Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Makau (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Apartament The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Hotel z zewnątrz The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Wnętrze hotelu The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Sklepy The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Sklepy The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Bufet The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Klub dla dzieci The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Klub dla dzieci The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Klub dla dzieci The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Klub dla dzieci The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Wyposażenie The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Siłownia The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Basen The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Apartament
The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Restauracja The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Apartament The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Apartament The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Apartament The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Apartament The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Łazienka The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Apartament The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Foyer The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Wnętrze hotelu The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Hotel z zewnątrz The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Hotel z zewnątrz The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Wnętrze hotelu
Okolica: Taipa / Cotai Liczba pokoi: 3000
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,4

na podstawie
15017 recenzji

Warty swojej ceny
8,1
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
8,8
Warunki w hotelu/Czystość
8,9
Komfort pokoju
8,7
Jedzenie/Posiłki
7,8
Wszystkie recenzje (15017)
Sortuj według:
Marta P. Podróż służbowa Poland, 14 marca 2012
super hotel

piękne , wygodne pokoje + reszta atrakcji
10
super hotel , miasto-hotel,."nie trzeba wychodzić na zewnątrz",.wszystko jest na miejscu, jedzenie, kasyno ,sklepy , inne atrakcje ...bardzo ładnie urządzony . trochę duży ..można początkowo się trochę pogubić ,..ale z czasem jest ok.
Frans A. Wycieczka w pojedynkę Indonesia, 4 lipca 2015
Good

Good
9
Subhash M. Rodziny z dużymi dziećmi India, 2 lipca 2015
Best hotel in Macao

Rooms, casino, interiors
10
Simply Fatastic !!
Pramook N. Rodziny z dużymi dziećmi Thailand, 2 lipca 2015
Good place for recreation

good food good room good entertain
8,3
actually we are going to play in casino we should not pay for the room because most of the time we play in casino.
Kim S. Podróż z partnerem Singapore, 1 lipca 2015
Macau Experience

Room, Food, Casino
8,3
My wife and myself always enjoy our stay at Venetian Macau. It satisfy our crave for good food, fun and play. The bed at Venetian was very comfortable and we wake up every morning fully charged. Venetian is our preferred hotel to stay at Macau. If the room rate is reasonable, we do not mind going back to stay at this hotel if there is a promotion.
Prabhu D. Podróż z partnerem United Kingdom, 1 lipca 2015
its not worth coming to Macau unless you stay in v

hospltality, hotel itself and the comfort.
9,3
Simply the best stay so far.
Tince T. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 1 lipca 2015
A very nice hotel, will consider to come back

Services, location and facility
10
It was a great stay ever with good services and facility.
Kanwardeep A. Rodziny z małymi dziećmi India, 30 czerwca 2015
Royalty beyond imagination!

Ambience
9,7
Excellent
Yenita Y. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 30 czerwca 2015
great

nice hotel, wide room, good location
9,3
Very nice 5 stars hotel
Minah Z. Podróż w większej grupie Indonesia, 29 czerwca 2015
Nice, will come back again

one stop service, in future expect indoor kids play land ( like those in first world genting)
8,7
great...next will come back again

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

The Venetian Macao Resort Hotel MakauThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - ApartamentThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Hotel z zewnątrzThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Wnętrze hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - SklepyThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - SklepyThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - BufetThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Klub dla dzieciThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Klub dla dzieciThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Klub dla dzieciThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Klub dla dzieciThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - WyposażenieThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - SiłowniaThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - BasenThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - ApartamentThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - RestauracjaThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - ApartamentThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - ApartamentThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - ApartamentThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - ApartamentThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - ŁazienkaThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - ApartamentThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - FoyerThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Wnętrze hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Hotel z zewnątrzThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Hotel z zewnątrzThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Wnętrze hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Wnętrze hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Hotel z zewnątrzThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Wnętrze hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - BasenThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Sport i aktywny wypoczynek

Recenzje klientów - The Venetian Macao Resort Hotel, Makau

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

HK-AGWEB-2G06