Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The Wharney Guang Dong Hotel

57-73 Lockhart Road, Wanchai, Hong kong, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

z 6088 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 9

Wart swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,5
Komfort pokoju
7,3
Jedzenie/Posiłki
6,5
Wszystkie recenzje (6088)
Sortuj według:
Ryszard M. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 26 lutego 2014
Dobry hotel , standard

dobry servis, blisko cemtrum wystawowego,
7
Dobry hotel, czysty, pokoje dość duże klimatyzowane,sejf, minibar+czajnik+herbata i kawa+butelka wody. Sprawna i szybka obsługa. Blisko do wszystkich środków komunikacji-metro,autobus,tramwaj,prom. Do centrum wystawowego -10 min spacerkiem. Dużo pubów w pobliżu, różnych restauracji i barów.
Mariusz S. Podróże służbowe Poland, 30 października 2013
do spania może być

lokalizacja, lokalizacja, lokalizacja
7,3
Hotel z zewnątrz wygląda nie najgorzej (uwaga: czerwona dzielnica...), w pokoju niestety było nie najlepiej. Przede wszystkim potwornie ciasno, np. w łazience brak miejsca na swoje kosmetyki. W łazience wanna z zasłonką - w miarę czysto ale całość sprawia wrażenie zaniedbanej, czytaj: pleśń. Telewizor (chyba) nie działał, czajnik, sejf +minibar. Widok z okna na ściany wieżowców (zaniedbane) oraz mały basen. W pobliżu sporo barów, sklepów, dobra komunikacja. Generalnie hotel tylko do mycia się i spania. Codziennie darmowa (mała) butelka wody na mieszkańca.
Jaroslaw B. Wycieczki w pojedynkę Poland, 5 kwietnia 2011
Fajny hotel
8,3
położony w centrum dzielnicy rozrywkowej blisko stacja metra ,blisko centrum handlowe , banki ,pokoje duże i czyste dobrze działa klimatyzacja , dobra lokalizacja , obsługa miła stosunek ceny do jakości bardzo dobry ,
Pawel B. Podróże służbowe Poland, 23 października 2010
3 X Tak. Standard, położenie, service.

Dobry, biznesowy hotel, blisko Convention Center.
7
Przyzwoity standard. Czysto, schludnie, sprawnie. Znakomite położenie dla gości targowych, którzy odwiedzają Convention Center. Dochodzi się tam w 10 minut wygodnym spacerem. Podobnie blisko do promu na półwysep Kowloon i do innych środków komunikacji. Byłem podczas targów, więc cena za pokój była bardzo wysoka, zdecydowanie za wysoka, jednak gdy targów nie ma ceny są przyzwoite. Żadnych hotelowych atrakcji, poza dobrym standardem nie zapamiętałem. Okolica roi się od nocnych klubów i innych atrakcji nocnego życia, które słuchać nawet w wysoko położonych pokojach hotelowych. Jeśli lubisz spokój i masz kłopoty ze snem, to nie jest hotel dla Ciebie. Blisko do dobrych ulic ze znakomitymi markami, fani shoppingu mogą poszaleć.
Butrym M. Podróże służbowe Poland, 26 kwietnia 2010
nice place

very clouse to any atraction in Wanchai
5,3
very clouse to exibition centre & to any atraction in Wanchai , nice japan restaurant in side
Informacje na temat zwiedzania: clouse to clubs
Butrym M. Podróże służbowe Poland, 23 kwietnia 2010
clouse to ex centre

clouse to atraction
5
clouse to any atraction in Wanchai , exibition centre , clubs , nice Japana restaurant
Informacje na temat zwiedzania: clubs !
Butrym M. Podróże służbowe Poland, 20 kwietnia 2010
mile miejsce

blisko do targów
5,3
małe pokoje , ale za to blisko do targów i atrakcji w Wanchai jak sklepy i kluby
Informacje na temat życia nocnego: blisko do clubów
Joshua S. Wycieczki w pojedynkę United States of America, 23 maja 2016
Great location, worth the price, not amazing
5
The location is fantastic. Near the subway and 80% of the city's attractions. Also worth the money. NOT a 4 star hotel however. Rooms nice but small and bathroom could use some work. Staff friendly but not going out of their way to help. Also the pool is not connected to the building, and the bar looks nothing like it does online. However would still recommend.
Emil B. Podróże z partnerem Hong Kong, 23 maja 2016
Don't expect much for the price.
2,7
Didn't expect much but this was below. The staff was not helpful and no explanation on where all the facilities are. Had to ask around. Work on your service management please.
Alvin G. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 23 maja 2016
Good hotel with helpful staffs
5,7
Overall experience in this property was good. The only complaint we have is that we didn't get one of the rooms we wanted as non smoking room. We've booked and reserved but was told it was the last room available when we checked in. We requested for a change & on the next day, they have it changed.
Recenzje 1 - 9 z 9
The Wharney Guang Dong Hotel Hong kongThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - WejścieThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - WejścieThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - FoyerThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - BasenThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - BasenThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - SiłowniaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - Wnętrze hoteluThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - Wnętrze hoteluThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - Hotel z zewnątrzThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - SalonThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - SalonThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - SalonThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - SalonThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - WejścieThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - FoyerThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - RecepcjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - FoyerThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - Centrum BiznesoweThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - Centrum BiznesoweThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - FoyerThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - Sala konferencyjnaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - RestauracjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - RestauracjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - RestauracjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - RestauracjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - SalonThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - BasenThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - Transport w pobliżuThe Wharney Guang Dong Hotel Hong kong - Foyer


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A07