Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

USA Hostel Hongkong - Wejście USA Hostel Hongkong - Wejście USA Hostel Hongkong - Wejście USA Hostel Hongkong - Widok USA Hostel Hongkong - Foyer USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Wnętrze hotelu USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Wnętrze hotelu USA Hostel Hongkong - Łazienka USA Hostel Hongkong - Łazienka
USA Hostel Hongkong - Łazienka USA Hostel Hongkong - Łazienka USA Hostel Hongkong - Łazienka USA Hostel Hongkong - Łazienka USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 140
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,4

na podstawie
4507 recenzji

Warty swojej ceny
7,0
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
5,8
Warunki w hotelu/Czystość
5,9
Komfort pokoju
6,1
Jedzenie/Posiłki
5,1
Wszystkie recenzje (4507)
Sortuj według:
Marek Z. Wycieczka w pojedynkę Poland, 16 lutego 2013
skrzyżowanie dziupli z norą

położenie przy Nathanrod
4
mimo rezerwacji w USA Hostel w którym kiedyś mieszkałem dali mi pokój w hostelu venecja - łazienka (trudno to tak nazwać) to dramat ok 0,5 m kwadr, wzięcie prysznica nie możliwe zeby nie ocierać się o kibelek, a żeby na nim usiąść nogi trzeba trzymać poza przysłowiową łazienką, biuro otwarte dopiero od 9 rano, o 7 przychodzi ktoś komu można oddac klucz, jeżeli wychodzisz wcześniej tracisz kaucję 100 HKD. Ogólnie na 1 noc dla lubiących sporty extremalne
Informacje na temat zwiedzania: unikac pakistańczyków którzy zaczepiają cię co 30 metrów
Marcin T. Podróż z partnerem Poland, 8 maja 2011
Genialna lokalizacja, przy wyjściu z metra

Lokalizacja
8
Blok, w którym znajduje się hostel jest może mało efektowny, ale same pokoje są przyjemne. Wszystko rekompensuje lokalizacja. Genialne położenie przy samym wejściu do metra, 5 minut spacerem od nabrzeża, promów.
Manish J. Podróż służbowa India, 27 czerwca 2015
location very good

location price and mattess on bed
6
Not good not bad
Wee H. Podróż w większej grupie Malaysia, 26 czerwca 2015
Bad experience

USA Hostel
3,7
Old room,smelly,small room,dirty bathroom
Anne P. Podróż w większej grupie Malaysia, 20 czerwca 2015
TAIPA

Clean, safe and peaceful
7
Emil N. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 19 czerwca 2015
not good
2,3
there are hidden charges, the so called "upgrade" ... the room on the website is not the same room they'll give you when you arrive at the hotel. not good. I won't recommend this to my friends.
Cecil B. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 12 czerwca 2015
not recommended for travellers with children

Value for money
5
not convenient the hall was very dirty
Sied I. Podróż służbowa Singapore, 10 czerwca 2015
Decent Cheap stay

Cheap convenient decent
6,3
Satisfied stay
Sri R. Podróż służbowa Indonesia, 10 czerwca 2015
good location,good price and easy to find

good price,good location and good service
6
this hotel is easy to find, just out from Tsim Tsa Tsui MTR then building just few walks from MTR station,surrounding the hotel have lots of shop but hard to find food because around there only have Mc donald
Sia S. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 8 czerwca 2015
Family trip

Near to MTR, easy access to food stalls, near bus stop
3,3
Terrible. I lost my powerbank on the second day of stay. The room does not have 3-pin plug socket so need to charge phones or powerbank outside the room which is not secure at all. On the 5th day we were asked to move to another room because the hotel wanted to do renovation. The room they gave was worse with aircon not working. Then the sink in the toilet dropped. It was not repaired till we checked out on the 9th day. I won't be coming back to this hostel anymore and definitely I would not recommend this hostel to my friends.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

USA Hostel HongkongUSA Hostel Hongkong - WejścieUSA Hostel Hongkong - WejścieUSA Hostel Hongkong - WejścieUSA Hostel Hongkong - WidokUSA Hostel Hongkong - FoyerUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Wnętrze hoteluUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Wnętrze hoteluUSA Hostel Hongkong - ŁazienkaUSA Hostel Hongkong - ŁazienkaUSA Hostel Hongkong - ŁazienkaUSA Hostel Hongkong - ŁazienkaUSA Hostel Hongkong - ŁazienkaUSA Hostel Hongkong - ŁazienkaUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A02