lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The Viridian Resort

206/24 Rat-U-Thid 200 Pee, Patong, Phuket, Tajlandia 83150 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Sea Sun Sand Resort
The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Łazienka The Viridian Resort Phuket - Łazienka The Viridian Resort Phuket - Balkon/Taras The Viridian Resort Phuket - Wejście The Viridian Resort Phuket - Wejście
The Viridian Resort Phuket - Foyer The Viridian Resort Phuket - Foyer The Viridian Resort Phuket - Wejście The Viridian Resort Phuket - Basen The Viridian Resort Phuket - Foyer The Viridian Resort Phuket - Balkon/Taras The Viridian Resort Phuket - Ogród The Viridian Resort Phuket - Basen The Viridian Resort Phuket - Wejście The Viridian Resort Phuket - Restauracja The Viridian Resort Phuket - Basen The Viridian Resort Phuket - Basen
Okolica: Patong Liczba pokoi: 78
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,3

z 1384 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,1
Warunki w hotelu/Czystość
6,9
Komfort pokoju
7,2
Jedzenie/Posiłki
6,6
Wszystkie recenzje (1384)
Sortuj według:
Jacek S. Podróż z partnerem Poland, 12 grudnia 2013
Bardzo udany pobyt w hotelu

Czysto, piękny ogród z basenem, dobre śniadania
9,7
Kolejne 8 dni spędzone w Viridian Resort. Czyste, codziennie starannie sprzątane pokoje. Piękny ogród - dzięki wspaniałej roślinności nie odczuwa się upału. Chętnie tu wrócę :)
Jacek S. Podróż z partnerem Poland, 12 listopada 2013
Godny polecenia

piekny ogród z basenem, dobre śniadania, wygodny pokój i łazienka
9,3
Bardzo dobre położenie hotelu, blisko Bangla Road i centrum handlowe. Do plaży niecałe 5 minut. Dobre śniadania. Ładny pokój. Wygodna łazienka - oddzielnie prysznic i wc. Basen w pięknym ogrodzie. Mimo, że w centrum miasta - cicho i spokojnie. Podobało mi się tu na tyle, że zarezerwowałem na kolejne 8 dni (wracam tu w grudniu).
Marek T. Wycieczka w pojedynkę Germany, 25 września 2013
Hotel w miare dobry, nieco halasliwy...

lokalizacja
5,7
hotel byl okej, ale nieco halasliwy ale dobrze polozony w srodku miasta...
Pawel M. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 26 kwietnia 2013
bardzo dużo zieleni

basen i jego otoczenie
9
Piękny ogród z basenem plus basenik dla dzieci. Bardzo dużo zieleni co nadaje uroku hotelowi.
Danijel R. Podróż z partnerem Australia, 2 grudnia 2014
Really fantastic

Location, staff friendliness and the pool!
8,7
Wajahat A. Podróż z partnerem Pakistan, 27 listopada 2014
The staff is too lazy and is not welcoming.

1) location, 2) breakfast
4,3
Not good because the staff is never available all the time. You have to pick your luggage yourself and they don't understand English. The staff even if available don't picks your luggage. Very rude people.
Adel A. Podróż w większej grupie Bahrain, 20 listopada 2014
in general good

location
3,7
we stayed for 10 nights and unable to cancel bookings or else we would lose all our money as per hotel policy however throught our stay we were unable to connect to internet hotel staff rude and they com up with silly excuses.
Richard G. Podróż z partnerem Australia, 15 listopada 2014
Cold food all time waiting for bacon

Staff. Pool. Room2104
7,3
Room staff good but cold stir'friy
Ulo P. Rodziny z dużymi dziećmi Estonia, 13 listopada 2014
not as good as expected

locatio
6
Frederick G. Wycieczka w pojedynkę New Zealand, 28 października 2014
Handy location

location, price & swimming pool
8
It is very handily located only 5 minutes walk from Bangla Rd and the sea. I had a very nice large room but without a view which I did not mind. Wifi was very hit and miss with only guaranteed connection early in the morning. It was a nice place to stay.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

The Viridian Resort PhuketThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - ŁazienkaThe Viridian Resort Phuket - ŁazienkaThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - WejścieThe Viridian Resort Phuket - WejścieThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - WejścieThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - OgródThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - WejścieThe Viridian Resort Phuket - RestauracjaThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - OkolicaThe Viridian Resort Phuket - RestauracjaThe Viridian Resort Phuket - OkolicaThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Basen


AS-AGWEB-3C08