Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The Cottage Suvarnabhumi Hotel

888/8 Soi Lardkrabang, 20/2 Ladkrabang Road, Lotnisko Suvarnabhumi, Bangkok, Tajlandia 10520

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,6

z 3942 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
8,1
Lokalizacja
7,7
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,9
Jedzenie/Posiłki
6,5
Wszystkie recenzje (3942)
Sortuj według:
Grzegorz O. Podróże z partnerem Poland, 6 stycznia 2013
hotel dobry na jedna dwie noce jako tranzytowy

Blisko do lotniska,przyjemny basen ,mila obsluga mowiaca dobrze po angielsku
5,7
Zgłoś tą recenzję
Maciej S. Podróże z partnerem Poland, 15 września 2012
Świetny hotel blisko lotniska w fajnym standardzie

Obsługa, lokalizacja, basen
9
Był to hotel na jedną noc w oczekiwaniu na kolejny lot. Byliśmy bardzo miło zaskoczeni uprzejmością obsługi hotelowej. Pokoje czyste i schludne. Transfer z lotniska i z powrotem mógłby być lepiej zorganizowany. Na lotnisku czekaliśmy na samochód ok. 20 minut.
Zgłoś tą recenzję
Michal N. Podróże grupowe Poland, 27 stycznia 2012
świetny hotel na małe pieniądze

lokalizacja blisko lotniska czyste pokoje super obsługa
8,3
hotel czysty blisko lotniska obsługa bardzo pomocna i uśmiechnięta fajny basen może nie za głęboki ale taki akurat na ochłodzenie darmowy transfer z i na lotnisko
Zgłoś tą recenzję
Artur N. Podróże z partnerem Poland, 29 listopada 2010
Wygodna lokalizacja

Czyste pokoje, pomocny personel, zapewnione transfery na lotnisko
8
Do hotelu dotarliśmy późno w nocy, następnego dnia wcześnie rano mieliśmy kolejny lot. Nie mieliśmu okazji spróbować żadnego posilku w hotelu, ani skorzystac z basenu i innych udogodnień. To co nam się spodobało, to transfery na lotnisko. Nie musieliśmy nawet dzwonić do hotelu. Prywatny bus czekał na nas na lotnisku. Personel hotelowy był bardzo uprzejmy, a pokoje czeste i stosunkowo ładnie urządzone.
Zgłoś tą recenzję
Bar G. Rodziny z małymi dziećmi Australia, 28 kwietnia 2016
Value for money
5,3
Great helpful staff. Proximity to airport
Zgłoś tą recenzję
Tammy Q. Wycieczki w pojedynkę Singapore, 24 kwietnia 2016
Convenient Transit Hotel
5,3
10 minutes from Suvarnabhumi Airport makes this place a convenient transit stay.
Zgłoś tą recenzję
Gina C. Rodziny z małymi dziećmi United States of America, 22 kwietnia 2016
Nice staff!!
5,3
Nice staff!! Not very loud environment.
Zgłoś tą recenzję
Phissamai P. Podróże z partnerem Thailand, 15 kwietnia 2016
Good
4
Good
Zgłoś tą recenzję
Anthony T. Wycieczki w pojedynkę United Kingdom, 8 kwietnia 2016
Transit camp
4,3
Average, but good value.
Zgłoś tą recenzję
Glyn W. Wycieczki w pojedynkę Canada, 30 marca 2016
Disapointed...
3,7
Looking for a new hotel airport hotel... Stayed at the Cottage many times and was always happy in the passed. This last visit was different right from meeting the unfriendly greeter at the airport. Usually you the guy wrestles you to take your bag to the van, this guy couldn't take his eyes off his smart phone. The fee for the short ride to the hotel was a reasonable 100 baht round trip, that increased to 300 ouch! Keep in mind you can take the train all the way into Bangkok for 45baht. The room I was provided was on the west wall of the hotel, the west wall radiated heat until well into the night and the air con couldn't keep up! My flight was at 7:30 am so I needed to sleep early. It was too hot to sleep even with the covers off! The west wall is also on the soi which can be noisy... So it's time to move on and find a new hotel for my airport transfers.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 4 z 4
The Cottage Suvarnabhumi Hotel BangkokThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BasenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjneThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjneThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjneThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjneThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - WyposażenieThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BasenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BasenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sport i aktywny wypoczynekThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrzThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrzThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - WyposażenieThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - FoyerThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - WyposażenieThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BasenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Wnętrze hotelu


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B01