Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Vigan Plaza Hotel

Crisologo St., Vigan City, Pantay Daya, Vigan, Filipiny

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,8

z 58 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 3

Wart swojej ceny
7,4
Lokalizacja
9,5
Ocena pracowników
8,0
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
7,3
Jedzenie/Posiłki
6,8
Wszystkie recenzje (58)
Sortuj według:
Janusz C. Podróże grupowe Poland, 2 czerwca 2014
Mile spedzony urlop

mila obsluga ,dobre polozenie ,chinska resteuracja
10
Chotel jest plozony w centrum miasta ..mila obsluga ...polecam
Zgłoś tą recenzję
Janusz C. Podróże grupowe Poland, 2 czerwca 2014
Romantyczne miejsce

resteuracja polozenie hotelu obsluga
10
Mily hotel ...polecam
Zgłoś tą recenzję
Adam J. Podróże służbowe Poland, 30 kwietnia 2014
Centralne polozenie i to by bylo na tyle...

Wszystko przecietne
6
Hotel w centrum historycznym Vigan- tak bardzo ze blizej byc nie moze. Wyraznie starzejacy sie. Internet tylko w czesci lobby. Czystosc dosc przecietna. W moim pokoja w nocy slychac bylo wlaczajaca sie regularnie pompe (generator) ktory skutecznie przeszkadzal w spaniu. Slabo funkcjonujaca klimatyzacja. Zaloga pomocna ale bardzo zdezorientowana we wszystkim.
Zgłoś tą recenzję
Rosalina H. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 15 kwietnia 2016
Excellent choice!
5,7
Good location! Good food! Friendly and efficient staff! Will definitely recommend to friends!
Zgłoś tą recenzję
Antoinette A. Rodziny z dużymi dziećmi United States of America, 8 kwietnia 2016
Excellent stay
6,7
Love the location
Zgłoś tą recenzję
Christer N. Podróże z partnerem Sweden, 3 kwietnia 2016
Charming, but the wiev over the outside kitchen ar
5
The owner could do a lot more to improve the facilities
Zgłoś tą recenzję
Peter M. Podróże z partnerem Sweden, 5 marca 2016
Very good location!
5
The location for this hotel is the best in Vigan...
Zgłoś tą recenzję
Joyce C. Podróże grupowe Philippines, 29 lutego 2016
Good
5,3
Had a glitch during check-in but everything went well in the end.
Zgłoś tą recenzję
Maria H. Rodziny z dużymi dziećmi Australia, 19 lutego 2016
Beautiful place...Good breakfast

It was close to everything.Room was very comfortable. Good breakfast
8,3
I love the place. It has the vintage feel about it. The room was big and comfortable. Although the TV reception wasn't good. It's very close to every where.The staff are very accommodating. We left really late in the afternoon they took care of our luggage and our longaniza while we roam around the city. I like the breakfast.good choices. Maybe if the restaurant is not Hap Chan (sorry not my cup of tea) A more locally sourced dining experience will make this hotel at least a 4**** but who can compete with too many fast food choices around. ☺ See you again Vigan
Zgłoś tą recenzję
Riza R. Podróże z partnerem Philippines, 14 lutego 2016
Great experience for its value

The staff were friendly and accommodating. The location is great. Their breakfast is good.
9,7
Overall, it was a great experience!
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 3 z 3
Vigan Plaza Hotel ViganVigan Plaza Hotel Vigan - Hotel z zewnątrzVigan Plaza Hotel Vigan - Pokój gościnnyVigan Plaza Hotel Vigan - Pokój gościnnyVigan Plaza Hotel Vigan - Pokój gościnnyVigan Plaza Hotel Vigan - Pokój gościnnyVigan Plaza Hotel Vigan - RestauracjaVigan Plaza Hotel Vigan - Pokój gościnnyVigan Plaza Hotel Vigan - RestauracjaVigan Plaza Hotel Vigan - RestauracjaVigan Plaza Hotel Vigan - RestauracjaVigan Plaza Hotel Vigan - Wnętrze hoteluVigan Plaza Hotel Vigan - Restauracja


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A03