Powrót do informacji o hotelu

2015
Bardzo dobry 7,9
na podstawie 17599 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 17599 recenzji
  • Warunki w hotelu/Czystość 8,1
  • Udogodnienia 7,8
  • Lokalizacja 8,6
  • Komfort pokoju 8,2
  • Ocena personelu 7,6
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 7,2
Sortuj wg

Pawel Z. – Polska
Rodziny z dużymi dziećmi
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: luty 2014
centrum miasta
jedzenie, masaże, internet w pokoju
Całkiem fajną sprawą jest odkryty basen z kilkoma bocznymi szybami. Basen znajduje się na 11 piętrze.
Data recenzji: 10 marca 2014

Sebastian S. – Polska
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: luty 2014
bardzo milo
miejsce, komfort, basen
Data recenzji: 06 marca 2014

Remigiusz P. – Polska
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2013
Zakupy
Położenie, fantastyczny basen.
Czysty, z doskonałą obsługą i fantastycznym basenem.
Data recenzji: 21 grudnia 2013

Marek P. – Polska
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: październik 2013
luksusowy hotel w super cenie
cenyralne polozenie super cena luksusowy hotel
w ciagu tego pobytu w tajlandii trzy razy postanowilem spedzic w the berkeley hotel na wybor tego hotelu zdecydowalem sie ze wzgledu na super cene w agodzie za piecio gwaiazdkowy hotel oraz blizkosc centrow handlowych sam pobyt wspanialy polecam
Data recenzji: 02 listopada 2013

Marek P. – Polska
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2013
Bardzo luksusowy hotel w super cenie
Super cena w Agodzie. Wyśmienite jedzenie . Centralne położenie
Jest to mój drugi pobyt w tym hotelu . W dalszym ciagu jestem w stu procentach zadowolony . Zarowno pokój jak i obsługa na najwyższym poziomie . Piękny basen z rana na dwie godziny a potem zakupy juz od progu hotelu Polecam
Data recenzji: 27 października 2013

Marek P. – Polska
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2013
Znakomite położenie
Piękne lobby śliczny basen szybka obsługa
Jest to mój któryś z kolei pobyt w Bangkoku mieszkałem w wielu dobrych hotelach z całym sercem polecam The Berkeley Hotel Pratunam zasługuje w pełni na swoje 5 gwiazdek
Data recenzji: 20 października 2013

Sylwia P. – Polska
Rodziny z małymi dziećmi
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
Fantastyczny hotel na kilkudniowy wypad do Bankoku
duży pokój, duża łazienka, duąe okna z widokiem na miasto.
Fantastyczny hotel, duże komfortowe pokoje z dużą łazienką, piękny basen czynny od 7-7. Smaczne śniadania, za dzieci nie musieliśmy dopłacać. POLECAM!!!!!!!
Data recenzji: 28 lipca 2013

Sylwia P. – Polska
Rodziny z małymi dziećmi
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
Fantastyczny początek wakacji
Miła odmiana po hotelu w Doha, w centrum, blisko Skaytrain
Piękny hotel, duży pokój, z widokiem na miasto, wygodne łóżka, przestronna łazienka, smaczne śniadania, za dzieci nie musieliśmy dopłacać do śniadań, fantastyczny basen czynny od 7-7. POLECAM!!!!!
Data recenzji: 28 lipca 2013

Lester N. – Singapur
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
beats my expectation
for the price and photos, my expectation wasn't that high... all I can say, quality and design of the rooms beats my expectation. the only bad thing I could think of is that the rooms at a different tower is quite a walking distance. other than that, stuffs at the counter might need to improve on their manners by abit. satisfied honest rating 9.5/10.
Data recenzji: 26 sierpnia 2016

Eric C. – Malezja
Podróże służbowe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Good excellent
Fantastic
Data recenzji: 26 sierpnia 2016