Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The Viridian Resort

206/24 Rat-U-Thid 200 Pee, Patong, Phuket, Tajlandia 83150

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,3

z 1603 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,1
Warunki w hotelu/Czystość
6,9
Komfort pokoju
7,2
Jedzenie/Posiłki
6,6
Wszystkie recenzje (1603)
Sortuj według:
Jacek S. Podróże z partnerem Poland, 12 grudnia 2013
Bardzo udany pobyt w hotelu

Czysto, piękny ogród z basenem, dobre śniadania
9,7
Kolejne 8 dni spędzone w Viridian Resort. Czyste, codziennie starannie sprzątane pokoje. Piękny ogród - dzięki wspaniałej roślinności nie odczuwa się upału. Chętnie tu wrócę :)
Zgłoś tą recenzję
Jacek S. Podróże z partnerem Poland, 12 listopada 2013
Godny polecenia

piekny ogród z basenem, dobre śniadania, wygodny pokój i łazienka
9,3
Bardzo dobre położenie hotelu, blisko Bangla Road i centrum handlowe. Do plaży niecałe 5 minut. Dobre śniadania. Ładny pokój. Wygodna łazienka - oddzielnie prysznic i wc. Basen w pięknym ogrodzie. Mimo, że w centrum miasta - cicho i spokojnie. Podobało mi się tu na tyle, że zarezerwowałem na kolejne 8 dni (wracam tu w grudniu).
Zgłoś tą recenzję
Marek T. Wycieczki w pojedynkę Germany, 25 września 2013
Hotel w miare dobry, nieco halasliwy...

lokalizacja
5,7
hotel byl okej, ale nieco halasliwy ale dobrze polozony w srodku miasta...
Zgłoś tą recenzję
Pawel M. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 26 kwietnia 2013
bardzo dużo zieleni

basen i jego otoczenie
9
Piękny ogród z basenem plus basenik dla dzieci. Bardzo dużo zieleni co nadaje uroku hotelowi.
Zgłoś tą recenzję
Richard P. Podróże grupowe Philippines, 3 maja 2016
You get what you pay for
4
you get what you pay for
Zgłoś tą recenzję
Richard P. Podróże grupowe Philippines, 3 maja 2016
You get what you pay for
4
You get what you pay for
Zgłoś tą recenzję
Lukas A. Podróże z partnerem Switzerland, 24 kwietnia 2016
Nice clean rooms, very nice garden
6,3
Nice rooms in the middle of everything, but still calm and with a very nice pool /garden
Zgłoś tą recenzję
Sumendra S. Wycieczki w pojedynkę India, 18 kwietnia 2016
awesome !!
6,7
very nice resort !
Zgłoś tą recenzję
Tommy L. Podróże grupowe Malaysia, 17 kwietnia 2016
Rude staff
3,3
I was checking in and I had book 5 rooms but the front desk told me I only book 4 Rooms, which was a lie as I had show her all my confirmation from agoda, And the staff with a awfully angry face tells me NO! Only 4 rooms. And again I showed her my booking and she insisted no, I then told her to call agoda, but she told me to call instead. This moment I was really angry and told her off that they should call not me, as I have paid and it's their job to check. But in the end I still ended up calling agoda my self. Apart from that when I was told to pay 800thb for deposit I was told credit card was not allow and it's their hote policy. Overall I was really disappointed on the whole issue of delayed checkin and that I had to call agoda myself. Worst experience ever in Phuket for me Totally disappointing !
Zgłoś tą recenzję
Vijayakumar K. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 17 kwietnia 2016
Great location and clean room
5,3
Disappointed with the breakfast. Nothing much for Muslim guests.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 4 z 4
The Viridian Resort PhuketThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - OgródThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - WejścieThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - RestauracjaThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - OgródThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - KuchniaThe Viridian Resort Phuket - BufetThe Viridian Resort Phuket - RestauracjaThe Viridian Resort Phuket - BufetThe Viridian Resort Phuket - BufetThe Viridian Resort Phuket - BufetThe Viridian Resort Phuket - BufetThe Viridian Resort Phuket - Pub/HolThe Viridian Resort Phuket - Pub/HolThe Viridian Resort Phuket - Pub/HolThe Viridian Resort Phuket - Pub/HolThe Viridian Resort Phuket - Pub/HolThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Hotel z zewnątrzThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - FoyerThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - ŁazienkaThe Viridian Resort Phuket - ŁazienkaThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - BasenThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - WejścieThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Pokój gościnnyThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - Balkon/TarasThe Viridian Resort Phuket - Basen


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A08