Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The LimeTree Hotel

Lot 317 Abell Road, Kuching - centrum, Kuching, Malezja 93100

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,1

z 1126 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 3

Wart swojej ceny
8,2
Lokalizacja
7,9
Ocena pracowników
8,3
Warunki w hotelu/Czystość
8,5
Komfort pokoju
8,3
Jedzenie/Posiłki
7,7
Wszystkie recenzje (1126)
Sortuj według:
Grzegorz K. Podróże z partnerem Poland, 22 grudnia 2015
Przystanek w podróży po Borneo

Miła obsługa, dobre śniadania, wystrój lobby
8,3
Hotel miły i przyjemny, w miarę czysty, niedaleko centrum i promenady. Blisko do chińskiej dzielnicy gdzie można dobrze zjeść.
Zgłoś tą recenzję
Jacek P. Podróże z partnerem Poland, 28 lipca 2015
Dobry hotel

położenie, obsługa
9,3
Średniej klasy hotel, przyzwoite pokoje. To co go wyróżnia to energiczna i życzliwa obsługa oraz przemyślany marketing tworzony wokół wszystkiego co kojarzy się z limonką
Zgłoś tą recenzję
Katarzyna S. Podróże grupowe Poland, 16 czerwca 2013
Rewelacja, świetny hotel ;-)

Bez problemowy, szybszy check in, bardzo ładny hotel, świetne śniadanie
10
Byliśmy w czasie pobytu w Malezji w kilku hotelach, równiez 5 gwiazdkowych i uważam, że The Lime Tree Hotel był najlepszy. Ładny, stylowy, przemiła obsługa, nie było problemu z wcześniejszym check in, szybkie załatwienie spraw wycieczek, świetna restauracja- smażone banany z lodami- aż mi teraz ślinka leci, na górze kolejna restauracja, drink powitalny. Najmilej wspominany przez nas hotel. Dziękujemy ;-))))
Zgłoś tą recenzję
Shiao Y. Podróże służbowe Malaysia, 28 maja 2016
Pleasant stay :) with nice foods nearby!
6,7
This is my second time staying at this nice hotel, nothing fancy and special but very comfortable and security is good. However, I think the only comment for them is provided breakfast can be improved, even thou I will always go out to look for my fav laksa at the next row :D
Zgłoś tą recenzję
Edmund C. Podróże służbowe Malaysia, 20 maja 2016
Good stay
4
Pleasant stay. Cleanliness is good.
Zgłoś tą recenzję
Ting H. Podróże służbowe Malaysia, 18 maja 2016
good
5,3
good location
Zgłoś tą recenzję
Lam H. Podróże służbowe Malaysia, 11 maja 2016
nice breakfast and value for money
5,7
comfortable stay
Zgłoś tą recenzję
Umar H. Wycieczki w pojedynkę Malaysia, 6 maja 2016
Nice staff
6
Excellent staff service
Zgłoś tą recenzję
Rachel S. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 2 maja 2016
Enjoyable stay for Family of 5
6
Their executive suite was spacious and clean, with a nice seating area for gathering as a group. The deluxe room was smaller but cosy, with significantly lesser facilities like mini-fridge, safe etc. Still clean and well-maintained. Good security with room floors only accessible by scanning room card. Hotel breakfast was simple fair but still tasty. Great location with good eats around the hotel in walking distance - local breakfast spots and seafood dinner at topspot food court.
Zgłoś tą recenzję
Jesinderan S. Wycieczki w pojedynkę Malaysia, 1 maja 2016
Good Budget Travelling
6
Overall Cleanliness mattered most to me so I am giving full star. Friendly staff. 10min walking distance to waterfront and shopping and if you walk further there are plenty of shopping and food as well. I requested where is the ironing room but the receptionist told me they have no ironing room but they will send the iron and board to my room..and only 3minutes later they were knocking at my door..walla it is here. I will stay again here if i dont have budget for 5star.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 3 z 3
The LimeTree Hotel KuchingThe LimeTree Hotel Kuching - Pokój gościnnyThe LimeTree Hotel Kuching - Pokój gościnnyThe LimeTree Hotel Kuching - Pokój gościnnyThe LimeTree Hotel Kuching - FoyerThe LimeTree Hotel Kuching - Pub/HolThe LimeTree Hotel Kuching - Pub/HolThe LimeTree Hotel Kuching - WidokThe LimeTree Hotel Kuching - Pub/HolThe LimeTree Hotel Kuching - Hotel z zewnątrzThe LimeTree Hotel Kuching - Pokój gościnnyThe LimeTree Hotel Kuching - Pokój gościnnyThe LimeTree Hotel Kuching - Wnętrze hoteluThe LimeTree Hotel Kuching - ApartamentThe LimeTree Hotel Kuching - SklepyThe LimeTree Hotel Kuching - WidokThe LimeTree Hotel Kuching - WyposażenieThe LimeTree Hotel Kuching - SklepyThe LimeTree Hotel Kuching - SklepyThe LimeTree Hotel Kuching - WyposażenieThe LimeTree Hotel Kuching - WidokThe LimeTree Hotel Kuching - Plany pięterThe LimeTree Hotel Kuching - ApartamentThe LimeTree Hotel Kuching - WyposażenieThe LimeTree Hotel Kuching - WyposażenieThe LimeTree Hotel Kuching - Pokój gościnnyThe LimeTree Hotel Kuching - ApartamentThe LimeTree Hotel Kuching - WyposażenieThe LimeTree Hotel Kuching - Hotel z zewnątrzThe LimeTree Hotel Kuching - Pokój gościnnyThe LimeTree Hotel Kuching - Pole golfoweThe LimeTree Hotel Kuching - Wnętrze hoteluThe LimeTree Hotel Kuching - Wnętrze hoteluThe LimeTree Hotel Kuching - Pub/HolThe LimeTree Hotel Kuching - Kawiarnia/KafejkaThe LimeTree Hotel Kuching - Wnętrze hoteluThe LimeTree Hotel Kuching - Jedzenie i napojeThe LimeTree Hotel Kuching - Jedzenie i napojeThe LimeTree Hotel Kuching - Jedzenie i napojeThe LimeTree Hotel Kuching - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A06