Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The Cottage Suvarnabhumi Hotel

888/8 Soi Lardkrabang, 20/2 Ladkrabang Road, Lotnisko Suvarnabhumi, Bangkok, Tajlandia 10520 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Basen The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjne The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restauracja The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjne The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restauracja The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restauracja The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restauracja The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restauracja The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjne The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjne The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Wyposażenie The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restauracja The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny
The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Basen The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restauracja The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Basen The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sport i aktywny wypoczynek The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restauracja The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrz The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrz The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny
Okolica: Lotnisko Suvarnabhumi Liczba pokoi: 100

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,6

z 3904 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
8,1
Lokalizacja
7,7
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,9
Jedzenie/Posiłki
6,5
Wszystkie recenzje (3904)
Sortuj według:
Grzegorz O. Podróże z partnerem Poland, 6 stycznia 2013
hotel dobry na jedna dwie noce jako tranzytowy

Blisko do lotniska,przyjemny basen ,mila obsluga mowiaca dobrze po angielsku
5,7
Zgłoś tą recenzję
Maciej S. Podróże z partnerem Poland, 15 września 2012
Świetny hotel blisko lotniska w fajnym standardzie

Obsługa, lokalizacja, basen
9
Był to hotel na jedną noc w oczekiwaniu na kolejny lot. Byliśmy bardzo miło zaskoczeni uprzejmością obsługi hotelowej. Pokoje czyste i schludne. Transfer z lotniska i z powrotem mógłby być lepiej zorganizowany. Na lotnisku czekaliśmy na samochód ok. 20 minut.
Zgłoś tą recenzję
Michal N. Podróże grupowe Poland, 27 stycznia 2012
świetny hotel na małe pieniądze

lokalizacja blisko lotniska czyste pokoje super obsługa
8,3
hotel czysty blisko lotniska obsługa bardzo pomocna i uśmiechnięta fajny basen może nie za głęboki ale taki akurat na ochłodzenie darmowy transfer z i na lotnisko
Zgłoś tą recenzję
Artur N. Podróże z partnerem Poland, 29 listopada 2010
Wygodna lokalizacja

Czyste pokoje, pomocny personel, zapewnione transfery na lotnisko
8
Do hotelu dotarliśmy późno w nocy, następnego dnia wcześnie rano mieliśmy kolejny lot. Nie mieliśmu okazji spróbować żadnego posilku w hotelu, ani skorzystac z basenu i innych udogodnień. To co nam się spodobało, to transfery na lotnisko. Nie musieliśmy nawet dzwonić do hotelu. Prywatny bus czekał na nas na lotnisku. Personel hotelowy był bardzo uprzejmy, a pokoje czeste i stosunkowo ładnie urządzone.
Zgłoś tą recenzję
Gordon T. Podróże z partnerem United Kingdom, 28 stycznia 2016
constructive look

reception area, location, airport transport
8,7
Our stay was pleaant enough, the reception was good, however when walking around the corner to the bedroom area it looked very tired and somewhat shabby, I am aware that the price at the hotel is very good,but, it shouldnt cost too much to paint now and then, it lets the hotel down. the location is very good for transit passengers but I would not consider more than 1 day stay. the reception staff were very welcoming, But failed to say that the WiFi wasnt working. I hope this is taken as a constructive view, I would stay again, but dont let yourselfs down for a bit of paint.
Zgłoś tą recenzję
Gary P. Wycieczki w pojedynkę United Kingdom, 3 stycznia 2016
Relaxing Hotel

Closeness to Airport, Clean and good value.
9,3
Must be my fourth of fifth time staying here now. This time I had a late check-in (early evening) but still members of staff bright and breezy. Quiet hotel that is superb for a nights stay before traveling to the airport early next morning. Was disappointed to find the airport transfer fee had gone up to 150 baht but still cheap for a 10 minute ride. Will definately stay here again.
Zgłoś tą recenzję
Viktoriya K. Podróże z partnerem Uzbekistan, 2 stycznia 2016
The food is not good at all.

Room is clean
6
Wifi is not free, moreover it is expensive and really weak in the room! Couldn't even check the mail! Food was awfull. Pool smels like bleach.
Zgłoś tą recenzję
Tsui K. Rodziny z małymi dziećmi Hong Kong, 1 stycznia 2016
great choice to stay for a nite

location
7
i have bought the wifi 12hrs package but its nearly not accessible in my room...
Zgłoś tą recenzję
Fengting H. Wycieczki w pojedynkę Taiwan, 30 grudnia 2015
Easy to find dinning.

Price, near Shopping mall, comfortable
6,7
Zgłoś tą recenzję
Muhammad Q. Wycieczki w pojedynkę Australia, 14 grudnia 2015
Relax and close to airport

Silence, good food and pool
8,3
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 4 z 4
 

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

The Cottage Suvarnabhumi Hotel BangkokThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BasenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjneThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjneThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjneThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjneThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - WyposażenieThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BasenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BasenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sport i aktywny wypoczynekThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrzThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrzThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - WyposażenieThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - FoyerThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - WyposażenieThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BasenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Wnętrze hotelu


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C02