Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The Luxe Manor

39 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hong kong, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,3

z 4270 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
7,9
Lokalizacja
8,8
Ocena pracowników
8,3
Warunki w hotelu/Czystość
8,6
Komfort pokoju
8,4
Jedzenie/Posiłki
7,8
Wszystkie recenzje (4270)
Sortuj według:
Jaroslaw W. Podróże służbowe Poland, 3 lutego 2012
Świetna lokalizacja ale małe pokoje

dobre śniadania
9,7
Lokalizacja jest silną stroną hotelu oraz dbałość o czystość, bardzo mili i kompetentni pracownicy
Zgłoś tą recenzję
Jaroslaw W. Podróże służbowe Poland, 31 stycznia 2012
Świetna lokalizacja ale małe pokoje

wystrój
9,7
bardzo dobre śniadania jak na warunki dostępu do świerzych produktów żywnościowych w Hong Kongu, serwis prowadzony przez hotel.
Zgłoś tą recenzję
Piotr B. Podróże z partnerem Poland, 21 lipca 2011
Super Hotel

Świetna lokalizacja
9
bardzo super hotelik, świetna lokalizacja na zakupy i zwiedzanie miasta, bardzo blisko metro, port, bardzo dobre jedzenie w hotelowej restauracji i mnustwo restauracji na tyłach hotelu.
Zgłoś tą recenzję
Magdalena K. Podróże służbowe Poland, 30 lipca 2009
Umiarkowanie pozytywna ocena

Lokalizacja jest silną stroną hotelu oraz dbałość o czystość, bardzo mili i kompetentni pracownicy.
7
Zgłoś tą recenzję
Gilson F. Podróże służbowe Brazil, 25 maja 2016
Very good hotel
6,3
Very good location and frendly staff
Zgłoś tą recenzję
Jun Y. Podróże służbowe Malaysia, 24 maja 2016
Great location , comfort room , value for money ..
6,7
The location is great with all amenities is close by , food can be find along the street The hotel personal is great , all my request and enquirers have been taken care well Highly recommended
Zgłoś tą recenzję
Anita Z. Wycieczki w pojedynkę China, 22 maja 2016
We will not recommend...
4,3
Too noisy at midght, the facility should be improved. And clean work is not enough. We will not recommend...
Zgłoś tą recenzję
Benya T. Podróże z partnerem Thailand, 21 maja 2016
Good hotel
6
Good service in good location. very convenient for transportation
Zgłoś tą recenzję
Kwee B. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 21 maja 2016
Overall we are comfortable with the hotel.
6
Excellent location with eateries within reach. Walking distance to train stations and shopping centres. Breakfast need to have more varities. Staff friendly and helpful. Reception counter too dim. (Cannot see what I'm signing) Similarly floor levels is also dim and a safety hazard to elderly. (Could not see direction to room numbers)
Zgłoś tą recenzję
Shaun H. Podróże służbowe United States of America, 19 maja 2016
Good location good price
6
Good location good price
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 4 z 4
The Luxe Manor Hong kongThe Luxe Manor Hong kong - Hotel z zewnątrzThe Luxe Manor Hong kong - Pokój gościnnyThe Luxe Manor Hong kong - Pokój gościnnyThe Luxe Manor Hong kong - RecepcjaThe Luxe Manor Hong kong - Pokój gościnnyThe Luxe Manor Hong kong - RecepcjaThe Luxe Manor Hong kong - WejścieThe Luxe Manor Hong kong - Pokój gościnnyThe Luxe Manor Hong kong - RecepcjaThe Luxe Manor Hong kong - Pokój gościnnyThe Luxe Manor Hong kong - RecepcjaThe Luxe Manor Hong kong - WejścieThe Luxe Manor Hong kong - Pokój gościnnyThe Luxe Manor Hong kong - Pokój gościnnyThe Luxe Manor Hong kong - BufetThe Luxe Manor Hong kong - Pub/HolThe Luxe Manor Hong kong - Pub/HolThe Luxe Manor Hong kong - Pub/HolThe Luxe Manor Hong kong - Pub/HolThe Luxe Manor Hong kong - RestauracjaThe Luxe Manor Hong kong - RestauracjaThe Luxe Manor Hong kong - RestauracjaThe Luxe Manor Hong kong - Sala BalowaThe Luxe Manor Hong kong - Sala BalowaThe Luxe Manor Hong kong - Sala BalowaThe Luxe Manor Hong kong - ApartamentThe Luxe Manor Hong kong - Wnętrze hoteluThe Luxe Manor Hong kong - ApartamentThe Luxe Manor Hong kong - ApartamentThe Luxe Manor Hong kong - ApartamentThe Luxe Manor Hong kong - ApartamentThe Luxe Manor Hong kong - ApartamentThe Luxe Manor Hong kong - ApartamentThe Luxe Manor Hong kong - ApartamentThe Luxe Manor Hong kong - ApartamentThe Luxe Manor Hong kong - ApartamentThe Luxe Manor Hong kong - ApartamentThe Luxe Manor Hong kong - ApartamentThe Luxe Manor Hong kong - ApartamentThe Luxe Manor Hong kong - ApartamentThe Luxe Manor Hong kong - Centrum BiznesoweThe Luxe Manor Hong kong - SiłowniaThe Luxe Manor Hong kong - ŁazienkaThe Luxe Manor Hong kong - Sala konferencyjnaThe Luxe Manor Hong kong - Sala konferencyjnaThe Luxe Manor Hong kong - ŁazienkaThe Luxe Manor Hong kong - RecepcjaThe Luxe Manor Hong kong - Wnętrze hoteluThe Luxe Manor Hong kong - Wnętrze hoteluThe Luxe Manor Hong kong - Wnętrze hoteluThe Luxe Manor Hong kong - Wnętrze hoteluThe Luxe Manor Hong kong - RestauracjaThe Luxe Manor Hong kong - Pub/HolThe Luxe Manor Hong kong - Pub/HolThe Luxe Manor Hong kong - Pub/HolThe Luxe Manor Hong kong - Pub/HolThe Luxe Manor Hong kong - Pub/Hol


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B04