lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The Cottage Suvarnabhumi Hotel

888/8 Soi Lardkrabang, 20/2 Ladkrabang Road, Lotnisko Suvarnabhumi / Bang Na, Bangkok, Tajlandia 10520 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Basen The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjne The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restauracja The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjne The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restauracja The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restauracja The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restauracja The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restauracja The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjne The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjne The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Wyposażenie The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restauracja The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny
The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Basen The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restauracja The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Basen The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sport i aktywny wypoczynek The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restauracja The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrz The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrz The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnny
Okolica: Lotnisko Suvarnabhumi / Bang Na Liczba pokoi: 100

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

z 3556 recenzji

Warty swojej ceny
8,1
Lokalizacja
7,7
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
7,9
Komfort pokoju
8,0
Jedzenie/Posiłki
6,5
Wszystkie recenzje (3556)
Sortuj według:
Grzegorz O. Podróż z partnerem Poland, 6 stycznia 2013
hotel dobry na jedna dwie noce jako tranzytowy

Blisko do lotniska,przyjemny basen ,mila obsluga mowiaca dobrze po angielsku
5,7
Maciej S. Podróż z partnerem Poland, 15 września 2012
Świetny hotel blisko lotniska w fajnym standardzie

Obsługa, lokalizacja, basen
9
Był to hotel na jedną noc w oczekiwaniu na kolejny lot. Byliśmy bardzo miło zaskoczeni uprzejmością obsługi hotelowej. Pokoje czyste i schludne. Transfer z lotniska i z powrotem mógłby być lepiej zorganizowany. Na lotnisku czekaliśmy na samochód ok. 20 minut.
Michal N. Podróż w większej grupie Poland, 27 stycznia 2012
świetny hotel na małe pieniądze

lokalizacja blisko lotniska czyste pokoje super obsługa
8,3
hotel czysty blisko lotniska obsługa bardzo pomocna i uśmiechnięta fajny basen może nie za głęboki ale taki akurat na ochłodzenie darmowy transfer z i na lotnisko
Artur N. Podróż z partnerem Poland, 29 listopada 2010
Wygodna lokalizacja

Czyste pokoje, pomocny personel, zapewnione transfery na lotnisko
8
Do hotelu dotarliśmy późno w nocy, następnego dnia wcześnie rano mieliśmy kolejny lot. Nie mieliśmu okazji spróbować żadnego posilku w hotelu, ani skorzystac z basenu i innych udogodnień. To co nam się spodobało, to transfery na lotnisko. Nie musieliśmy nawet dzwonić do hotelu. Prywatny bus czekał na nas na lotnisku. Personel hotelowy był bardzo uprzejmy, a pokoje czeste i stosunkowo ładnie urządzone.
Jessica O. Podróż z partnerem United States of America, 15 grudnia 2014
Best airport hotel

Amazing staff available and happy to help 24-7, amazing complimentary breakfast, great location (many restaurants and stores nearby)
8,7
We absolutely loved our short stay, and I will return every time I am coming to and from the airport, which is often! Great hotel and service for the price.
Lubos S. Wycieczka w pojedynkę Slovakia, 14 grudnia 2014
A good airport hotel

they wake you up and also drive to airport on time
8,3
it was just fine
Tanaporn W. Wycieczka w pojedynkę Thailand, 11 grudnia 2014
I was booked for 3 nights, TV bad, toilet bad too

Staff,
5
Never go back again
Sheng C. Podróż w większej grupie Taiwan, 8 grudnia 2014
Good
7,3
Ten klient ocenił tylko ten hotel i nie pozostawił komentarza.
Helen K. Wycieczka w pojedynkę Australia, 7 grudnia 2014
Airport location

close to airport, friendly staff, clean room
9,3
Very pleasant stay with friendly helpful staff.
Nedim P. Podróż z partnerem United States of America, 3 grudnia 2014
Convinient hotel

Location
7,3
Nice stay, for a day at the hotel is was ok, I do feel I would need more comfort and look for a better hotel. Stuff was good, very good. But hotel needs some remodeling. It's just getting old, need to be refreshed. I stayed here many times but Its time for something better . Thank you

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

The Cottage Suvarnabhumi Hotel BangkokThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BasenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjneThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjneThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjneThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Obiekty rekreacyjneThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - WyposażenieThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BasenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BasenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sport i aktywny wypoczynekThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrzThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrzThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - WyposażenieThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - FoyerThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - WyposażenieThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokój gościnnyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BasenThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauracjaThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Wnętrze hotelu

Recenzje klientów - The Cottage Suvarnabhumi Hotel, Bangkok

AS-AGWEB-3C01