Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The Wharney Guang Dong Hotel

57-73 Lockhart Road, Wanchai, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

z 5834 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 9

Wart swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,5
Komfort pokoju
7,4
Jedzenie/Posiłki
6,5
Wszystkie recenzje (5834)
Sortuj według:
Ryszard M. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 26 lutego 2014
Dobry hotel , standard

dobry servis, blisko cemtrum wystawowego,
7
Dobry hotel, czysty, pokoje dość duże klimatyzowane,sejf, minibar+czajnik+herbata i kawa+butelka wody. Sprawna i szybka obsługa. Blisko do wszystkich środków komunikacji-metro,autobus,tramwaj,prom. Do centrum wystawowego -10 min spacerkiem. Dużo pubów w pobliżu, różnych restauracji i barów.
Zgłoś tą recenzję
Mariusz S. Podróże służbowe Poland, 30 października 2013
do spania może być

lokalizacja, lokalizacja, lokalizacja
7,3
Hotel z zewnątrz wygląda nie najgorzej (uwaga: czerwona dzielnica...), w pokoju niestety było nie najlepiej. Przede wszystkim potwornie ciasno, np. w łazience brak miejsca na swoje kosmetyki. W łazience wanna z zasłonką - w miarę czysto ale całość sprawia wrażenie zaniedbanej, czytaj: pleśń. Telewizor (chyba) nie działał, czajnik, sejf +minibar. Widok z okna na ściany wieżowców (zaniedbane) oraz mały basen. W pobliżu sporo barów, sklepów, dobra komunikacja. Generalnie hotel tylko do mycia się i spania. Codziennie darmowa (mała) butelka wody na mieszkańca.
Zgłoś tą recenzję
Jaroslaw B. Wycieczki w pojedynkę Poland, 5 kwietnia 2011
Fajny hotel
8,3
położony w centrum dzielnicy rozrywkowej blisko stacja metra ,blisko centrum handlowe , banki ,pokoje duże i czyste dobrze działa klimatyzacja , dobra lokalizacja , obsługa miła stosunek ceny do jakości bardzo dobry ,
Zgłoś tą recenzję
Pawel B. Podróże służbowe Poland, 23 października 2010
3 X Tak. Standard, położenie, service.

Dobry, biznesowy hotel, blisko Convention Center.
7
Przyzwoity standard. Czysto, schludnie, sprawnie. Znakomite położenie dla gości targowych, którzy odwiedzają Convention Center. Dochodzi się tam w 10 minut wygodnym spacerem. Podobnie blisko do promu na półwysep Kowloon i do innych środków komunikacji. Byłem podczas targów, więc cena za pokój była bardzo wysoka, zdecydowanie za wysoka, jednak gdy targów nie ma ceny są przyzwoite. Żadnych hotelowych atrakcji, poza dobrym standardem nie zapamiętałem. Okolica roi się od nocnych klubów i innych atrakcji nocnego życia, które słuchać nawet w wysoko położonych pokojach hotelowych. Jeśli lubisz spokój i masz kłopoty ze snem, to nie jest hotel dla Ciebie. Blisko do dobrych ulic ze znakomitymi markami, fani shoppingu mogą poszaleć.
Zgłoś tą recenzję
Butrym M. Podróże służbowe Poland, 26 kwietnia 2010
nice place

very clouse to any atraction in Wanchai
5,3
very clouse to exibition centre & to any atraction in Wanchai , nice japan restaurant in side
Informacje na temat zwiedzania: clouse to clubs
Zgłoś tą recenzję
Butrym M. Podróże służbowe Poland, 23 kwietnia 2010
clouse to ex centre

clouse to atraction
5
clouse to any atraction in Wanchai , exibition centre , clubs , nice Japana restaurant
Informacje na temat zwiedzania: clubs !
Zgłoś tą recenzję
Butrym M. Podróże służbowe Poland, 20 kwietnia 2010
mile miejsce

blisko do targów
5,3
małe pokoje , ale za to blisko do targów i atrakcji w Wanchai jak sklepy i kluby
Informacje na temat życia nocnego: blisko do clubów
Zgłoś tą recenzję
Kwok H. Podróże grupowe Singapore, 2 lutego 2016
Misled by hotel photo showing 3 nice beds

Location location location
5
We booked triple share and requested 3 beds. The hotel room photos showed 3 nice single beds. This was misleading. What we got was a twin room with an uncomfortable camp bed on the floor in between the two beds. There wasn't room to move. I don't know whether the hotel was full. We didn't see a lot of guests.
Zgłoś tą recenzję
Oby O. Wycieczki w pojedynkę Singapore, 1 lutego 2016
wanchai

wanchai, seedy & lots of bars below
6,3
Ok
Zgłoś tą recenzję
Edward H. Podróże z partnerem United Kingdom, 31 stycznia 2016
not impressed with untrue pictures of hotel

outside looked modern. reception modern. locatio
4
I was unhappy at the Hotel. The rooms shown on Agoda web page showed good condition and new. I even paid extra for bigger room. When entered the corridorewas dark and uninviting. The room was small.smelled of smoke and all furniture decore and bathroom facilities where looking 20 years old. Tv modern but remove sometimes worked.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 9 z 9
The Wharney Guang Dong Hotel HongkongThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - SalonThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - SalonThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - SalonThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - SalonThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestauracjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestauracjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - FoyerThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestauracjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - WejścieThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - FoyerThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RecepcjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - WejścieThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestauracjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestauracjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestauracjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - FoyerThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestauracjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestauracjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestauracjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - SalonThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - FoyerThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Transport w pobliżuThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Transport w pobliżuThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C03