lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Lavender / Kallang, Singapur 208767 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Łazienka V Hotel Lavender Singapur - Łazienka V Hotel Lavender Singapur - Łazienka V Hotel Lavender Singapur - Wnętrze hotelu V Hotel Lavender Singapur - Centrum Biznesowe V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Hotel z zewnątrz
V Hotel Lavender Singapur - Hotel z zewnątrz V Hotel Lavender Singapur - Hotel z zewnątrz V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Okolica V Hotel Lavender Singapur - Okolica V Hotel Lavender Singapur - Hotel z zewnątrz V Hotel Lavender Singapur - Wnętrze hotelu V Hotel Lavender Singapur - Foyer V Hotel Lavender Singapur - Foyer V Hotel Lavender Singapur - Foyer V Hotel Lavender Singapur - Recepcja V Hotel Lavender Singapur - Centrum Biznesowe
Okolica: Lavender / Kallang Liczba pokoi: 888

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

z 19009 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
8,8
Ocena pracowników
7,1
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
7,2
Jedzenie/Posiłki
6,4
Wszystkie recenzje (19009)
Sortuj według:
Rizal R. Rodziny z dużymi dziećmi Indonesia, 3 kwietnia 2014
lokasi mantap, mudah kemana saja

lokasi, pelayanan cepat, fasilitas bagus
7
Anna J. Podróż z partnerem Poland, 22 lutego 2013
Świetna lokalizacja i niesamowity widok z okna

doskonałe położenie, luksusowe wnetrze, dobra cena
9,3
Pobyt w Singapurze był krótki w związku z czym bardzo załowaliśmi ze nie możemy nacieszyć się urokami hotelu V. Podkreslam doskonałą lokalizację - tuż przy stacji metra Lavender, bezproblemowe dotarcie z lotniska. Hotel nowoczesny, bardzo zadbany i wygodny. Pokoj Superior nie jest zbyt duży ale bardzo łanie urzadzony i czyściutki a widok z okna (15 pietro) zapiera dech w piersiach. W hotelu znajduje sie basen gdzie można się swietnie zrelaksować. Z calą penością polecam!
Informacje na temat zakupów: bezposrednio przy hotelu sporo restauracyjek i sklepików z pamiątkami
Alice G. Podróż z partnerem Indonesia, 31 stycznia 2013
Lokasi strategis tepat diatas Mrt station

Check in dan out simple, cepat
6,3
Kamar dan kamar mandi cukup bersih walaupun kecil. Banyak tempat makan disekitar hotel, ada kopitiam 24 hours
Informacje na temat zakupów: Dekat bugis area, tempat shopping yg murah
Piotr S. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 4 lipca 2012
Dobra lokalizacja i mla obsluga

Basen
7,7
Swietna lokalizacja w poblizu stacji metra. W sasiedztwie dobre i tanie jedzenie. Obsluga mila i pomocna. Moze jedyna niedogodnosc to zbyt male pokoje. Generalnie jednak polecam wszystkim.
Karol K. Podróż w większej grupie Poland, 31 stycznia 2012
Dobry Hotel

Bardzo dobra lokalizacja
7,3
niewątpliwą zaletą tego hotelu jest jego lokalizacja, znajduje się on nad stacją metra lavender, skąd można dojechać w każdy zakątek singapuru. pokoje mogły by być trochę większe, ale nie ma tragedii, fajny basen, znośne śniadania. ogólne wrażenie pozytywne
Karol K. Podróż w większej grupie Poland, 31 stycznia 2012
Dobry Hotel

Bardzo dobra lokalizacja
8
niewątpliwą zaletą tego hotelu jest jego lokalizacja, znajduje się on nad stacją metra lavender, skąd można dojechać w każdy zakątek singapuru. pokoje mogły by być trochę większe, ale nie ma tragedii, fajny basen, znośne śniadania. ogólne wrażenie pozytywne
Grzegorz W. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 21 stycznia 2012
Świetna lokalizacja, ale małe pokoje

lokalizacja, cena, czystość
9
Wszystko było ok, tylko pokoje dosyć małe dla 2 osób dorosłych i dziecka, jednak wiedziałem o tym wcześniej i znałem wielkość pokoju. Mankament ten jednak zrekompensowała cena i usytuowanie hotelu nad stacją metra.
Marek R. Podróż z partnerem Poland, 14 listopada 2011
Hotel dobra lokalizacja,basen ok ,śniadania słabe

Basen oraz fitnes,blisko metra....
6,3
Hotel położony blisko metra to duży plus,śniadania słabe ,pokoje ok .Miła obsługa jak to w Azji .
Supawan K. Podróż z partnerem Thailand, 24 maja 2011
fajny niedrogi hotel

nowy, ladnie wykonczony, dobra obsluga
8
Dobry, hotel, zaraz obok stacji matra, nowy, ladnie wyposazony. Blisko do samego centrum, oraz latwa komunikacja do lotniska
Charles P. Podróż z partnerem Malaysia, 22 października 2014
Not bad

Friendly staff
8
Given a free upgrade

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - ŁazienkaV Hotel Lavender Singapur - ŁazienkaV Hotel Lavender Singapur - ŁazienkaV Hotel Lavender Singapur - Wnętrze hoteluV Hotel Lavender Singapur - Centrum BiznesoweV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - Hotel z zewnątrzV Hotel Lavender Singapur - Hotel z zewnątrzV Hotel Lavender Singapur - Hotel z zewnątrzV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - OkolicaV Hotel Lavender Singapur - OkolicaV Hotel Lavender Singapur - Hotel z zewnątrzV Hotel Lavender Singapur - Wnętrze hoteluV Hotel Lavender Singapur - FoyerV Hotel Lavender Singapur - FoyerV Hotel Lavender Singapur - FoyerV Hotel Lavender Singapur - RecepcjaV Hotel Lavender Singapur - Centrum BiznesoweV Hotel Lavender Singapur - BasenV Hotel Lavender Singapur - BasenV Hotel Lavender Singapur - Obiekty rekreacyjneV Hotel Lavender Singapur - Obiekty rekreacyjneV Hotel Lavender Singapur - RestauracjaV Hotel Lavender Singapur - RestauracjaV Hotel Lavender Singapur - RestauracjaV Hotel Lavender Singapur - WyposażenieV Hotel Lavender Singapur - Restauracja

Recenzje klientów - V Hotel Lavender, Singapur

AS-AGWEB-3B02