lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The Kowloon Hotel

19 - 21 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

The Kowloon Hotel Hongkong - Foyer The Kowloon Hotel Hongkong - Foyer The Kowloon Hotel Hongkong - Recepcja The Kowloon Hotel Hongkong - Restauracja The Kowloon Hotel Hongkong - Bufet The Kowloon Hotel Hongkong - Bufet The Kowloon Hotel Hongkong - Salon The Kowloon Hotel Hongkong - Kawiarnia/Kafejka The Kowloon Hotel Hongkong - Pub/Hol The Kowloon Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe The Kowloon Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe The Kowloon Hotel Hongkong - Sala konferencyjna The Kowloon Hotel Hongkong - Sala Balowa The Kowloon Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu The Kowloon Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu The Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny
The Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Kowloon Hotel Hongkong - Łazienka The Kowloon Hotel Hongkong - Łazienka The Kowloon Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz The Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 736

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

z 3165 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
9,2
Ocena pracowników
7,4
Warunki w hotelu/Czystość
7,9
Komfort pokoju
7,4
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (3165)
Sortuj według:
Magdalena K. Podróż z partnerem Poland, 5 września 2013
świetna lokalizajca

widok na zatoke, świetna lokalizacja, profesjonalan i przyjaza obsługa
8,7
Przemyslaw K. Wycieczka w pojedynkę Poland, 11 listopada 2011
Za te pieniądze można miec dużo fajniejsze hotele

Dobra lokalizacja przy metrze
5,3
hotel posiada dobrą lokalizację ,jednak śniadanie które miało być w cenie pokoju okazało się sniadaniem z jednym jajkiem quasantem i kawą w barze przy recepcji, gdybym wiedział to bym wybrał inny hotel a zależało mi na dobrym śniadaniu. pozatym nawet za przejściówkę do naszych wtyczek trzeba zapłacić. hotel czysty, sprzątanie na życzenie, jadank nic nie foreuje poza spaniem
Informacje na temat zwiedzania: do promu na exhibition 5 min drogi
Li C. Podróż służbowa Malaysia, 24 lipca 2014
Affordable hotel with superb location

hygience, location and affordability
7,7
Short trip. Convenient location. Next to MTR and surrounded by lots of eateries.
Mario V. Podróż z partnerem Canada, 24 lipca 2014
Nice hotel. Good breakfest

The location . Clean . Good staff performance
8
Was short but really nice. Easy to go everywhere .
Mircea S. Podróż z partnerem France, 22 lipca 2014
Hotel Kowloon

location
7,7
Our stay in Kowloon Hotel was nice. Nevertheless, the room was not so quite and the ventilation in the bathroom was not functioning.
Miles R. Podróż w większej grupie Australia, 21 lipca 2014
Good location & clean. No Free Wifi? Really?

Good staff
7,7
Shing K. Podróż w większej grupie Hong Kong, 20 lipca 2014
The rooms are horribly small. The stay is terrible
2,7
Bad. Very bad. The staff was not helpful and was very rude.
Lars M. Podróż służbowa Denmark, 18 lipca 2014
Central location in TST

Basically with the subway in the basement so easy access to Central HK. I chose to pay a little extra to get club access. I can highly recommend this. Great service from the club staff!
5,7
Noelle C. Podróż w większej grupie Philippines, 18 lipca 2014
Strategic location for shopping and dining

Centrally located to shopping, easy MTR and bus access, airport shuttle
9,3
I always stay at Kowloon Hotel because of their location, easy acces to MTR, bus and airport shuttle and most especially their efficient and courteous hotel staff
Lee C. Podróż służbowa Malaysia, 18 lipca 2014
A Pleasant Stay at Kowloon Hotel

I particularly like its strategic location. The cleanliness is a thumb up. Pretty good service too.
8
Generally a pleasant one. Will continue staying in this hotel in the near future.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

The Kowloon Hotel HongkongThe Kowloon Hotel Hongkong - FoyerThe Kowloon Hotel Hongkong - FoyerThe Kowloon Hotel Hongkong - RecepcjaThe Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaThe Kowloon Hotel Hongkong - BufetThe Kowloon Hotel Hongkong - BufetThe Kowloon Hotel Hongkong - SalonThe Kowloon Hotel Hongkong - Kawiarnia/KafejkaThe Kowloon Hotel Hongkong - Pub/HolThe Kowloon Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweThe Kowloon Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweThe Kowloon Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaThe Kowloon Hotel Hongkong - Sala BalowaThe Kowloon Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluThe Kowloon Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluThe Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Kowloon Hotel Hongkong - ŁazienkaThe Kowloon Hotel Hongkong - ŁazienkaThe Kowloon Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzThe Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny

Recenzje klientów - The Kowloon Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3C01