lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The Viridian Resort

206/24 Rat-U-Thid 200 Pee, Patong, Phuket, Tajlandia 83150 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Sea Sun Sand Resort

The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Basen The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Wnętrze hotelu The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Basen The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Łazienka The Viridian Resort Phuket - Łazienka
The Viridian Resort Phuket - Balkon/Taras The Viridian Resort Phuket - Wejście The Viridian Resort Phuket - Foyer The Viridian Resort Phuket - Wejście The Viridian Resort Phuket - Foyer The Viridian Resort Phuket - Foyer The Viridian Resort Phuket - Foyer The Viridian Resort Phuket - Basen The Viridian Resort Phuket - Wejście The Viridian Resort Phuket - Basen The Viridian Resort Phuket - Foyer The Viridian Resort Phuket - Balkon/Taras
Okolica: Patong Liczba pokoi: 78
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,2

z 1272 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,1
Warunki w hotelu/Czystość
6,8
Komfort pokoju
7,2
Jedzenie/Posiłki
6,5
Wszystkie recenzje (1272)
Sortuj według:
Jacek S. Podróż z partnerem Poland, 12 grudnia 2013
Bardzo udany pobyt w hotelu

Czysto, piękny ogród z basenem, dobre śniadania
9,7
Kolejne 8 dni spędzone w Viridian Resort. Czyste, codziennie starannie sprzątane pokoje. Piękny ogród - dzięki wspaniałej roślinności nie odczuwa się upału. Chętnie tu wrócę :)
Jacek S. Podróż z partnerem Poland, 12 listopada 2013
Godny polecenia

piekny ogród z basenem, dobre śniadania, wygodny pokój i łazienka
9,3
Bardzo dobre położenie hotelu, blisko Bangla Road i centrum handlowe. Do plaży niecałe 5 minut. Dobre śniadania. Ładny pokój. Wygodna łazienka - oddzielnie prysznic i wc. Basen w pięknym ogrodzie. Mimo, że w centrum miasta - cicho i spokojnie. Podobało mi się tu na tyle, że zarezerwowałem na kolejne 8 dni (wracam tu w grudniu).
Marek T. Wycieczka w pojedynkę Germany, 25 września 2013
Hotel w miare dobry, nieco halasliwy...

lokalizacja
5,7
hotel byl okej, ale nieco halasliwy ale dobrze polozony w srodku miasta...
Pawel M. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 26 kwietnia 2013
bardzo dużo zieleni

basen i jego otoczenie
9
Piękny ogród z basenem plus basenik dla dzieci. Bardzo dużo zieleni co nadaje uroku hotelowi.
Antonio C. Podróż z partnerem Australia, 20 lipca 2014
Not really pleasant

Good breakfast, good location, friendly staff
7,7
The type of room we booked wasn't available when we arrive and was right at front of the kitchen and noise around.
Joy W. Podróż z partnerem Australia, 19 lipca 2014
Hotel was an oasis in a bustling location

location, pool and gardens
8,7
Wifi was next to unusable.
Grant B. Podróż z partnerem Australia, 17 lipca 2014
Relaxing and close to entertainment and sightseein

Locality , Breakfast , Staff
8,3
Enjoyable would stay there again if i go back to Phuket
Chia C. Podróż z partnerem Malaysia, 16 lipca 2014
good stay

near to restaurant, shopping
7,3
We have booked 4 rooms at this hotel (2 rooms with Balcony & 2 Rooms without Balcony). The staffs were very friendly and we managed to nego the deposit of RM450 in total for 4 rooms instead of 3000bath per room(12000bath in total). There are some bad things I would like to mention here.First day in hotel I saw 2 big rats beside swimming pool area, second day saw a cockroach at the staircase and last day during my breakfast I saw a frog. OMG!! Other than this everything are good. Very near to Bangla Road and shopping area.
Kim L. Podróż w większej grupie Malaysia, 15 lipca 2014
The room are quite dark not enough light

Nice swimming pool a family hotel environment
5,7
The breakfast , the food are serve cold and not much variety, little changes in breakfast menu
Paul C. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 8 lipca 2014
value for money

free wi fi access, nice pool and good location
7
good but refundable deposit for keys/room collected at counter was 2000 baht

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

The Viridian Resort PhuketThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Wnętrze hoteluThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - ŁazienkaThe Viridian Resort Phuket - ŁazienkaThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - WejścieThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - WejścieThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - WejścieThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - OkolicaThe Viridian Resort Phuket - RestauracjaThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - RestauracjaThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Pub/HolThe Viridian Resort Phuket - OkolicaThe Viridian Resort Phuket - Wnętrze hoteluThe Viridian Resort Phuket - Wnętrze hoteluThe Viridian Resort Phuket - OkolicaThe Viridian Resort Phuket - OgródThe Viridian Resort Phuket - OgródThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - WejścieThe Viridian Resort Phuket - RestauracjaThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - OkolicaThe Viridian Resort Phuket - RestauracjaThe Viridian Resort Phuket - OkolicaThe Viridian Resort Phuket - OkolicaThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3A01