lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Wejście USA Hostel Hongkong - Wejście USA Hostel Hongkong - Wejście USA Hostel Hongkong - Widok USA Hostel Hongkong - Foyer USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Wnętrze hotelu
USA Hostel Hongkong - Łazienka USA Hostel Hongkong - Łazienka USA Hostel Hongkong - Łazienka USA Hostel Hongkong - Łazienka USA Hostel Hongkong - Łazienka USA Hostel Hongkong - Łazienka USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 140
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,4

z 4323 recenzji

Warty swojej ceny
7,0
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
5,8
Warunki w hotelu/Czystość
5,9
Komfort pokoju
6,1
Jedzenie/Posiłki
5,2
Wszystkie recenzje (4323)
Sortuj według:
Marek Z. Wycieczka w pojedynkę Poland, 16 lutego 2013
skrzyżowanie dziupli z norą

położenie przy Nathanrod
4
mimo rezerwacji w USA Hostel w którym kiedyś mieszkałem dali mi pokój w hostelu venecja - łazienka (trudno to tak nazwać) to dramat ok 0,5 m kwadr, wzięcie prysznica nie możliwe zeby nie ocierać się o kibelek, a żeby na nim usiąść nogi trzeba trzymać poza przysłowiową łazienką, biuro otwarte dopiero od 9 rano, o 7 przychodzi ktoś komu można oddac klucz, jeżeli wychodzisz wcześniej tracisz kaucję 100 HKD. Ogólnie na 1 noc dla lubiących sporty extremalne
Informacje na temat zwiedzania: unikac pakistańczyków którzy zaczepiają cię co 30 metrów
Marcin T. Podróż z partnerem Poland, 8 maja 2011
Genialna lokalizacja, przy wyjściu z metra

Lokalizacja
8
Blok, w którym znajduje się hostel jest może mało efektowny, ale same pokoje są przyjemne. Wszystko rekompensuje lokalizacja. Genialne położenie przy samym wejściu do metra, 5 minut spacerem od nabrzeża, promów.
Mohd S. Podróż w większej grupie Malaysia, 20 listopada 2014
Too small, staffs are not pleasant.

Just the location, others sucks.
3,3
Not comfortable. Just able to sleep even though not confortable.
Danny S. Podróż z partnerem Indonesia, 18 listopada 2014
hotel budget

budget,nice staff,near MTR
7,7
the staff is so nicely to we are. this is budget hotel but clean. just a few step from MTR tsim sa tsui so very easy if you wanna continuos to macau or shenzhen but the room is really small
Fadzil M. Podróż z partnerem Malaysia, 18 listopada 2014
Hotel on Busiest Street

Location , Shopping and Transport
6,7
Everything is near and we can move anywhere we want.
Matthew M. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 17 listopada 2014
Very simple, good location

its not much, but its a decent bed in a good location, right next to mrt
5,3
Piriya R. Podróż służbowa Thailand, 15 listopada 2014
Good location very near mtr, nice staff

Location is very good
7
Its value for money, i go out to work early morning and came back night time, good that i request to have windows in my room so its better for five nights stay, the internet is fast but room needs to be renovated and more clean, in my room tv is not working, nice staff, for me its value for the money
Michael K. Podróż z partnerem Germany, 11 listopada 2014
Short stay in Hongkong

location, fast check out
5,3
Maisy F. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 10 listopada 2014
Room is very OK!

location, price & cleanliness of room
7,7
The room that we got was very clean, spacious (compared to the 1st room that was shown to us) and location is very accessible to all!
Tan J. Podróż służbowa Malaysia, 8 listopada 2014
lousy hotel

nothing
5,3
bad place, bath towels were not properly dried

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

USA Hostel HongkongUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - WejścieUSA Hostel Hongkong - WejścieUSA Hostel Hongkong - WejścieUSA Hostel Hongkong - WidokUSA Hostel Hongkong - FoyerUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Wnętrze hoteluUSA Hostel Hongkong - ŁazienkaUSA Hostel Hongkong - ŁazienkaUSA Hostel Hongkong - ŁazienkaUSA Hostel Hongkong - ŁazienkaUSA Hostel Hongkong - ŁazienkaUSA Hostel Hongkong - ŁazienkaUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3B01