Moje konto (zaloguj się)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The Wharney Guang Dong Hotel

57-73 Lockhart Road, Wanchai, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Restauracja The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Restauracja The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Basen The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Obiekty rekreacyjne The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Recepcja The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pub/Hol The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pub/Hol The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Recepcja The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny
The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Łazienka The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Łazienka The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Restauracja The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Foyer The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pub/Hol The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Basen
Lokalizacja: Wanchai Liczba pokoi: 356
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

z 4426 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,5
Komfort pokoju
7,4
Jedzenie/Posiłki
6,6
Wszystkie recenzje (4426)
Ryszard M. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 26 lutego 2014
Dobry hotel , standard

dobry servis, blisko cemtrum wystawowego,
7
Dobry hotel, czysty, pokoje dość duże klimatyzowane,sejf, minibar+czajnik+herbata i kawa+butelka wody. Sprawna i szybka obsługa. Blisko do wszystkich środków komunikacji-metro,autobus,tramwaj,prom. Do centrum wystawowego -10 min spacerkiem. Dużo pubów w pobliżu, różnych restauracji i barów.
Mariusz S. Podróż służbowa Poland, 30 października 2013
do spania może być

lokalizacja, lokalizacja, lokalizacja
7,3
Hotel z zewnątrz wygląda nie najgorzej (uwaga: czerwona dzielnica...), w pokoju niestety było nie najlepiej. Przede wszystkim potwornie ciasno, np. w łazience brak miejsca na swoje kosmetyki. W łazience wanna z zasłonką - w miarę czysto ale całość sprawia wrażenie zaniedbanej, czytaj: pleśń. Telewizor (chyba) nie działał, czajnik, sejf +minibar. Widok z okna na ściany wieżowców (zaniedbane) oraz mały basen. W pobliżu sporo barów, sklepów, dobra komunikacja. Generalnie hotel tylko do mycia się i spania. Codziennie darmowa (mała) butelka wody na mieszkańca.
Jaroslaw B. Wycieczka w pojedynkę Poland, 5 kwietnia 2011
Fajny hotel
8,3
położony w centrum dzielnicy rozrywkowej blisko stacja metra ,blisko centrum handlowe , banki ,pokoje duże i czyste dobrze działa klimatyzacja , dobra lokalizacja , obsługa miła stosunek ceny do jakości bardzo dobry ,
Pawel B. Podróż służbowa Poland, 23 października 2010
3 X Tak. Standard, położenie, service.

Dobry, biznesowy hotel, blisko Convention Center.
7
Przyzwoity standard. Czysto, schludnie, sprawnie. Znakomite położenie dla gości targowych, którzy odwiedzają Convention Center. Dochodzi się tam w 10 minut wygodnym spacerem. Podobnie blisko do promu na półwysep Kowloon i do innych środków komunikacji. Byłem podczas targów, więc cena za pokój była bardzo wysoka, zdecydowanie za wysoka, jednak gdy targów nie ma ceny są przyzwoite. Żadnych hotelowych atrakcji, poza dobrym standardem nie zapamiętałem. Okolica roi się od nocnych klubów i innych atrakcji nocnego życia, które słuchać nawet w wysoko położonych pokojach hotelowych. Jeśli lubisz spokój i masz kłopoty ze snem, to nie jest hotel dla Ciebie. Blisko do dobrych ulic ze znakomitymi markami, fani shoppingu mogą poszaleć.
Butrym M. Podróż służbowa Poland, 26 kwietnia 2010
nice place

very clouse to any atraction in Wanchai
5,3
very clouse to exibition centre & to any atraction in Wanchai , nice japan restaurant in side
Informacje na temat zwiedzania: clouse to clubs
Butrym M. Podróż służbowa Poland, 23 kwietnia 2010
clouse to ex centre

clouse to atraction
5
clouse to any atraction in Wanchai , exibition centre , clubs , nice Japana restaurant
Informacje na temat zwiedzania: clubs !
Butrym M. Podróż służbowa Poland, 20 kwietnia 2010
mile miejsce

blisko do targów
5,3
małe pokoje , ale za to blisko do targów i atrakcji w Wanchai jak sklepy i kluby
Informacje na temat życia nocnego: blisko do clubów
Chris C. Wycieczka w pojedynkę Australia, 14 kwietnia 2014
Enjoyable visit - but bit expensive

Good location, friendly staff and comfortable bed
8,3
Another good stay, but they increased the hotel rate a bit too much.
Renato M. Podróż służbowa Brazil, 13 kwietnia 2014
Convenient due to location

Price, location, internet
7
I am a frequent ghest to this hotel, because location and price being good. But they could have a much better breakfast.
Thomas G. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 10 kwietnia 2014
Consistent Experience at my Go-to HKG Hotel

Location, Free Internet, Comfortable Room
9,3
The Wharney Guang Dong Hotel is my go-to hotel in Hong Kong. The location is awesome, giving quick and easy access to great restaurants, pubs, convenience stores, and the MTR. The rooms are slightly on the small side, but this is Hong Kong. Nonetheless, the rooms are comfortable and well kept. The rooms are quiet, also. Barely any road noise is heard. The wi-fi Internet connection is free and easy to connect to. The speed and reliability is average, however, compared to other places in HKG. My One2Free 3G was working better at times on my iPhone. Check-in/out is easy and the staff are friendly. As long as there isn't some big event going on in HKG, the price is usually very good at the Wharney. I highly recommend it. I'll definitely be back the next time I'm in HKG.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

The Wharney Guang Dong Hotel HongkongThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestauracjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestauracjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - BasenThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Obiekty rekreacyjneThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RecepcjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pub/HolThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pub/HolThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RecepcjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - ŁazienkaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - ŁazienkaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestauracjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - FoyerThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pub/HolThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - BasenThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - BasenThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - SiłowniaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - SiłowniaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RecepcjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Foyer

Recenzje klientów - The Wharney Guang Dong Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3B08