Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong kong, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,4

z 4632 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
7,0
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
5,8
Warunki w hotelu/Czystość
5,9
Komfort pokoju
6,1
Jedzenie/Posiłki
5,1
Wszystkie recenzje (4632)
Sortuj według:
Marek Z. Wycieczki w pojedynkę Poland, 16 lutego 2013
skrzyżowanie dziupli z norą

położenie przy Nathanrod
4
mimo rezerwacji w USA Hostel w którym kiedyś mieszkałem dali mi pokój w hostelu venecja - łazienka (trudno to tak nazwać) to dramat ok 0,5 m kwadr, wzięcie prysznica nie możliwe zeby nie ocierać się o kibelek, a żeby na nim usiąść nogi trzeba trzymać poza przysłowiową łazienką, biuro otwarte dopiero od 9 rano, o 7 przychodzi ktoś komu można oddac klucz, jeżeli wychodzisz wcześniej tracisz kaucję 100 HKD. Ogólnie na 1 noc dla lubiących sporty extremalne
Informacje na temat zwiedzania: unikac pakistańczyków którzy zaczepiają cię co 30 metrów
Zgłoś tą recenzję
Marcin T. Podróże z partnerem Poland, 8 maja 2011
Genialna lokalizacja, przy wyjściu z metra

Lokalizacja
8
Blok, w którym znajduje się hostel jest może mało efektowny, ale same pokoje są przyjemne. Wszystko rekompensuje lokalizacja. Genialne położenie przy samym wejściu do metra, 5 minut spacerem od nabrzeża, promów.
Zgłoś tą recenzję
Masakatsu M. Podróże służbowe Japan, 30 kwietnia 2016
good location
5,3
good location in HK for the business I hope that to clean up the stained wall makes this hotel much better
Zgłoś tą recenzję
Debbie A. Podróże grupowe Philippines, 24 kwietnia 2016
The room space are small
3,3
We cannot move well inside the room as it is small
Zgłoś tą recenzję
Masakatsu M. Podróże służbowe Japan, 23 kwietnia 2016
best location
5,3
good location and reasonable price is what we need
Zgłoś tą recenzję
Danica C. Podróże grupowe Philippines, 16 kwietnia 2016
Awful!!!
2,7
We were asked to deposit 1000HKD for no reason. Their office hours is from 9am-4pm. We advised them that we will have early check out at around 7am to catch up with our flight. To our dismay,the office is still closed. We really have to go for us not to miss our flight. The refundable 1000HKD were not returned. This is the worst hostel i had!!! Beware of their modus! Its not just us who experienced it. We had the same scenario with a group of 4 travelers.
Zgłoś tą recenzję
Mickail J. Podróże z partnerem Philippines, 16 kwietnia 2016
Will come back
6
Hello Kumi! :)
Zgłoś tą recenzję
Regienald E. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 15 kwietnia 2016
Thumbs down
2,7
Though the place is near the tourist spots, it is not what I expect it to be. The place has a lot of small cockroaches roaming around and on the bed. The smell is awful. Its like your near the garbage bin.
Zgłoś tą recenzję
Avelino J. Podróże z partnerem Philippines, 15 kwietnia 2016
very good location
5
Prepare cash for key deposit
Zgłoś tą recenzję
Xiangyang X. Podróże służbowe China, 14 kwietnia 2016
Location
6,3
right position, better to live
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 2 z 2
USA Hostel Hong kongUSA Hostel Hong kong - WejścieUSA Hostel Hong kong - WejścieUSA Hostel Hong kong - WejścieUSA Hostel Hong kong - WidokUSA Hostel Hong kong - FoyerUSA Hostel Hong kong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hong kong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hong kong - Wnętrze hoteluUSA Hostel Hong kong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hong kong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hong kong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hong kong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hong kong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hong kong - Wnętrze hoteluUSA Hostel Hong kong - ŁazienkaUSA Hostel Hong kong - ŁazienkaUSA Hostel Hong kong - ŁazienkaUSA Hostel Hong kong - ŁazienkaUSA Hostel Hong kong - ŁazienkaUSA Hostel Hong kong - ŁazienkaUSA Hostel Hong kong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hong kong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hong kong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hong kong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hong kong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hong kong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hong kong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hong kong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hong kong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hong kong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hong kong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hong kong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hong kong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hong kong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hong kong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hong kong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hong kong - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A07