Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Waterfront Cebu City Hotel and Casino

Salinas Drive Lahug, Cebu City, Cebu City, Filipiny 6000 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Basen Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Sala konferencyjna Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Sala konferencyjna Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Sala konferencyjna Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Sala konferencyjna Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Sala konferencyjna Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Sala konferencyjna Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Sala konferencyjna Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Pub/Hol Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Pokój gościnny Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Pokój gościnny Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Restauracja Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Foyer Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Pokój gościnny Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Pokój gościnny Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Restauracja
Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Restauracja
Okolica: Cebu City Liczba pokoi: 561
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,1

na podstawie
2806 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
8,0
Warunki w hotelu/Czystość
8,1
Komfort pokoju
8,0
Jedzenie/Posiłki
8,1
Wszystkie recenzje (2806)
Sortuj według:
Przemyslaw W. Podróż służbowa Poland, 7 marca 2013
Warto, choć pewnie nie dla każdego.

Fajny klimat hotelu, dobra lokalizacja
7,7
Hotel ma swój niewątpliwy urok. Klimacik trochę jak filmy z Bogartem. Moim zdaniem warto zatrzymać się na max 2-3 dni, aby poczuć tą atmosferę. Działające przy hotelu kasyno po prostu trzeba zobaczyć. Żywcem z Casablanki ;0)), głośno, nadymione, tłoczno, z każdej strony to inna "oferta". Za: dobre śniadania, duży wybór dań, obsługa super, działająca 24h siłownia, bardzo jak na Filipiny porządna, choć dostępna też dla publiczności z poza hotelu co dla jednych jest za dla innych może być niezbyt, hotel położony jest w niezłym miejscu Cebu, dojazd w zażde miejsce nie zajmuje dużo czasu. Przeciw: no niestety wiek hotelu widać po wyposażeniu pokoi, jest czysto ale "przaśnie", jak na pokój deluxe to nie byłem oczarowany... Wydaje mi się, że za tą stawkę hotelową można w Cebu znacznie lepiej pomieszkać. Dodatkowo na dłuższą metę działające non stop kasyno jest dość męczące. Wychodząc do lobby natykamy się o każdej porze na całą gromadę dziwnych postaci. No może nie o każdej, ale wieczorem to na 100%! Reasumując: warto zobaczyć, warto na krótko, jako przygoda i ciekawostka - dla mnie super, a na dłużej to moim zdaniem nie!
Zgłoś tą recenzję
Agnes D. Podróż służbowa Philippines, 25 lipca 2015
always enjoy staying in waterfront

accesable to all restaurant mall and entertainment
10
Zgłoś tą recenzję
Sean R. Podróż z partnerem Australia, 24 lipca 2015
Great place to stay

Location, dinning, entertainment
9,7
Zgłoś tą recenzję
Hakim T. Rodziny z dużymi dziećmi Indonesia, 24 lipca 2015
Holiday spot

Port restaurant , Casio , friendly staff at format door
8
Do enjoy my stay w. Family, and the only not feel happy is the rollet machine inside casino where the only machine but not working well..
Zgłoś tą recenzję
Francis P. Podróż służbowa Philippines, 24 lipca 2015
Very Good Hotel

1) Location is great 2) Rooms are large 3) Staff are polite
8,3
It was a good, the room is spacious an the wifi works well in the room not like most hotels. Very good for business travelers or family vacation.
Zgłoś tą recenzję
Roger G. Podróż z partnerem United States of America, 23 lipca 2015
Enjoying Life In The Philippines!!

1) The Location 2) The entire staff, quite cordial & very helpful 3) The American Consulate being there.
7,7
Our stay has been many! Every time we travel to see friends and family in Cebu City, Lapu Lapu City or have business there, we delight in our stay at The Waterfront Cebu City Hotel. We have always been satisfied with the accommodations here.
Zgłoś tą recenzję
Lonald S. Podróż służbowa United States of America, 22 lipca 2015
Brief Stay

Staff/Service Clean Proximity to American Consulate
8,3
Zgłoś tą recenzję
Gisselle D. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 19 lipca 2015
relaxing

location, comfort good amenities
9,3
twas our home away from home. very relaxing
Zgłoś tą recenzję
Maria T. Podróż z partnerem Switzerland, 19 lipca 2015
Good hotel but poor service

Location, shuttle service to the shopping malls, well maintained rooms
7,3
The CHECK IN and CHECK OUT service should be separate. We had to complain to the Manager on duty as we had to wait 30mins (if not longer, had we not complained) as the same receptionists were serving check in and check out clients. MANY were complaining. The shuttle bus is always late.
Zgłoś tą recenzję
Chuan H. Podróż w większej grupie Malaysia, 18 lipca 2015
Casino hotel

clean , gd location, nice staff
8,3
Gd location , nice staff, clean
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu CityWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - BasenWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Sala konferencyjnaWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Sala konferencyjnaWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Sala konferencyjnaWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Sala konferencyjnaWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Sala konferencyjnaWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Sala konferencyjnaWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Sala konferencyjnaWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Pub/HolWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Pokój gościnnyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Pokój gościnnyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - RestauracjaWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - FoyerWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Pokój gościnnyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Pokój gościnnyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - RestauracjaWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Restauracja

Recenzje klientów - Waterfront Cebu City Hotel and Casino, Cebu City

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B07