Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

V Hotel Lavender

70 Jellicoe Road, Kallang, Singapur 208767 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnny V Hotel Lavender Singapur - Restauracja
V Hotel Lavender Singapur - Restauracja V Hotel Lavender Singapur - Restauracja V Hotel Lavender Singapur - Wyposażenie V Hotel Lavender Singapur - Restauracja V Hotel Lavender Singapur - Łazienka V Hotel Lavender Singapur - Łazienka V Hotel Lavender Singapur - Łazienka V Hotel Lavender Singapur - Hotel z zewnątrz V Hotel Lavender Singapur - Centrum Biznesowe V Hotel Lavender Singapur - Recepcja V Hotel Lavender Singapur - Foyer V Hotel Lavender Singapur - Foyer
Okolica: Kallang Liczba pokoi: 888
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

na podstawie
21900 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
8,8
Ocena pracowników
7,1
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
7,2
Jedzenie/Posiłki
6,4
Wszystkie recenzje (21900)
Sortuj według:
Rizal R. Rodziny z dużymi dziećmi Indonesia, 3 kwietnia 2014
lokasi mantap, mudah kemana saja

lokasi, pelayanan cepat, fasilitas bagus
7
Zgłoś tą recenzję
Anna J. Podróż z partnerem Poland, 22 lutego 2013
Świetna lokalizacja i niesamowity widok z okna

doskonałe położenie, luksusowe wnetrze, dobra cena
9,3
Pobyt w Singapurze był krótki w związku z czym bardzo załowaliśmi ze nie możemy nacieszyć się urokami hotelu V. Podkreslam doskonałą lokalizację - tuż przy stacji metra Lavender, bezproblemowe dotarcie z lotniska. Hotel nowoczesny, bardzo zadbany i wygodny. Pokoj Superior nie jest zbyt duży ale bardzo łanie urzadzony i czyściutki a widok z okna (15 pietro) zapiera dech w piersiach. W hotelu znajduje sie basen gdzie można się swietnie zrelaksować. Z calą penością polecam!
Informacje na temat zakupów: bezposrednio przy hotelu sporo restauracyjek i sklepików z pamiątkami
Zgłoś tą recenzję
Alice G. Podróż z partnerem Indonesia, 31 stycznia 2013
Lokasi strategis tepat diatas Mrt station

Check in dan out simple, cepat
6,3
Kamar dan kamar mandi cukup bersih walaupun kecil. Banyak tempat makan disekitar hotel, ada kopitiam 24 hours
Informacje na temat zakupów: Dekat bugis area, tempat shopping yg murah
Zgłoś tą recenzję
Piotr S. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 4 lipca 2012
Dobra lokalizacja i mla obsluga

Basen
7,7
Swietna lokalizacja w poblizu stacji metra. W sasiedztwie dobre i tanie jedzenie. Obsluga mila i pomocna. Moze jedyna niedogodnosc to zbyt male pokoje. Generalnie jednak polecam wszystkim.
Zgłoś tą recenzję
Karol K. Podróż w większej grupie Poland, 31 stycznia 2012
Dobry Hotel

Bardzo dobra lokalizacja
7,3
niewątpliwą zaletą tego hotelu jest jego lokalizacja, znajduje się on nad stacją metra lavender, skąd można dojechać w każdy zakątek singapuru. pokoje mogły by być trochę większe, ale nie ma tragedii, fajny basen, znośne śniadania. ogólne wrażenie pozytywne
Zgłoś tą recenzję
Karol K. Podróż w większej grupie Poland, 31 stycznia 2012
Dobry Hotel

Bardzo dobra lokalizacja
8
niewątpliwą zaletą tego hotelu jest jego lokalizacja, znajduje się on nad stacją metra lavender, skąd można dojechać w każdy zakątek singapuru. pokoje mogły by być trochę większe, ale nie ma tragedii, fajny basen, znośne śniadania. ogólne wrażenie pozytywne
Zgłoś tą recenzję
Grzegorz W. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 21 stycznia 2012
Świetna lokalizacja, ale małe pokoje

lokalizacja, cena, czystość
9
Wszystko było ok, tylko pokoje dosyć małe dla 2 osób dorosłych i dziecka, jednak wiedziałem o tym wcześniej i znałem wielkość pokoju. Mankament ten jednak zrekompensowała cena i usytuowanie hotelu nad stacją metra.
Zgłoś tą recenzję
Marek R. Podróż z partnerem Poland, 14 listopada 2011
Hotel dobra lokalizacja,basen ok ,śniadania słabe

Basen oraz fitnes,blisko metra....
6,3
Hotel położony blisko metra to duży plus,śniadania słabe ,pokoje ok .Miła obsługa jak to w Azji .
Zgłoś tą recenzję
Supawan K. Podróż z partnerem Thailand, 24 maja 2011
fajny niedrogi hotel

nowy, ladnie wykonczony, dobra obsluga
8
Dobry, hotel, zaraz obok stacji matra, nowy, ladnie wyposazony. Blisko do samego centrum, oraz latwa komunikacja do lotniska
Zgłoś tą recenzję
Virginia V. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 1 września 2015
Convenient

Convenience, convenience, convenience
7,3
Plus side: The MRT Lavender station is right at the corner of this hotel, so you can take the MRT direct from Chiangi airport direct to hotel with no hassle (as long as you arrive before midnight), and go around practically every major sites for cheap - e.g you can reach Jurong Bird park with $2.50 MRT fare, plus a short bus ride for $1.60, instead of riding the taxi and paying around $20++. There is a 24-hour Kopitiam in the corner also that serve pretty tasty food (much better that the hotel food, actually, so don't bother getting bfast at hotel). The mini-grocery, money changer (right at the hotel entrance), and several fstfood restaurants surround the hotel. Down side: the food in the hotel is as sub-par as it can get. Stayed here for 3 times already, and learned never to book room with bfast. I would rate a McDonalds (which is at the corner) bfast higher than the hotel bfast. It's not a problem though, because there are numerous restaurant choices just outside the hotel.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

V Hotel Lavender SingapurV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - RestauracjaV Hotel Lavender Singapur - RestauracjaV Hotel Lavender Singapur - RestauracjaV Hotel Lavender Singapur - WyposażenieV Hotel Lavender Singapur - RestauracjaV Hotel Lavender Singapur - ŁazienkaV Hotel Lavender Singapur - ŁazienkaV Hotel Lavender Singapur - ŁazienkaV Hotel Lavender Singapur - Hotel z zewnątrzV Hotel Lavender Singapur - Centrum BiznesoweV Hotel Lavender Singapur - RecepcjaV Hotel Lavender Singapur - FoyerV Hotel Lavender Singapur - FoyerV Hotel Lavender Singapur - RecepcjaV Hotel Lavender Singapur - FoyerV Hotel Lavender Singapur - BasenV Hotel Lavender Singapur - BasenV Hotel Lavender Singapur - BasenV Hotel Lavender Singapur - Pokój gościnnyV Hotel Lavender Singapur - Hotel z zewnątrzV Hotel Lavender Singapur - Hotel z zewnątrzV Hotel Lavender Singapur - OkolicaV Hotel Lavender Singapur - OkolicaV Hotel Lavender Singapur - Wnętrze hoteluV Hotel Lavender Singapur - Wnętrze hotelu

Recenzje klientów - V Hotel Lavender, Singapur

AS-AGWEB-3C08