lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The Kowloon Hotel

19 - 21 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

The Kowloon Hotel Hongkong - Foyer The Kowloon Hotel Hongkong - Foyer The Kowloon Hotel Hongkong - Recepcja The Kowloon Hotel Hongkong - Restauracja The Kowloon Hotel Hongkong - Bufet The Kowloon Hotel Hongkong - Bufet The Kowloon Hotel Hongkong - Salon The Kowloon Hotel Hongkong - Kawiarnia/Kafejka The Kowloon Hotel Hongkong - Pub/Hol The Kowloon Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe The Kowloon Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe The Kowloon Hotel Hongkong - Sala konferencyjna The Kowloon Hotel Hongkong - Sala Balowa The Kowloon Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu The Kowloon Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu The Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny
The Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Kowloon Hotel Hongkong - Łazienka The Kowloon Hotel Hongkong - Łazienka The Kowloon Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz The Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 736

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

z 3591 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
9,2
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,4
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (3591)
Sortuj według:
Magdalena K. Podróż z partnerem Poland, 5 września 2013
świetna lokalizajca

widok na zatoke, świetna lokalizacja, profesjonalan i przyjaza obsługa
8,7
Przemyslaw K. Wycieczka w pojedynkę Poland, 11 listopada 2011
Za te pieniądze można miec dużo fajniejsze hotele

Dobra lokalizacja przy metrze
5,3
hotel posiada dobrą lokalizację ,jednak śniadanie które miało być w cenie pokoju okazało się sniadaniem z jednym jajkiem quasantem i kawą w barze przy recepcji, gdybym wiedział to bym wybrał inny hotel a zależało mi na dobrym śniadaniu. pozatym nawet za przejściówkę do naszych wtyczek trzeba zapłacić. hotel czysty, sprzątanie na życzenie, jadank nic nie foreuje poza spaniem
Informacje na temat zwiedzania: do promu na exhibition 5 min drogi
Chen S. Podróż służbowa Canada, 21 stycznia 2015
GOOD LOCATION AND CLOSE TO MTR

CLOSE TO MTR, CLOSE TO SHOPPING CENTRE AND CLOSE TO AIRPORT
10
Chu K. Podróż służbowa Hong Kong, 13 stycznia 2015
No better location than this.

Location Food Cleanliness
8
Room is nice and clean. A bit tight but just perfect for business travelles.
Catherine B. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 11 stycznia 2015
Nice place to stay w/family

Location, service , cleanliness
10
Just perfect , will defintely go back here soon :)
Eddy S. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 9 stycznia 2015
Kowloon

Location, value for money, not to bad
6,7
Abdul K. Podróż służbowa Canada, 7 stycznia 2015
very good

Good Location, Value for your money
10
very good
Tan A. Podróż z partnerem Singapore, 4 stycznia 2015
Excellent

1. Friendly staff 2. comfy room 3. Good location
10
Great! Will come back
Hii P. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 3 stycznia 2015
Acceptable

Location, Transportation, Food.
7,3
No comment, everything was fine, but just hope the hotel can provide a wifi service in future, without this, can make customer feel not happy. Thanks
Sugie H. Podróż z partnerem Indonesia, 2 stycznia 2015
no comment

location only
6,7
it was very surprising me, as far as i remember, i booked with the access to the internet but when i checked in, it said that don't include the internet access. then when i asked the price to be able to connect to the internet, wow.hkd 140 per 24 hours and the time isn't 'carry on' to the other day. actually i only need to print my cathay e-ticket, it said that hkd 30 per page ! again wow really too commercial this hotel !

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

The Kowloon Hotel HongkongThe Kowloon Hotel Hongkong - FoyerThe Kowloon Hotel Hongkong - FoyerThe Kowloon Hotel Hongkong - RecepcjaThe Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaThe Kowloon Hotel Hongkong - BufetThe Kowloon Hotel Hongkong - BufetThe Kowloon Hotel Hongkong - SalonThe Kowloon Hotel Hongkong - Kawiarnia/KafejkaThe Kowloon Hotel Hongkong - Pub/HolThe Kowloon Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweThe Kowloon Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweThe Kowloon Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaThe Kowloon Hotel Hongkong - Sala BalowaThe Kowloon Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluThe Kowloon Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluThe Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Kowloon Hotel Hongkong - ŁazienkaThe Kowloon Hotel Hongkong - ŁazienkaThe Kowloon Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzThe Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny

Recenzje klientów - The Kowloon Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3B01