lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The Viridian Resort

206/24 Rat-U-Thid 200 Pee, Patong, Phuket, Tajlandia 83150 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Sea Sun Sand Resort

The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Basen The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Wnętrze hotelu The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Basen The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny The Viridian Resort Phuket - Łazienka The Viridian Resort Phuket - Łazienka
The Viridian Resort Phuket - Balkon/Taras The Viridian Resort Phuket - Wejście The Viridian Resort Phuket - Foyer The Viridian Resort Phuket - Wejście The Viridian Resort Phuket - Foyer The Viridian Resort Phuket - Foyer The Viridian Resort Phuket - Foyer The Viridian Resort Phuket - Basen The Viridian Resort Phuket - Wejście The Viridian Resort Phuket - Basen The Viridian Resort Phuket - Foyer The Viridian Resort Phuket - Balkon/Taras
Okolica: Patong Liczba pokoi: 78
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,2

z 1262 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,1
Warunki w hotelu/Czystość
6,8
Komfort pokoju
7,2
Jedzenie/Posiłki
6,5
Wszystkie recenzje (1262)
Sortuj według:
Jacek S. Podróż z partnerem Poland, 12 grudnia 2013
Bardzo udany pobyt w hotelu

Czysto, piękny ogród z basenem, dobre śniadania
9,7
Kolejne 8 dni spędzone w Viridian Resort. Czyste, codziennie starannie sprzątane pokoje. Piękny ogród - dzięki wspaniałej roślinności nie odczuwa się upału. Chętnie tu wrócę :)
Jacek S. Podróż z partnerem Poland, 12 listopada 2013
Godny polecenia

piekny ogród z basenem, dobre śniadania, wygodny pokój i łazienka
9,3
Bardzo dobre położenie hotelu, blisko Bangla Road i centrum handlowe. Do plaży niecałe 5 minut. Dobre śniadania. Ładny pokój. Wygodna łazienka - oddzielnie prysznic i wc. Basen w pięknym ogrodzie. Mimo, że w centrum miasta - cicho i spokojnie. Podobało mi się tu na tyle, że zarezerwowałem na kolejne 8 dni (wracam tu w grudniu).
Marek T. Wycieczka w pojedynkę Germany, 25 września 2013
Hotel w miare dobry, nieco halasliwy...

lokalizacja
5,7
hotel byl okej, ale nieco halasliwy ale dobrze polozony w srodku miasta...
Pawel M. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 26 kwietnia 2013
bardzo dużo zieleni

basen i jego otoczenie
9
Piękny ogród z basenem plus basenik dla dzieci. Bardzo dużo zieleni co nadaje uroku hotelowi.
Paul C. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 8 lipca 2014
value for money

free wi fi access, nice pool and good location
7
good but refundable deposit for keys/room collected at counter was 2000 baht
Chu S. Podróż w większej grupie Malaysia, 3 lipca 2014
The hotel a bit old and no good maintain.

Quite near to patong beach and center , around 8mins to beach and 5mins to center. Got breakfast and it is simple and ok.
6
Still ok for the money, but can improve more to attract people
Anil K. Rodziny z małymi dziećmi India, 27 czerwca 2014
Excellent stay

Location, Room comfort
8,3
It was a good stay in Viridian Resort. Centrally located, good caring & very helpfull staff.
Amrul H. Podróż w większej grupie Singapore, 26 czerwca 2014
Hotel was very convinient to everything nearby.

Very affordable, close to shopping areas, cleaniness
8,3
The staff was attentive and helpful. Especially this staff which I have forgotten his name. He was very helpful and friendly during our arrival and departure. Room was clean, aircondition was good. The down things was there was some rats arounds and the hotel deposit was alot for 3000baht/room.
Amrul H. Podróż w większej grupie Singapore, 26 czerwca 2014
Room was very affordable, close to everything.

Clean, affordable & good, close to everything.
8,3
Aircondition was great, clean room, saw there are some rats around, the hotel deposit was at 3000baht/room which I think is too much. But we've got only 1000baht deposit. This particular staff was very friendly and caring which I have forgotten his name. He was very friendly and helpful frm the time we arrive and the time we depart. Thank you.
Glen H. Wycieczka w pojedynkę Australia, 22 czerwca 2014
good times, had lots of fun

location,great pool,clean room
9,7
great room, great location in Phuket, swimming pool very clean, friendly staff

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

The Viridian Resort PhuketThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Wnętrze hoteluThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - ŁazienkaThe Viridian Resort Phuket - ŁazienkaThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - WejścieThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - WejścieThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - WejścieThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - OkolicaThe Viridian Resort Phuket - RestauracjaThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - RestauracjaThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Pub/HolThe Viridian Resort Phuket - OkolicaThe Viridian Resort Phuket - Wnętrze hoteluThe Viridian Resort Phuket - Wnętrze hoteluThe Viridian Resort Phuket - OkolicaThe Viridian Resort Phuket - OgródThe Viridian Resort Phuket - OgródThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - WejścieThe Viridian Resort Phuket - RestauracjaThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - OkolicaThe Viridian Resort Phuket - RestauracjaThe Viridian Resort Phuket - OkolicaThe Viridian Resort Phuket - OkolicaThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3C01