Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

USA Hostel Hongkong - Wejście USA Hostel Hongkong - Wejście USA Hostel Hongkong - Wejście USA Hostel Hongkong - Widok USA Hostel Hongkong - Foyer USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Wnętrze hotelu USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Wnętrze hotelu USA Hostel Hongkong - Łazienka USA Hostel Hongkong - Łazienka
USA Hostel Hongkong - Łazienka USA Hostel Hongkong - Łazienka USA Hostel Hongkong - Łazienka USA Hostel Hongkong - Łazienka USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny USA Hostel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 140
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,4

na podstawie
4521 recenzji

Warty swojej ceny
7,0
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
5,8
Warunki w hotelu/Czystość
5,9
Komfort pokoju
6,1
Jedzenie/Posiłki
5,1
Wszystkie recenzje (4521)
Sortuj według:
Marek Z. Wycieczka w pojedynkę Poland, 16 lutego 2013
skrzyżowanie dziupli z norą

położenie przy Nathanrod
4
mimo rezerwacji w USA Hostel w którym kiedyś mieszkałem dali mi pokój w hostelu venecja - łazienka (trudno to tak nazwać) to dramat ok 0,5 m kwadr, wzięcie prysznica nie możliwe zeby nie ocierać się o kibelek, a żeby na nim usiąść nogi trzeba trzymać poza przysłowiową łazienką, biuro otwarte dopiero od 9 rano, o 7 przychodzi ktoś komu można oddac klucz, jeżeli wychodzisz wcześniej tracisz kaucję 100 HKD. Ogólnie na 1 noc dla lubiących sporty extremalne
Informacje na temat zwiedzania: unikac pakistańczyków którzy zaczepiają cię co 30 metrów
Zgłoś tą recenzję
Marcin T. Podróż z partnerem Poland, 8 maja 2011
Genialna lokalizacja, przy wyjściu z metra

Lokalizacja
8
Blok, w którym znajduje się hostel jest może mało efektowny, ale same pokoje są przyjemne. Wszystko rekompensuje lokalizacja. Genialne położenie przy samym wejściu do metra, 5 minut spacerem od nabrzeża, promów.
Zgłoś tą recenzję
Nilo C. Podróż z partnerem United States of America, 24 sierpnia 2015
Fair but....

price, price, price
3
I stayed for 3 nights at this hotel and my overall experience staying there was as expected. The only thing I did not expect was the location and how to navigate thru the very large building and finding where in the building the hostel check-in counter was. Asking directions from non-english speaking tenants inside the building did not help. The most negative thing I can think of is that they required me to post a U$50.00 deposit, promising to return it on check out, no problem here. However, I was not informed during check-in that if I check out earlier than 9:00AM, I need to check out the night before. I have to check out at 5:00am due to flight schedule. So, when I checked out at 5am, the counter was closed and I called the number indicated on the door. Somebody answered the phone and told me that instructions were at the room and she can't do anything, hanged up without saying good bye. In order not to miss my flight, I made a short note instructing how to get back may deposit and clipped the note together with the room key at the door of the reception room. I asked my girlfriend to go back to the hotel to pick up the deposit when she is available. Then she scheduled with the hotel to pick it up the next Sunday since that was her only time to do it. However, when she went there on the Sunday that they agreed, she was told that the $50.00 was not ready yet and promised (again) to come back the next Sunday. How can my deposit be not ready when did not even hesitate to give it to them when they asked for it? That next Sunday will be the 14th day since I checked out and still no refund of my deposit.
Zgłoś tą recenzję
Jarunee T. Podróż z partnerem Thailand, 10 sierpnia 2015
dirty bad services
2,7
Room dirty/ bad services/ suck staff
Zgłoś tą recenzję
Pei P. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 27 lipca 2015
Value money guest house

Good location,room very clean, staff very nice
9,3
This is 2nd time stay here~staff very nice!
Zgłoś tą recenzję
Manish J. Podróż służbowa India, 27 czerwca 2015
location very good

location price and mattess on bed
6
Not good not bad
Zgłoś tą recenzję
Wee H. Podróż w większej grupie Malaysia, 26 czerwca 2015
Bad experience

USA Hostel
3,7
Old room,smelly,small room,dirty bathroom
Zgłoś tą recenzję
Anne P. Podróż w większej grupie Malaysia, 20 czerwca 2015
TAIPA

Clean, safe and peaceful
7
Zgłoś tą recenzję
Emil N. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 19 czerwca 2015
not good
2,3
there are hidden charges, the so called "upgrade" ... the room on the website is not the same room they'll give you when you arrive at the hotel. not good. I won't recommend this to my friends.
Zgłoś tą recenzję
Cecil B. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 12 czerwca 2015
not recommended for travellers with children

Value for money
5
not convenient the hall was very dirty
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

USA Hostel HongkongUSA Hostel Hongkong - WejścieUSA Hostel Hongkong - WejścieUSA Hostel Hongkong - WejścieUSA Hostel Hongkong - WidokUSA Hostel Hongkong - FoyerUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Wnętrze hoteluUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Wnętrze hoteluUSA Hostel Hongkong - ŁazienkaUSA Hostel Hongkong - ŁazienkaUSA Hostel Hongkong - ŁazienkaUSA Hostel Hongkong - ŁazienkaUSA Hostel Hongkong - ŁazienkaUSA Hostel Hongkong - ŁazienkaUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnnyUSA Hostel Hongkong - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C02