Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Makau (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Apartament The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Hotel z zewnątrz The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Wnętrze hotelu The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Sklepy The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Sklepy The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Bufet The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Klub dla dzieci The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Klub dla dzieci The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Klub dla dzieci The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Klub dla dzieci The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Wyposażenie The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Siłownia The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Basen The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Apartament
The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Restauracja The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Apartament The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Apartament The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Apartament The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Apartament The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Łazienka The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Apartament The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Foyer The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Wnętrze hotelu The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Hotel z zewnątrz The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Hotel z zewnątrz The Venetian Macao Resort Hotel Makau - Wnętrze hotelu
Okolica: Taipa / Cotai Liczba pokoi: 3000
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,4

z 14733 recenzji

Warty swojej ceny
8,1
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
8,8
Warunki w hotelu/Czystość
8,9
Komfort pokoju
8,7
Jedzenie/Posiłki
7,8
Wszystkie recenzje (14733)
Sortuj według:
Marta P. Podróż służbowa Poland, 14 marca 2012
super hotel

piękne , wygodne pokoje + reszta atrakcji
10
super hotel , miasto-hotel,."nie trzeba wychodzić na zewnątrz",.wszystko jest na miejscu, jedzenie, kasyno ,sklepy , inne atrakcje ...bardzo ładnie urządzony . trochę duży ..można początkowo się trochę pogubić ,..ale z czasem jest ok.
Hyungyu C. Podróż z partnerem South Korea, 26 maja 2015
Great stay

Staffs were super helpful. Awesome bathroom. Spacious room
8,7
It was amazing
Deepak C. Rodziny z małymi dziećmi India, 26 maja 2015
excellent

very good
3,3
Very nice
Cheung K. Podróż z partnerem China, 25 maja 2015
Dirty and dark

location
3
dirty
Ka H. Podróż z partnerem Hong Kong, 25 maja 2015
nice and comfort

good food, excellent location and nice decoration
9,7
Chiu M. Podróż z partnerem Hong Kong, 25 maja 2015
good

so far so good
8
Noel Z. Podróż służbowa Philippines, 25 maja 2015
Classic

Comfort
7,3
Good
Ching Y. Wycieczka w pojedynkę Hong Kong, 25 maja 2015
Not tidy
3,7
a bad experience
Yim K. Podróż z partnerem Hong Kong, 25 maja 2015
It's getting old?

Big
3,7
I have to type everything again. 1) I have to queued / waited 45 mins+ just to check-in 2) We requested a no smoking room. When we open the door to our room, it smells like 10 people had been chain-smoked in this room for 10 hours before 3) There is a layer of dust on most of the things, e.g. lamp, curtains, TV, printer on the table, etc 4) Might be due to point number 3, I "subjectively felt" the carpet and bed were dirty 5) Paints were peeling off 6) The shower head is not designed for someone short like me Let see if I can submit again this time.
Tim C. Podróż z partnerem Hong Kong, 22 maja 2015
Good

Service room shopping mall
9,3

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

The Venetian Macao Resort Hotel MakauThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - ApartamentThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Hotel z zewnątrzThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Wnętrze hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - SklepyThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - SklepyThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - BufetThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Klub dla dzieciThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Klub dla dzieciThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Klub dla dzieciThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Klub dla dzieciThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - WyposażenieThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - SiłowniaThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - BasenThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - ApartamentThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - RestauracjaThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - ApartamentThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - ApartamentThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - ApartamentThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - ApartamentThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - ŁazienkaThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - ApartamentThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - FoyerThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Wnętrze hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Hotel z zewnątrzThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Hotel z zewnątrzThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Wnętrze hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Wnętrze hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Hotel z zewnątrzThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Wnętrze hoteluThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - BasenThe Venetian Macao Resort Hotel Makau - Sport i aktywny wypoczynek

Recenzje klientów - The Venetian Macao Resort Hotel, Makau

AS-AGWEB-3B07