Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Vigan Plaza Hotel

Crisologo St., Vigan City, W granicach miasta, Vigan, Filipiny

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,7

z 50 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 3

Wart swojej ceny
7,4
Lokalizacja
9,5
Ocena pracowników
8,0
Warunki w hotelu/Czystość
7,5
Komfort pokoju
7,2
Jedzenie/Posiłki
6,7
Wszystkie recenzje (50)
Sortuj według:
Janusz C. Podróże grupowe Poland, 2 czerwca 2014
Mile spedzony urlop

mila obsluga ,dobre polozenie ,chinska resteuracja
10
Chotel jest plozony w centrum miasta ..mila obsluga ...polecam
Zgłoś tą recenzję
Janusz C. Podróże grupowe Poland, 2 czerwca 2014
Romantyczne miejsce

resteuracja polozenie hotelu obsluga
10
Mily hotel ...polecam
Zgłoś tą recenzję
Adam J. Podróże służbowe Poland, 30 kwietnia 2014
Centralne polozenie i to by bylo na tyle...

Wszystko przecietne
6
Hotel w centrum historycznym Vigan- tak bardzo ze blizej byc nie moze. Wyraznie starzejacy sie. Internet tylko w czesci lobby. Czystosc dosc przecietna. W moim pokoja w nocy slychac bylo wlaczajaca sie regularnie pompe (generator) ktory skutecznie przeszkadzal w spaniu. Slabo funkcjonujaca klimatyzacja. Zaloga pomocna ale bardzo zdezorientowana we wszystkim.
Zgłoś tą recenzję
Irene A. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 30 grudnia 2015
Belle and I travel

Location, ambiance, staff
9
Zgłoś tą recenzję
Suthida T. Podróże z partnerem Thailand, 28 grudnia 2015
Good location

Location
7
Zgłoś tą recenzję
Alet H. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 26 grudnia 2015
Vigan express

The hotel offers the best location. It is near the Vigan plaza and located at the end of crisologo street.
8
Average
Zgłoś tą recenzję
Rodolfo F. Podróże z partnerem Philippines, 21 grudnia 2015
It's really accessible hotel. Everything is close

Accessible,near from tourist spots,Great restoration of historical ambience.
9
It's was a good stay. Accessible and great Spanish ambience.
Zgłoś tą recenzję
Benjielyn C. Podróże grupowe Philippines, 26 września 2015
Great Location & Great Stay

location, staff, comfortable room
8
The hotel has a great location.It is in front of Plaza Burgos and a few minutes walk from calle crisologo and Vigan Cathedral.
Zgłoś tą recenzję
Maria C. Wycieczki w pojedynkę Philippines, 14 sierpnia 2015
vigan..

location, staffs
7
We stayed for a night.The staffs are all nice and very helpful. The location is really great,you can visit all the tourist attraction by foot if you like walking, you can try the calesa, it was so great experience. Restaurants nearby. Overall i am satisfied.
Zgłoś tą recenzję
Emma P. Podróże z partnerem Australia, 15 lipca 2015
Overrated Vigan Hotel

Location, vintage, staff
6,7
Vigan Plaza is an overrated hotel. I would rate as 3-star only. Our roon was very smail. The bathroom tiles require re-grouting. The only good thing about this hotel is that it is just in the Vigan Plaza where you can access everything, church, ATM, food outlets and retaurants but the place itself needs improvement.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 3 z 3
Vigan Plaza Hotel ViganVigan Plaza Hotel Vigan - Hotel z zewnątrzVigan Plaza Hotel Vigan - Wnętrze hoteluVigan Plaza Hotel Vigan - Hotel z zewnątrzVigan Plaza Hotel Vigan - Hotel z zewnątrzVigan Plaza Hotel Vigan - Pokój gościnnyVigan Plaza Hotel Vigan - Pokój gościnnyVigan Plaza Hotel Vigan - Pokój gościnnyVigan Plaza Hotel Vigan - Pokój gościnnyVigan Plaza Hotel Vigan - RestauracjaVigan Plaza Hotel Vigan - Pokój gościnnyVigan Plaza Hotel Vigan - RestauracjaVigan Plaza Hotel Vigan - RestauracjaVigan Plaza Hotel Vigan - RestauracjaVigan Plaza Hotel Vigan - Wnętrze hoteluVigan Plaza Hotel Vigan - Restauracja


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A03