Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The Viridian Resort

206/24 Rat-U-Thid 200 Pee, Patong, Phuket, Tajlandia 83150

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,3

z 1616 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,1
Warunki w hotelu/Czystość
6,9
Komfort pokoju
7,2
Jedzenie/Posiłki
6,6
Wszystkie recenzje (1616)
Sortuj według:
Jacek S. Podróże z partnerem Poland, 12 grudnia 2013
Bardzo udany pobyt w hotelu

Czysto, piękny ogród z basenem, dobre śniadania
9,7
Kolejne 8 dni spędzone w Viridian Resort. Czyste, codziennie starannie sprzątane pokoje. Piękny ogród - dzięki wspaniałej roślinności nie odczuwa się upału. Chętnie tu wrócę :)
Jacek S. Podróże z partnerem Poland, 12 listopada 2013
Godny polecenia

piekny ogród z basenem, dobre śniadania, wygodny pokój i łazienka
9,3
Bardzo dobre położenie hotelu, blisko Bangla Road i centrum handlowe. Do plaży niecałe 5 minut. Dobre śniadania. Ładny pokój. Wygodna łazienka - oddzielnie prysznic i wc. Basen w pięknym ogrodzie. Mimo, że w centrum miasta - cicho i spokojnie. Podobało mi się tu na tyle, że zarezerwowałem na kolejne 8 dni (wracam tu w grudniu).
Marek T. Wycieczki w pojedynkę Germany, 25 września 2013
Hotel w miare dobry, nieco halasliwy...

lokalizacja
5,7
hotel byl okej, ale nieco halasliwy ale dobrze polozony w srodku miasta...
Pawel M. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 26 kwietnia 2013
bardzo dużo zieleni

basen i jego otoczenie
9
Piękny ogród z basenem plus basenik dla dzieci. Bardzo dużo zieleni co nadaje uroku hotelowi.
Cesar E. Podróże z partnerem Chile, 28 maja 2016
Friendly staff, excellent location and beautiful p
5,7
During our stay we didn't have any inconvenience. We did the booking by agoda, we read the other comments in special the bad ones, but now our impression of the place totally positive. They were waiting for us, because we arrived late, they gave us a welcome drink, and the best thing, update of room at the front of the pool, the best place if is raining and have a quickly deep at any moment. The breakfast buffet is really good, just the basic things, without cheese. And different menus and salad every day. The resort is at the middle of the shopping center area, 3 minutes walking to big shopping center, 5 minutes to the beach, 5 minutes to Bangla Road. For sure we will comeback the next year.
Mariyam S. Podróże z partnerem India, 20 maja 2016
Review
4,3
Improve
Alfred C. Podróże grupowe Brunei Darussalam, 8 maja 2016
Good Location
5
Situated at the heart of Patong near to Banglaa street and Jungceylon Mall.
Mahbubur R. Podróże z partnerem Bangladesh, 7 maja 2016
Good hotel
5,7
Very good location from all facility
Shuib Y. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 4 maja 2016
good
5,3
enjoy stay at this hotel
Richard P. Podróże grupowe Philippines, 3 maja 2016
You get what you pay for
4
you get what you pay for
Recenzje 1 - 4 z 4
The Viridian Resort PhuketThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - OgródThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - WejścieThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - RestauracjaThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - OgródThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - KuchniaThe Viridian Resort Phuket - BufetThe Viridian Resort Phuket - RestauracjaThe Viridian Resort Phuket - BufetThe Viridian Resort Phuket - BufetThe Viridian Resort Phuket - BufetThe Viridian Resort Phuket - BufetThe Viridian Resort Phuket - Pub/HolThe Viridian Resort Phuket - Pub/HolThe Viridian Resort Phuket - Pub/HolThe Viridian Resort Phuket - Pub/HolThe Viridian Resort Phuket - Pub/HolThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Hotel z zewnątrzThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - ŁazienkaThe Viridian Resort Phuket - ŁazienkaThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - WejścieThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - Basen


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C08