Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The Viridian Resort

206/24 Rat-U-Thid 200 Pee, Patong, Phuket, Tajlandia 83150 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Sea Sun Sand Resort
The Viridian Resort Phuket - Basen The Viridian Resort Phuket - Spa The Viridian Resort Phuket - Basen The Viridian Resort Phuket - Spa The Viridian Resort Phuket - Foyer The Viridian Resort Phuket - Foyer The Viridian Resort Phuket - Foyer The Viridian Resort Phuket - Foyer The Viridian Resort Phuket - Foyer The Viridian Resort Phuket - Basen The Viridian Resort Phuket - Basen The Viridian Resort Phuket - Basen The Viridian Resort Phuket - Basen The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Łazienka
The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Łazienka The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Basen
Okolica: Patong Liczba pokoi: 78
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,3

na podstawie
1507 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
6,9
Komfort pokoju
7,2
Jedzenie/Posiłki
6,6
Wszystkie recenzje (1507)
Sortuj według:
Jacek S. Podróż z partnerem Poland, 12 grudnia 2013
Bardzo udany pobyt w hotelu

Czysto, piękny ogród z basenem, dobre śniadania
9,7
Kolejne 8 dni spędzone w Viridian Resort. Czyste, codziennie starannie sprzątane pokoje. Piękny ogród - dzięki wspaniałej roślinności nie odczuwa się upału. Chętnie tu wrócę :)
Jacek S. Podróż z partnerem Poland, 12 listopada 2013
Godny polecenia

piekny ogród z basenem, dobre śniadania, wygodny pokój i łazienka
9,3
Bardzo dobre położenie hotelu, blisko Bangla Road i centrum handlowe. Do plaży niecałe 5 minut. Dobre śniadania. Ładny pokój. Wygodna łazienka - oddzielnie prysznic i wc. Basen w pięknym ogrodzie. Mimo, że w centrum miasta - cicho i spokojnie. Podobało mi się tu na tyle, że zarezerwowałem na kolejne 8 dni (wracam tu w grudniu).
Marek T. Wycieczka w pojedynkę Germany, 25 września 2013
Hotel w miare dobry, nieco halasliwy...

lokalizacja
5,7
hotel byl okej, ale nieco halasliwy ale dobrze polozony w srodku miasta...
Pawel M. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 26 kwietnia 2013
bardzo dużo zieleni

basen i jego otoczenie
9
Piękny ogród z basenem plus basenik dla dzieci. Bardzo dużo zieleni co nadaje uroku hotelowi.
Suzanne W. Wycieczka w pojedynkę Australia, 6 lipca 2015
So long and thanks for the food poisoning!

Great location, value for money, lovely pool!
6,7
The staff are constantly trying to help the mosquito situation, however I think there may be more important things to concentrate on! The beds are like a rock, and I constantly woke up stiff. I skipped the "free" breakfast that was included in my booking most days. It was covered in insects, very few choices, and never changed! No bacon? Staff were unable to explain why. There were flea infested cats actually running through the restaurant kitchen! On the occasion that I ordered room service, I ended up with a vile case of food poisoning. The rooms are clean, but there are limited English channels on the cable TV, and large gaps in the front door that continually let in Mosquitos and other insects. The shower head was disgusting and didn't work properly, and the shower is in an enclosed room without a fan, so does tend to get quite steamy. Won't stay again.
Thomas D. Rodziny z dużymi dziećmi Australia, 4 lipca 2015
..

..
6
Peter G. Wycieczka w pojedynkę Australia, 24 czerwca 2015
Pleasant stay

Location staff ammenities
8
It was a pleasant stay I stayed there on my way over and came back on my last four days. The staff are very curtious and helpful and good location
Louise J. Podróż z partnerem Australia, 19 czerwca 2015
DEFIANTLY NOT 4 STAR !

FRIENDLY STAFF, LOCATION
6,3
THIS HOTEL IS NOT 4 STAR ! IT WAS DIRTY , AND IS IN GREAT NEED OF A REVAMP.WOODEN BED WAS HARD FRAMES AROUND DOORS ROTTEN AND WE UNINDATED WITH MOSQUITOES DUE TO THE LACK OF SCREENS ON THE WINDOWS. THE FRONT OF HOUSE STAFF ARE GREAT AND I COULDN'T FAULT THEM. ONE KEY ONLY PER ROOM ( WAS VERY INCONVENIENT DUE TO US WANTING TO GO DIFFERENT PLACES ) IT WAS VERY VERY NOISY AND BREAKFAST WAS VERY ORDINARY.
Dede R. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 16 czerwca 2015
1. location 2. spacious room 3. reasonable rate

as above mentioned + atmosphere
9,3
lovely, will definetly be back again.
Shivani C. Rodziny z małymi dziećmi India, 15 czerwca 2015
Good value for money...

The best thing was the pool and rooms ... the rooms were spacious and clean ... pool has a good location and was cleaned daily ... good breakfast ...will definately go again
9,7
Very good

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

The Viridian Resort PhuketThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - ŁazienkaThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - ŁazienkaThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - WejścieThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - WejścieThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - RestauracjaThe Viridian Resort Phuket - Basen


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

SG-AGWEB-6A02