lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

The Wharney Guang Dong Hotel

57-73 Lockhart Road, Wanchai, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Restauracja The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Łazienka The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Basen The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Restauracja The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Restauracja
The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Restauracja The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Foyer The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Foyer The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnny The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Łazienka The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Foyer The Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Basen
Okolica: Wanchai Liczba pokoi: 356
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

z 5077 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,5
Komfort pokoju
7,4
Jedzenie/Posiłki
6,6
Wszystkie recenzje (5077)
Sortuj według:
Ryszard M. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 26 lutego 2014
Dobry hotel , standard

dobry servis, blisko cemtrum wystawowego,
7
Dobry hotel, czysty, pokoje dość duże klimatyzowane,sejf, minibar+czajnik+herbata i kawa+butelka wody. Sprawna i szybka obsługa. Blisko do wszystkich środków komunikacji-metro,autobus,tramwaj,prom. Do centrum wystawowego -10 min spacerkiem. Dużo pubów w pobliżu, różnych restauracji i barów.
Mariusz S. Podróż służbowa Poland, 30 października 2013
do spania może być

lokalizacja, lokalizacja, lokalizacja
7,3
Hotel z zewnątrz wygląda nie najgorzej (uwaga: czerwona dzielnica...), w pokoju niestety było nie najlepiej. Przede wszystkim potwornie ciasno, np. w łazience brak miejsca na swoje kosmetyki. W łazience wanna z zasłonką - w miarę czysto ale całość sprawia wrażenie zaniedbanej, czytaj: pleśń. Telewizor (chyba) nie działał, czajnik, sejf +minibar. Widok z okna na ściany wieżowców (zaniedbane) oraz mały basen. W pobliżu sporo barów, sklepów, dobra komunikacja. Generalnie hotel tylko do mycia się i spania. Codziennie darmowa (mała) butelka wody na mieszkańca.
Jaroslaw B. Wycieczka w pojedynkę Poland, 5 kwietnia 2011
Fajny hotel
8,3
położony w centrum dzielnicy rozrywkowej blisko stacja metra ,blisko centrum handlowe , banki ,pokoje duże i czyste dobrze działa klimatyzacja , dobra lokalizacja , obsługa miła stosunek ceny do jakości bardzo dobry ,
Pawel B. Podróż służbowa Poland, 23 października 2010
3 X Tak. Standard, położenie, service.

Dobry, biznesowy hotel, blisko Convention Center.
7
Przyzwoity standard. Czysto, schludnie, sprawnie. Znakomite położenie dla gości targowych, którzy odwiedzają Convention Center. Dochodzi się tam w 10 minut wygodnym spacerem. Podobnie blisko do promu na półwysep Kowloon i do innych środków komunikacji. Byłem podczas targów, więc cena za pokój była bardzo wysoka, zdecydowanie za wysoka, jednak gdy targów nie ma ceny są przyzwoite. Żadnych hotelowych atrakcji, poza dobrym standardem nie zapamiętałem. Okolica roi się od nocnych klubów i innych atrakcji nocnego życia, które słuchać nawet w wysoko położonych pokojach hotelowych. Jeśli lubisz spokój i masz kłopoty ze snem, to nie jest hotel dla Ciebie. Blisko do dobrych ulic ze znakomitymi markami, fani shoppingu mogą poszaleć.
Butrym M. Podróż służbowa Poland, 26 kwietnia 2010
nice place

very clouse to any atraction in Wanchai
5,3
very clouse to exibition centre & to any atraction in Wanchai , nice japan restaurant in side
Informacje na temat zwiedzania: clouse to clubs
Butrym M. Podróż służbowa Poland, 23 kwietnia 2010
clouse to ex centre

clouse to atraction
5
clouse to any atraction in Wanchai , exibition centre , clubs , nice Japana restaurant
Informacje na temat zwiedzania: clubs !
Butrym M. Podróż służbowa Poland, 20 kwietnia 2010
mile miejsce

blisko do targów
5,3
małe pokoje , ale za to blisko do targów i atrakcji w Wanchai jak sklepy i kluby
Informacje na temat życia nocnego: blisko do clubów
Noel J. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 25 listopada 2014
Clean nice location

housekeeping staff was nice and friendly
8,3
great stay i just dont like the reception girls .. Not so friendly
Reg R. Wycieczka w pojedynkę Australia, 24 listopada 2014
Wharney Hong Kong Visit

1. Reception Staff 2. Cleaning of room 3. Friendly staff
9,7
My stay was very good,very efficient and friendly staff.Business area very good with documents I had to send off to work. No problems at all
Kathiravan G. Rodziny z małymi dziećmi India, 24 listopada 2014
Hotel - Value for money

Location, value for money & decent hotel
8,7
Good. Really felt comfortable and enjoyed the stay there. Will stay there again for my next trip.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

The Wharney Guang Dong Hotel HongkongThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestauracjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - ŁazienkaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - BasenThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestauracjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestauracjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RestauracjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - FoyerThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - FoyerThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - ŁazienkaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - FoyerThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - BasenThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - BasenThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - SiłowniaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - SiłowniaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - RecepcjaThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - FoyerThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - WejścieThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyThe Wharney Guang Dong Hotel Hongkong - Sala konferencyjna

Recenzje klientów - The Wharney Guang Dong Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3C05