lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Traders Hotel by Shangri-La

Kuala Lumpur City Centre, KLCC, Kuala Lumpur, Malezja 50088 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pokój gościnny Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pokój gościnny Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pokój gościnny Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pokój gościnny Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pokój gościnny Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Apartament Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Apartament Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pokój gościnny Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Foyer Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Salon Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Salon Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Salon Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Basen Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Spa Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Siłownia Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Siłownia
Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pub/Hol Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pub/Hol Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Restauracja Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Restauracja Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pub/Hol Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Centrum Biznesowe Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Centrum Biznesowe Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Widok Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Okolica Traders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Hotel z zewnątrz
Okolica: KLCC Liczba pokoi: 571
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,9

z 6711 recenzji

Warty swojej ceny
8,4
Lokalizacja
9,3
Ocena pracowników
9,0
Warunki w hotelu/Czystość
9,2
Komfort pokoju
9,0
Jedzenie/Posiłki
8,3
Wszystkie recenzje (6711)
Sortuj według:
Mateusz A. Wycieczka w pojedynkę Poland, 6 stycznia 2013
Definetly best hotel in KL!!!

Skybar with Twin Towers View
10
i stayed in 2 other 5star hotels in KL but Traders is best definitly
Piotr G. Podróż służbowa Poland, 8 kwietnia 2012
Pokoje z pieknym widokiem na Petronas Towers

Clean, View, nice location
9,7
Piękne położenie w centrum Kuala Lumpur - vis a vis , wież Petronas.. czysty nowoczesny hotel , dobra cena w tej lokalizacji , polecam pietra pow. 22 z widokiem na wieże , niesamowite miejsce
Jaroslaw C. Podróż z partnerem Poland, 4 października 2011
hotel bez zarzutu

bardzo dobra lokalizacja
9
bardzo dobre warunki, znakomite polozenie, dowoz gosci do centrum klcc
Informacje na temat zwiedzania: dobry punkt wypadowy na zwiedzanie i zakupy
Robert M. Podróż w większej grupie Poland, 25 maja 2009
pobyt w traders kuala lumpur

nowoczesny,czysty,przytulny,wspaniała obsługa ,zapierający dech w piersi widok z okna i basenu doskonałe jedzenie inie drogie
9,3
idealnie umiejscowiony przytulny cichy hotel wspaniale działajace wi-fi basen na dachu -wspaniale widoki .obsługa na każde żadanie bardzo miła i szybka pomocna recepcja hotele europejskie 5 gwiazdek umywaja się do tego hotelu.jakośc pozcieli i dodatków doskonała jedzdnie przekrój kuchni europejskiej i azjatyckiej idealnie wrecz napoje w cenie piwo miejscowe i heineken whisky jony walker i jack daniels stolichnaja rum bacardi i inne.swierze owoce i desery świeze soki z owoców o zupełnie innym smaku niż w europie polecam goroaco ten hotel ideał miejsce na wypady w miasto taxi przed hotelem meleks do wieży patronas itp itd
Informacje na temat życia nocnego: w samym cenntrum klcc wszedzie blisko i spokojnie
Ali M. Podróż służbowa Indonesia, 17 sierpnia 2014
location

location location
7
The first 2 night its great.after i have extend 1 more night.they give me club room with better offer.at the 30foor hotel very noisy .that close to the club lounge.
Myunghee K. Podróż w większej grupie South Korea, 17 sierpnia 2014
awesome view

view, clean , friendly
9,7
it was so good location also good, view was awesome !
Myunghee K. Podróż z partnerem South Korea, 16 sierpnia 2014
twin towers view

view, loaction, clean room
10
it was nice for sleeping shopping, night view, location good good
Ali M. Podróż służbowa Indonesia, 16 sierpnia 2014
location shopping easy

location.food and entertainment
7,7
Ali M. Podróż służbowa Indonesia, 16 sierpnia 2014
one stop entertainment

quiet location and walking distance to major shoping area
7,3
Soo S. Podróż służbowa Malaysia, 13 sierpnia 2014
Business trip

Near to KLCC
6
So far so good

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Traders Hotel by Shangri-La Kuala LumpurTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pokój gościnnyTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pokój gościnnyTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pokój gościnnyTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pokój gościnnyTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pokój gościnnyTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - ApartamentTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - ApartamentTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pokój gościnnyTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - FoyerTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - SalonTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - SalonTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - SalonTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - BasenTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - SpaTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - SiłowniaTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - SiłowniaTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pub/HolTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pub/HolTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - RestauracjaTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - RestauracjaTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Pub/HolTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Centrum BiznesoweTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Centrum BiznesoweTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - WidokTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - OkolicaTraders Hotel by Shangri-La Kuala Lumpur - Hotel z zewnątrz

Recenzje klientów - Traders Hotel by Shangri-La, Kuala Lumpur

AS-AGWEB-3A06