket - Pokój gościnnyThe Aspasia Hotel Phuket - Pokój gościnnyThe Aspasia Hotel Phuket - Pokój gościnnyThe Aspasia Hotel Phuket - Pokój gościnnyThe Aspasia Hotel Phuket - Pokój gościnnyThe Aspasia Hotel Phuket - Pokój gościnnyThe Aspasia Hotel Phuket - Pokój gościnnyThe Aspasia Hotel Phuket - Pokój gościnnyThe Aspasia Hotel Phuket - Wanna z hydromasażemThe Aspasia Hotel Phuket - Wanna z hydromasażemThe Aspasia Hotel Phuket - Balkon/TarasThe Aspasia Hotel Phuket - Pokój gościnnyThe Aspasia Hotel Phuket - Pokój gościnnyThe Aspasia Hotel Phuket - Pokój gościnnyThe Aspasia Hotel Phuket - Pokój gościnnyThe Aspasia Hotel Phuket - Pokój gościnnyThe Aspasia Hotel Phuket - VillaThe Aspasia Hotel Phuket - Pokój gościnnyThe Aspasia Hotel Phuket - Pokój gościnnyThe Aspasia Hotel Phuket - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C01