lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The Wharney Guang Dong Hotel

57-73 Lockhart Road, Wanchai, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Restauracja The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Restauracja The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Basen The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Obiekty rekreacyjne The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Recepcja The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pub/Hol The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pub/Hol The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Recepcja The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny
The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Łazienka The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Łazienka The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Restauracja The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Foyer The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pub/Hol The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Basen The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Sala konferencyjna
Okolica: Wanchai Liczba pokoi: 356
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

z 4737 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,5
Komfort pokoju
7,4
Jedzenie/Posiłki
6,6
Wszystkie recenzje (4737)
Sortuj według:
Ryszard M. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 26 lutego 2014
Dobry hotel , standard

dobry servis, blisko cemtrum wystawowego,
7
Dobry hotel, czysty, pokoje dość duże klimatyzowane,sejf, minibar+czajnik+herbata i kawa+butelka wody. Sprawna i szybka obsługa. Blisko do wszystkich środków komunikacji-metro,autobus,tramwaj,prom. Do centrum wystawowego -10 min spacerkiem. Dużo pubów w pobliżu, różnych restauracji i barów.
Mariusz S. Podróż służbowa Poland, 30 października 2013
do spania może być

lokalizacja, lokalizacja, lokalizacja
7,3
Hotel z zewnątrz wygląda nie najgorzej (uwaga: czerwona dzielnica...), w pokoju niestety było nie najlepiej. Przede wszystkim potwornie ciasno, np. w łazience brak miejsca na swoje kosmetyki. W łazience wanna z zasłonką - w miarę czysto ale całość sprawia wrażenie zaniedbanej, czytaj: pleśń. Telewizor (chyba) nie działał, czajnik, sejf +minibar. Widok z okna na ściany wieżowców (zaniedbane) oraz mały basen. W pobliżu sporo barów, sklepów, dobra komunikacja. Generalnie hotel tylko do mycia się i spania. Codziennie darmowa (mała) butelka wody na mieszkańca.
Jaroslaw B. Wycieczka w pojedynkę Poland, 5 kwietnia 2011
Fajny hotel
8,3
położony w centrum dzielnicy rozrywkowej blisko stacja metra ,blisko centrum handlowe , banki ,pokoje duże i czyste dobrze działa klimatyzacja , dobra lokalizacja , obsługa miła stosunek ceny do jakości bardzo dobry ,
Pawel B. Podróż służbowa Poland, 23 października 2010
3 X Tak. Standard, położenie, service.

Dobry, biznesowy hotel, blisko Convention Center.
7
Przyzwoity standard. Czysto, schludnie, sprawnie. Znakomite położenie dla gości targowych, którzy odwiedzają Convention Center. Dochodzi się tam w 10 minut wygodnym spacerem. Podobnie blisko do promu na półwysep Kowloon i do innych środków komunikacji. Byłem podczas targów, więc cena za pokój była bardzo wysoka, zdecydowanie za wysoka, jednak gdy targów nie ma ceny są przyzwoite. Żadnych hotelowych atrakcji, poza dobrym standardem nie zapamiętałem. Okolica roi się od nocnych klubów i innych atrakcji nocnego życia, które słuchać nawet w wysoko położonych pokojach hotelowych. Jeśli lubisz spokój i masz kłopoty ze snem, to nie jest hotel dla Ciebie. Blisko do dobrych ulic ze znakomitymi markami, fani shoppingu mogą poszaleć.
Butrym M. Podróż służbowa Poland, 26 kwietnia 2010
nice place

very clouse to any atraction in Wanchai
5,3
very clouse to exibition centre & to any atraction in Wanchai , nice japan restaurant in side
Informacje na temat zwiedzania: clouse to clubs
Butrym M. Podróż służbowa Poland, 23 kwietnia 2010
clouse to ex centre

clouse to atraction
5
clouse to any atraction in Wanchai , exibition centre , clubs , nice Japana restaurant
Informacje na temat zwiedzania: clubs !
Butrym M. Podróż służbowa Poland, 20 kwietnia 2010
mile miejsce

blisko do targów
5,3
małe pokoje , ale za to blisko do targów i atrakcji w Wanchai jak sklepy i kluby
Informacje na temat życia nocnego: blisko do clubów
. Wycieczka w pojedynkę 23 lipca 2014
A Stone's Throw

Location, Location, Location
7,3
This was my first stay at The Wharney after dozens of visits to the bars around it. Hong Kong is an expensive place to stay and my loyalty here is purely economically driven. Pros: location, cleanliness, value. Cons: service, amenities, old rooms. Right in the heart of WanChai, the WGD is minutes from parties, live music, good restaurants, convention centre, embassies, markets, MTR. Rooms are spacious enough and the place is clean and secure. Internet was a little slow but connection good. I found the staff to be friendly enough but not overly helpful. Bathroom is small and the bath/shower has the old curtain that always ends up sticking to you. Limited TV and room service options. It does have an okay outdoor pool to help over come the inevitable WanChai hangover. Overall, if I can get he room for around US$100 I would stay there again.
Greg R. Podróż z partnerem Australia, 20 lipca 2014
LOCATION LOCATION LOCATION

LOCATION, FRIENDLY STAFF, CHOICE OF FOOD
8,7
HAVING STAYED AT THIS HOTEL ON NUMEROUS OCCASIONS OVER THE LAST 7-8 YEARS WE HAD A VISIT FROM SOME FRIENDS FROM AUSTRAIA SO WE IMMEDIATELY JUMPED ON TO AGODA WEBSITE AND BOOKED 2 ROOMS AT THIS HOTEL AS FIRST TIME VISITORS TO HONG KONG OUR FRIENDS WERE VERY IMPRESSED WITH THE LOCATION AND ALSO THE EASE OF JUMPING IN A TAXI AT THE FRONT OF THE HOTEL TO VISIT OTHER ATTRACTIONS IN AND AROUND HONG KONG
Lorena U. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 20 lipca 2014
Good Hotel

The Breakfast, The location because it is near the MTR station and Buses. The ambiance in the Lobby,.
7,3
Our stay here is good however, the bathroom is not really good. It is old already and we can see some rust. The location is very nice because it is near the MTR station and Buses but the bars on the way to the hotel is a little bit disturbing. I love also the food during breakfast.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

The Wharney Guang Dong Hotel HongkongThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestauracjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestauracjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - BasenThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Obiekty rekreacyjneThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RecepcjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pub/HolThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pub/HolThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RecepcjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - ŁazienkaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - ŁazienkaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestauracjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - FoyerThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pub/HolThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - BasenThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - BasenThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - SiłowniaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - SiłowniaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RecepcjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - FoyerThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Wejście

Recenzje klientów - The Wharney Guang Dong Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3C04