Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur

No 5 Jalan Conlay, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malezja 50450 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokój gościnny The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokój gościnny The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokój gościnny The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokój gościnny The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Recepcja The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Foyer The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Foyer The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Foyer The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Wejście The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Wnętrze hotelu The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Wnętrze hotelu The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/Hol The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/Hol The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/Hol The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/Hol The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Salon
The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Sala konferencyjna The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Sala Balowa The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Sala Balowa The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Spa The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Spa The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restauracja The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restauracja The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restauracja The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restauracja The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restauracja The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restauracja
Okolica: Bukit Bintang Liczba pokoi: 402

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,7

z 5766 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
8,8
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
8,9
Warunki w hotelu/Czystość
9,0
Komfort pokoju
8,6
Jedzenie/Posiłki
8,3
Wszystkie recenzje (5766)
Sortuj według:
Tadeusz L. Podróże grupowe Poland, 6 września 2015
Krysia i Tadeusz

Styl budowy, basen, położenie
9,3
Bardzo miły pobyt. Świetna kuchnia i doskonała obsługa recepcji Trochę słaba służba sprzątająca. Senna i przychodząca nie w porę. Podsumowując - hotel godny polecenia.
Zgłoś tą recenzję
Malgorzata Z. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 6 sierpnia 2012
przepiękny hotel, doskonała lokalizacja

z pokoju mieliśmy widok na petronas twin towers
9
plusy + piękny hotel + doskonała lokalizacja + ładny basen + olbrzymie pokoje + wszędzie bardzo czysto + jedzenie minusy - trochę sztywna i mało pomocna obsługa
Informacje: kolacja w tym hotelu w sierpniu 2012 kosztowała 100myr - dużo jak na malezję ale jeśli ktoś moze sobie na to pozwolić to polecam - obłęd, ilość, jakość, wybór i wszystko. po prostu w życiu nie widziałam takiej ilości przepysznego jedzenie w jednym miejscu :-)
Zgłoś tą recenzję
Pasierb J. Podróże z partnerem Poland, 20 marca 2011
Super hotel z super lokalizacją.

obsługa zawsze miła, uczynna, bezproblemowa, autentycznie chcąca pomóc w każdej sprawie, super lokalizacja- w zasięgu krótkiego spaceru atrakcje typu Petronas Tower, odmienny kapitalny wystrój od pobliskich hoteli-blokowisk, dobre jedzenie dotyczy śniadania oraz dań w restauracjach na terrenie hotelu.
9,3
Pobyt bardzo miły,same superlatywy potwietrdzające wczśniejsze recenzje na stronie ofertowej. Gorąco polecamy.
Informacje: Możliwość doskonałych zakupów w pobliskich centrach handlowych-Pavillon czy Surla.
Zgłoś tą recenzję
William H. Podróże służbowe United Kingdom, 11 lutego 2016
Best home away from home in KL

The rate . The facilities. The people.
10
I stayed at Royale Chulan three years ago and have been since a few times. This recent visit was up to my expectation. A great hotel with lovely people.
Zgłoś tą recenzję
Babli B. Podróże grupowe India, 9 lutego 2016
Great stay in a good location

Location, Rooms, View
9,3
Our stay was really good. The location of the hotel was convenient and a short walk away from Petronas Towers. The Breakfast spread was quite good with a variety of cuisines. Would go again if given a chance.
Zgłoś tą recenzję
Karen L. Podróże z partnerem Australia, 21 stycznia 2016
A pleasant stay

Location, space, pool
9,7
We had a wonderful 4 days at the Royale Chulan. The room was very large, quiet and clean. We enjoyed the pool everyday and thought breakfast was excellent. pancakes could be improved by cooking freshly. The concierge was helpful. We were not happy with the taxi booked for us on our return. the driver was very grumpy as he wanted to take us to the airport. We had booked to the Sentral station only. He drove like a maniac and grumbled all the time. That was the only negative.
Zgłoś tą recenzję
Frank B. Podróże z partnerem United States of America, 20 stycznia 2016
none

everything was fine
10
Zgłoś tą recenzję
Salah E. Podróże służbowe Cambodia, 17 stycznia 2016
highly recommended

location, room size and cleaness, hotel staff
8,3
just great
Zgłoś tą recenzję
Normalina B. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 16 stycznia 2016
Great

Good Location, Great Accommodation & Friendly Staffs
8
Zgłoś tą recenzję
Aziz D. Podróże z partnerem Sweden, 14 stycznia 2016
Disappoanted

pool,nothing,more
5,3
Fört they gave me without view but i paid room with view, second they reserved a taxi to airport for 150 RM which driver smoked in the taxi, this was shamfull for such hotel selling gust to taxidriver.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 4 z 4
 

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala LumpurThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokój gościnnyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokój gościnnyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokój gościnnyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pokój gościnnyThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RecepcjaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - FoyerThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - FoyerThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - FoyerThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - WejścieThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Wnętrze hoteluThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Wnętrze hoteluThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/HolThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/HolThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/HolThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/HolThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SalonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SalonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Sala konferencyjnaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Sala BalowaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Sala BalowaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SpaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SpaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauracjaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauracjaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauracjaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauracjaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauracjaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauracjaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestauracjaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BasenThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BasenThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - WidokThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotel z zewnątrzThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotel z zewnątrzThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotel z zewnątrz


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A06