arrow-up-icon Zdobywaj punkty w swoim bieżącym programie lojalnościowym!
Powrót do informacji o hotelu

2015
Bardzo dobry 7,9
na podstawie 16892 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 16892 recenzji
  • Warunki w hotelu/Czystość 8,1
  • Udogodnienia 7,7
  • Lokalizacja 8,6
  • Komfort pokoju 8,2
  • Ocena pracowników 7,6
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 7,2

Pawel Z.
Polska
10 marca 2014
centrum miasta
jedzenie, masaże, internet w pokoju
Całkiem fajną sprawą jest odkryty basen z kilkoma bocznymi szybami. Basen znajduje się na 11 piętrze.

Sebastian S.
Polska
06 marca 2014
bardzo milo
miejsce, komfort, basen

Remigiusz P.
Polska
21 grudnia 2013
Zakupy
Położenie, fantastyczny basen.
Czysty, z doskonałą obsługą i fantastycznym basenem.

Marek P.
Polska
02 listopada 2013
luksusowy hotel w super cenie
cenyralne polozenie super cena luksusowy hotel
w ciagu tego pobytu w tajlandii trzy razy postanowilem spedzic w the berkeley hotel na wybor tego hotelu zdecydowalem sie ze wzgledu na super cene w agodzie za piecio gwaiazdkowy hotel oraz blizkosc centrow handlowych sam pobyt wspanialy polecam

Marek P.
Polska
27 października 2013
Bardzo luksusowy hotel w super cenie
Super cena w Agodzie. Wyśmienite jedzenie . Centralne położenie
Jest to mój drugi pobyt w tym hotelu . W dalszym ciagu jestem w stu procentach zadowolony . Zarowno pokój jak i obsługa na najwyższym poziomie . Piękny basen z rana na dwie godziny a potem zakupy juz od progu hotelu Polecam

Marek P.
Polska
20 października 2013
Znakomite położenie
Piękne lobby śliczny basen szybka obsługa
Jest to mój któryś z kolei pobyt w Bangkoku mieszkałem w wielu dobrych hotelach z całym sercem polecam The Berkeley Hotel Pratunam zasługuje w pełni na swoje 5 gwiazdek

Sylwia P.
Polska
28 lipca 2013
Fantastyczny hotel na kilkudniowy wypad do Bankoku
duży pokój, duża łazienka, duąe okna z widokiem na miasto.
Fantastyczny hotel, duże komfortowe pokoje z dużą łazienką, piękny basen czynny od 7-7. Smaczne śniadania, za dzieci nie musieliśmy dopłacać. POLECAM!!!!!!!

Sylwia P.
Polska
28 lipca 2013
Fantastyczny początek wakacji
Miła odmiana po hotelu w Doha, w centrum, blisko Skaytrain
Piękny hotel, duży pokój, z widokiem na miasto, wygodne łóżka, przestronna łazienka, smaczne śniadania, za dzieci nie musieliśmy dopłacać do śniadań, fantastyczny basen czynny od 7-7. POLECAM!!!!!

Tang L.
Singapur
29 czerwca 2016
The Berkeley Hotel
Everything is good about the hotel.. stayed in the Main Tower. However, the location is not very convenient...

Hong K.
Singapur
29 czerwca 2016
Nice Hotel & Good Location
This is the third time I stayed in this hotel, I love the hotel cleanliness & location. The breakfast spread is good, one thing I want to highlight is that for the room I booked which is the Luxury Suite Corner with Breakfast. The room has 2 queen size beds which can accommodate 4 pax but only 2 breakfast was given and end up I have to pay for another 2 pax. I hope The Berkeley Hotel could look into this matter and review their policy, this will make my stay a much more pleasant one. At this do it for regular customer like us. Thank you.