Moje konto (zaloguj się)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

V Hotel Bencoolen

48 Bencoolen Street, Bugis, Singapur 189627 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

V Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnny V Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnny V Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnny V Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnny V Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnny V Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnny V Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnny V Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnny V Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnny V Hotel Bencoolen Singapur - Łazienka V Hotel Bencoolen Singapur - Łazienka V Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnny V Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnny V Hotel Bencoolen Singapur - Basen V Hotel Bencoolen Singapur - Basen V Hotel Bencoolen Singapur - Basen
V Hotel Bencoolen Singapur - Basen V Hotel Bencoolen Singapur - Wnętrze hotelu V Hotel Bencoolen Singapur - Wnętrze hotelu V Hotel Bencoolen Singapur - Wnętrze hotelu V Hotel Bencoolen Singapur - Foyer V Hotel Bencoolen Singapur - Foyer V Hotel Bencoolen Singapur - Foyer V Hotel Bencoolen Singapur - Foyer V Hotel Bencoolen Singapur - Wnętrze hotelu V Hotel Bencoolen Singapur - Hotel z zewnątrz V Hotel Bencoolen Singapur - Wnętrze hotelu V Hotel Bencoolen Singapur - Hotel z zewnątrz
Okolica: Bugis Liczba pokoi: 272
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,9

z 1617 recenzji

Warty swojej ceny
6,7
Lokalizacja
7,7
Ocena pracowników
7,1
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
6,8
Jedzenie/Posiłki
5,6
Wszystkie recenzje (1617)
Sortuj według:
Katarzyna O. Podróż w większej grupie Poland, 12 marca 2014
Hotel o doskonałej lokalizacji, ale małe pokoje.

Doskonała lokalizacja, ładna łazienka, bardzo dobry bezpłaty internet w pokojach, przemiła obsługa.
7,7
Hotel jest wspaniale położony w samym centrum Singapuru, prawie tuż przy jednej z głównych ulic. Niestety w okolicy jest teraz remont, budują tam chyba stację metra, więc do 2017 roku dojście do hotelu będzie nieco utrudnione. Bardzo miła i pomocna obsługa. Doskonały i bezpłatny internet w pokojach, bez ograniczeń, można nawet wysyłać filmy na You Tube. Ładna łazienka, płaski i duży telewizor w pokoju. Żelazko i deskę do prasowania na życzenie dostarczają z recepcji. Hotel oferuje także bezpłatny basen dla gości z takim jakby mini ogródkiem, jeśli dobrze pamiętam, na trzecim piętrze. Polecam na dwa - trzy dni. Na dłużej może być trudno, gdyż pokoje są naprawdę malutkie. Pozdrawiam!!!
Siti H. Podróż służbowa Singapore, 8 lipca 2014
Value for Money $$

Good location, great eateries around and value for money.
7
A pleasant stay.
John P. Podróż służbowa Philippines, 8 lipca 2014
Good value, get what you need

Value, in-room wi-fi, free breakfast
7
It's a great hotel for a single traveller on business. Rooms are small for 2 people (16sqm)
Utojo S. Podróż w większej grupie Indonesia, 8 lipca 2014
The hotel has small rooms but comfortable

The staff is very helpful, the location is convinient for us as our activities were around NAFA campus, and the free internet access
6,7
We enjoy our stay there and will come back in the future
Monica K. Podróż w większej grupie Indonesia, 7 lipca 2014
The room space is very small

Location is very good. Staffs are friendly. Clean.
6,3
Not bad. The room is very small. The hotel is very near to MRT station.
Dicky L. Podróż w większej grupie Indonesia, 7 lipca 2014
It was a great experience. Really enjoy my stay

Friendly Staff. Clean Room. Located near MRT Station
9
Very pleasant. I will come back for sure and will recommend V Hotel to my family and friends
Stephen S. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 7 lipca 2014
Quite comfortable hotel

Near public transportation, near foodcourt, but small room
7
Hotel room is small, not suitable for families with child which stay in the same room with parents. Location of hotel near MRT Station (Bras Basah, circle line) and bus stop. Hotel did not provide breakfast, but there is food court at the corner of the street. Hotel accommodation is quite comfort and the sound proofing is good, there is construction of new MRT Station in front of hotel but you will not hear it from your room.
Anh D. Rodziny z małymi dziećmi Vietnam, 7 lipca 2014
Nice hotel

Clean, tidy and friendly
7,3
It was a good stay in the hotel located near the city center. Very easy to get accessed to MRT.
Keat E. Podróż w większej grupie Malaysia, 7 lipca 2014
Value for money

Reasonable price, near public transport, near town
6,7
It was great. Location is excellent with nearby restaurant and convenient store.
Allan W. Podróż z partnerem Singapore, 6 lipca 2014
NICE

nice
6
nice

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

V Hotel Bencoolen SingapurV Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Bencoolen Singapur - ŁazienkaV Hotel Bencoolen Singapur - ŁazienkaV Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Bencoolen Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Bencoolen Singapur - BasenV Hotel Bencoolen Singapur - BasenV Hotel Bencoolen Singapur - BasenV Hotel Bencoolen Singapur - BasenV Hotel Bencoolen Singapur - Wnętrze hoteluV Hotel Bencoolen Singapur - Wnętrze hoteluV Hotel Bencoolen Singapur - Wnętrze hoteluV Hotel Bencoolen Singapur - FoyerV Hotel Bencoolen Singapur - FoyerV Hotel Bencoolen Singapur - FoyerV Hotel Bencoolen Singapur - FoyerV Hotel Bencoolen Singapur - Wnętrze hoteluV Hotel Bencoolen Singapur - Hotel z zewnątrzV Hotel Bencoolen Singapur - Wnętrze hoteluV Hotel Bencoolen Singapur - Hotel z zewnątrzV Hotel Bencoolen Singapur - BufetV Hotel Bencoolen Singapur - BufetV Hotel Bencoolen Singapur - BufetV Hotel Bencoolen Singapur - BufetV Hotel Bencoolen Singapur - BufetV Hotel Bencoolen Singapur - BufetV Hotel Bencoolen Singapur - BufetV Hotel Bencoolen Singapur - BufetV Hotel Bencoolen Singapur - BufetV Hotel Bencoolen Singapur - Restauracja


AS-AGWEB-3A01