Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The Mira Hotel

118 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,6

z 3527 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 1

Wart swojej ceny
8,0
Lokalizacja
9,2
Ocena pracowników
8,7
Warunki w hotelu/Czystość
9,0
Komfort pokoju
8,8
Jedzenie/Posiłki
7,9
Wszystkie recenzje (3527)
Sortuj według:
Marzanna C. Podróże z partnerem Poland, 30 maja 2013
Oryginalny design

Położenie, obsługa, design
8
Najlepszy wybór hotelu w HKG. Swietne polozenie. Niestety taksowkarz zamowiony przez obsluge hotelu oszukal nas zawyzajac cene 3krotnie.
Zgłoś tą recenzję
Probir C. Podróże służbowe India, 1 lutego 2016
Disappointed with Hotel Room

Location and food
5
Zgłoś tą recenzję
Hoang O. Podróże z partnerem Vietnam, 30 stycznia 2016
Not bad

Convenient, clean, friendly
7,7
Zgłoś tą recenzję
Oei L. Podróże z partnerem Indonesia, 28 stycznia 2016
Clean, comfortable and gd location

gd location, comfortable and clean
7,7
Zgłoś tą recenzję
Jenny Y. Wycieczki w pojedynkę Canada, 11 stycznia 2016
Great Experience

comfy, convenient and clean
8
The Mira Hotel has been the best staying experience I ever had in hongkong. Services are great, staffs are very helpful, location is very convenient, there's no complain at all.
Zgłoś tą recenzję
Jenny Y. Wycieczki w pojedynkę Canada, 7 stycznia 2016
Great Experience

comfy, convenient and clean
8
The Mira Hotel has been the best staying experience I ever had in Macao. Services are great, staffs are very helpful, location is very convenient, there's no complain at all.
Zgłoś tą recenzję
Lalita B. Podróże służbowe Thailand, 29 grudnia 2015
5-star hotel in good location

new and modern, clean, easy access to malls / restaurants / shopping area
9
Zgłoś tą recenzję
Isauro J. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 29 grudnia 2015
Everything is perfect until..

Location, pool, room
7,7
I normally stay in this nice hotel when I go to Hong kong. This time I was with my children. I was surprised to discover that the mini bar is not free anymore. It has been always free or drink all you can but this time the front desk personnel said it is not. I wonder why the sudden change without advice.
Zgłoś tą recenzję
Isauro J. Podróże z partnerem Philippines, 29 grudnia 2015
Nice hotel

Swimming pool, location and rooms
7,7
The studio was a bit small but very cozy nontheless. Maybe because it was peak season, the rooms were available after 3pm.
Zgłoś tą recenzję
Ho Y. Podróże z partnerem Hong Kong, 27 grudnia 2015
Hotel room conditions

The location of the hotel is quite convenient and also the indoor pool is quite good.
5
The condition of the room was bad . There was some hairs hanging on the shower when we arrived and the pillow case was dirty.
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
The Mira Hotel HongkongThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - ApartamentThe Mira Hotel Hongkong - ApartamentThe Mira Hotel Hongkong - ApartamentThe Mira Hotel Hongkong - ApartamentThe Mira Hotel Hongkong - ApartamentThe Mira Hotel Hongkong - ApartamentThe Mira Hotel Hongkong - ApartamentThe Mira Hotel Hongkong - ApartamentThe Mira Hotel Hongkong - ApartamentThe Mira Hotel Hongkong - ApartamentThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Mira Hotel Hongkong - ŁazienkaThe Mira Hotel Hongkong - ŁazienkaThe Mira Hotel Hongkong - ŁazienkaThe Mira Hotel Hongkong - ŁazienkaThe Mira Hotel Hongkong - ŁazienkaThe Mira Hotel Hongkong - ŁazienkaThe Mira Hotel Hongkong - ŁazienkaThe Mira Hotel Hongkong - ŁazienkaThe Mira Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluThe Mira Hotel Hongkong - SpaThe Mira Hotel Hongkong - SpaThe Mira Hotel Hongkong - RestauracjaThe Mira Hotel Hongkong - WejścieThe Mira Hotel Hongkong - BasenThe Mira Hotel Hongkong - SiłowniaThe Mira Hotel Hongkong - SpaThe Mira Hotel Hongkong - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B05