Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

V Hotel Bencoolen

48 Bencoolen Street, Bugis, Singapur 189627 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

V Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnny V Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnny V Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnny V Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnny V Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnny V Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnny V Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnny V Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnny V Hotel Bencoolen Singapur - Łazienka V Hotel Bencoolen Singapur - Łazienka V Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnny V Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnny V Hotel Bencoolen Singapur - Basen V Hotel Bencoolen Singapur - Basen V Hotel Bencoolen Singapur - Basen V Hotel Bencoolen Singapur - Basen
V Hotel Bencoolen Singapur - Wnętrze hotelu V Hotel Bencoolen Singapur - Wnętrze hotelu V Hotel Bencoolen Singapur - Wnętrze hotelu V Hotel Bencoolen Singapur - Foyer V Hotel Bencoolen Singapur - Foyer V Hotel Bencoolen Singapur - Foyer V Hotel Bencoolen Singapur - Foyer V Hotel Bencoolen Singapur - Wnętrze hotelu V Hotel Bencoolen Singapur - Wnętrze hotelu V Hotel Bencoolen Singapur - Hotel z zewnątrz V Hotel Bencoolen Singapur - Bufet V Hotel Bencoolen Singapur - Bufet
Okolica: Bugis Liczba pokoi: 272
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,9

na podstawie
2927 recenzji

Warty swojej ceny
6,8
Lokalizacja
7,7
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,5
Komfort pokoju
6,8
Jedzenie/Posiłki
5,7
Wszystkie recenzje (2927)
Sortuj według:
Katarzyna O. Podróż w większej grupie Poland, 12 marca 2014
Hotel o doskonałej lokalizacji, ale małe pokoje.

Doskonała lokalizacja, ładna łazienka, bardzo dobry bezpłaty internet w pokojach, przemiła obsługa.
7,7
Hotel jest wspaniale położony w samym centrum Singapuru, prawie tuż przy jednej z głównych ulic. Niestety w okolicy jest teraz remont, budują tam chyba stację metra, więc do 2017 roku dojście do hotelu będzie nieco utrudnione. Bardzo miła i pomocna obsługa. Doskonały i bezpłatny internet w pokojach, bez ograniczeń, można nawet wysyłać filmy na You Tube. Ładna łazienka, płaski i duży telewizor w pokoju. Żelazko i deskę do prasowania na życzenie dostarczają z recepcji. Hotel oferuje także bezpłatny basen dla gości z takim jakby mini ogródkiem, jeśli dobrze pamiętam, na trzecim piętrze. Polecam na dwa - trzy dni. Na dłużej może być trudno, gdyż pokoje są naprawdę malutkie. Pozdrawiam!!!
Richard C. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 4 lipca 2015
Value For Money

Clean, Comfort n Convenient
8,3
Very Good.
Nititorn C. Podróż służbowa Thailand, 1 lipca 2015
breakfast should improve taste and choice

location, price, comfort
7,7
Zhongquan S. Podróż z partnerem Singapore, 30 czerwca 2015
Room too small

Service, Cleanliness, Locale
8,7
pleasant.
Triotisna F. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 28 czerwca 2015
a nice hotel with standard price

nice people for reservation, the clean room, and the space of room is also ok
8,7
Jose A. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 28 czerwca 2015
Average

Location
5,7
The room was very small. Bedsheets had some stains.
Monika K. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 28 czerwca 2015
Good location. Room a bit small but clean.

Good location.
7,3
Good
Michael H. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 28 czerwca 2015
Business Hotel in a good location

Location, Price, Environtment
8,3
I got Studio Room. Even though I book for triple room. Room Size is quite small and 2 level inside. because I bring small children, so Its a little bit dangerous because my son go up and go down all the time and the stairs is also small. This hotel located in the nice location in Bugis Area. Its very easy to find food and go around for shopping & sightseeing. Even though currently there is MRT Project in front of the hotel road. So the access move to the car park area behind. Over all, Its a good hotel to stay.
Indriati T. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 27 czerwca 2015
Comfy tiny room

Good location, clean comfy super tiny room, good city view
10
Very easy to reach from MRT station, good city view, very clean, good staffs. But the room is super duper tiny. Anyhow, since we stayed outside of the hotel most of the days, this tiny room is ignorable.
Shinta Y. Podróż służbowa Indonesia, 25 czerwca 2015
best stay at best price

next to mrt, clean, good value of money
9
When i got the room it was smoking room, so i ask to change room. Well then i got the other room which is smells new and clean, very comfortable except the bed. the bed a little bit mushy. All the rest is quite good and its very near to mrt station

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

V Hotel Bencoolen SingapurV Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Bencoolen Singapur - ŁazienkaV Hotel Bencoolen Singapur - ŁazienkaV Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Bencoolen Singapur - BasenV Hotel Bencoolen Singapur - BasenV Hotel Bencoolen Singapur - BasenV Hotel Bencoolen Singapur - BasenV Hotel Bencoolen Singapur - Wnętrze hoteluV Hotel Bencoolen Singapur - Wnętrze hoteluV Hotel Bencoolen Singapur - Wnętrze hoteluV Hotel Bencoolen Singapur - FoyerV Hotel Bencoolen Singapur - FoyerV Hotel Bencoolen Singapur - FoyerV Hotel Bencoolen Singapur - FoyerV Hotel Bencoolen Singapur - Wnętrze hoteluV Hotel Bencoolen Singapur - Wnętrze hoteluV Hotel Bencoolen Singapur - Hotel z zewnątrzV Hotel Bencoolen Singapur - BufetV Hotel Bencoolen Singapur - BufetV Hotel Bencoolen Singapur - BufetV Hotel Bencoolen Singapur - BufetV Hotel Bencoolen Singapur - BufetV Hotel Bencoolen Singapur - BufetV Hotel Bencoolen Singapur - BufetV Hotel Bencoolen Singapur - BufetV Hotel Bencoolen Singapur - Restauracja


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C07