lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The Viridian Resort

206/24 Rat-U-Thid 200 Pee, Patong, Phuket, Tajlandia 83150 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Sea Sun Sand Resort
The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Basen The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Łazienka The Viridian Resort Phuket - Łazienka The Viridian Resort Phuket - Balkon/Taras The Viridian Resort Phuket - Wejście
The Viridian Resort Phuket - Foyer The Viridian Resort Phuket - Wejście The Viridian Resort Phuket - Foyer The Viridian Resort Phuket - Foyer The Viridian Resort Phuket - Foyer The Viridian Resort Phuket - Basen The Viridian Resort Phuket - Wejście The Viridian Resort Phuket - Basen The Viridian Resort Phuket - Foyer The Viridian Resort Phuket - Balkon/Taras The Viridian Resort Phuket - Basen The Viridian Resort Phuket - Basen
Okolica: Patong Liczba pokoi: 78
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,3

z 1374 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,1
Warunki w hotelu/Czystość
6,9
Komfort pokoju
7,2
Jedzenie/Posiłki
6,6
Wszystkie recenzje (1374)
Sortuj według:
Jacek S. Podróż z partnerem Poland, 12 grudnia 2013
Bardzo udany pobyt w hotelu

Czysto, piękny ogród z basenem, dobre śniadania
9,7
Kolejne 8 dni spędzone w Viridian Resort. Czyste, codziennie starannie sprzątane pokoje. Piękny ogród - dzięki wspaniałej roślinności nie odczuwa się upału. Chętnie tu wrócę :)
Jacek S. Podróż z partnerem Poland, 12 listopada 2013
Godny polecenia

piekny ogród z basenem, dobre śniadania, wygodny pokój i łazienka
9,3
Bardzo dobre położenie hotelu, blisko Bangla Road i centrum handlowe. Do plaży niecałe 5 minut. Dobre śniadania. Ładny pokój. Wygodna łazienka - oddzielnie prysznic i wc. Basen w pięknym ogrodzie. Mimo, że w centrum miasta - cicho i spokojnie. Podobało mi się tu na tyle, że zarezerwowałem na kolejne 8 dni (wracam tu w grudniu).
Marek T. Wycieczka w pojedynkę Germany, 25 września 2013
Hotel w miare dobry, nieco halasliwy...

lokalizacja
5,7
hotel byl okej, ale nieco halasliwy ale dobrze polozony w srodku miasta...
Pawel M. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 26 kwietnia 2013
bardzo dużo zieleni

basen i jego otoczenie
9
Piękny ogród z basenem plus basenik dla dzieci. Bardzo dużo zieleni co nadaje uroku hotelowi.
Richard G. Podróż z partnerem Australia, 15 listopada 2014
Cold food all time waiting for bacon

Staff. Pool. Room2104
7,3
Room staff good but cold stir'friy
Ulo P. Rodziny z dużymi dziećmi Estonia, 13 listopada 2014
not as good as expected

locatio
6
Frederick G. Wycieczka w pojedynkę New Zealand, 28 października 2014
Handy location

location, price & swimming pool
8
It is very handily located only 5 minutes walk from Bangla Rd and the sea. I had a very nice large room but without a view which I did not mind. Wifi was very hit and miss with only guaranteed connection early in the morning. It was a nice place to stay.
Chang Y. Podróż w większej grupie Singapore, 26 października 2014
Very clean and peaceful place to relax

clean peaceful friendly
9
very comfortable and relax resort
Agop A. Wycieczka w pojedynkę Australia, 22 października 2014
clean hotel.

clean quiet .safe
6,7
Good hotel. If off season prices. Staff helpful. There are many new hotels in phuket good price if off season.
Kylie L. Podróż z partnerem United Kingdom, 17 października 2014
Nothing how it looked in the pics,very disapointed

Location that's it..
6
Room was nothin how it looked in the pictures, room was old, rotting wood, ants.. We paid for pool view and double beds, one room had two single beds and both rooms was facing a white wall. The day before check out we paid what we owed in the mini bar, the next morning was charged for an extra coke we already paid for, and they tried charging us for an empty bottle that was missing even though we had handed it into reception. Staff was really rude, when checking out the guy said "wait here while we check you haven't pocketed anything". And the maids were very rude and misserable. Luckly the location was perfect so we didn't have to spend much time in the hotel.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

The Viridian Resort PhuketThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - ŁazienkaThe Viridian Resort Phuket - ŁazienkaThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - WejścieThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - WejścieThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - WejścieThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - OgródThe Viridian Resort Phuket - OgródThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - WejścieThe Viridian Resort Phuket - RestauracjaThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - OkolicaThe Viridian Resort Phuket - RestauracjaThe Viridian Resort Phuket - OkolicaThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3B02