lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The Cottage Suvarnabhumi Hotel

888/8 Soi Lardkrabang, 20/2 Ladkrabang Road, Lotnisko Suvarnabhumi / Bang Na, Bangkok, Tajlandia 10520 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Basen The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjne The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Basen The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restauracja The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjne The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restauracja The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restauracja The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restauracja The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restauracja The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjne The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjne The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Wyposażenie The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restauracja
The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Basen The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restauracja The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Basen The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sport i aktywny wypoczynek The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restauracja The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrz
Okolica: Lotnisko Suvarnabhumi / Bang Na Liczba pokoi: 100

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

z 3445 recenzji

Warty swojej ceny
8,2
Lokalizacja
7,7
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
7,9
Komfort pokoju
8,0
Jedzenie/Posiłki
6,5
Wszystkie recenzje (3445)
Sortuj według:
Grzegorz O. Podróż z partnerem Poland, 6 stycznia 2013
hotel dobry na jedna dwie noce jako tranzytowy

Blisko do lotniska,przyjemny basen ,mila obsluga mowiaca dobrze po angielsku
5,7
Maciej S. Podróż z partnerem Poland, 15 września 2012
Świetny hotel blisko lotniska w fajnym standardzie

Obsługa, lokalizacja, basen
9
Był to hotel na jedną noc w oczekiwaniu na kolejny lot. Byliśmy bardzo miło zaskoczeni uprzejmością obsługi hotelowej. Pokoje czyste i schludne. Transfer z lotniska i z powrotem mógłby być lepiej zorganizowany. Na lotnisku czekaliśmy na samochód ok. 20 minut.
Michal N. Podróż w większej grupie Poland, 27 stycznia 2012
świetny hotel na małe pieniądze

lokalizacja blisko lotniska czyste pokoje super obsługa
8,3
hotel czysty blisko lotniska obsługa bardzo pomocna i uśmiechnięta fajny basen może nie za głęboki ale taki akurat na ochłodzenie darmowy transfer z i na lotnisko
Artur N. Podróż z partnerem Poland, 29 listopada 2010
Wygodna lokalizacja

Czyste pokoje, pomocny personel, zapewnione transfery na lotnisko
8
Do hotelu dotarliśmy późno w nocy, następnego dnia wcześnie rano mieliśmy kolejny lot. Nie mieliśmu okazji spróbować żadnego posilku w hotelu, ani skorzystac z basenu i innych udogodnień. To co nam się spodobało, to transfery na lotnisko. Nie musieliśmy nawet dzwonić do hotelu. Prywatny bus czekał na nas na lotnisku. Personel hotelowy był bardzo uprzejmy, a pokoje czeste i stosunkowo ładnie urządzone.
Lloyd-Smith J. Podróż z partnerem Australia, 28 września 2014
Very friendly efficient hotel

Location to airport friendly staff new
10
Excellent
Philip W. Podróż z partnerem Australia, 27 września 2014
A good place to stay near airport

a Good place to stay near Airport
7,7
Emma R. Wycieczka w pojedynkę Finland, 25 września 2014
Great stay near airport

Pick from the airport to hotel and back, quiet, pool
7,3
Mohammad A. Wycieczka w pojedynkę Canada, 21 września 2014
rustic yet soooo clean & tidy!

cleanliness, rustic theme, neatness
7,7
Absolutely loved it, though staff can be real dumb especially at the reception (kept asking me for room number even though never got the keys cause had to drop my stuff & leave). Item contents on the menu are never clear so had to order meat dishes twice without knowing :/
Yusnirah M. Podróż z partnerem Singapore, 21 września 2014
Near to the airport..

Location to airport and The Paseo Mall
5,7
The hotel was just ok.. There's nothing much to comment.. The swimming pool water was chalky.. Staff were not very friendly..
James W. Wycieczka w pojedynkę Canada, 20 września 2014
not bad

close to airport, had a meal ready for me even ehen coming in late.
7,7
Was good for the one night I stayed,Good service when I showed up late

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

The Cottage Suvarnabhumi Hotel BangkokThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BasenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjneThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BasenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjneThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjneThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjneThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - WyposażenieThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BasenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BasenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sport i aktywny wypoczynekThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrzThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrzThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - WyposażenieThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - FoyerThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - WyposażenieThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BasenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Wnętrze hotelu

Recenzje klientów - The Cottage Suvarnabhumi Hotel, Bangkok

AS-AGWEB-3B05