lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

WellCome Hotel

18 Molave St. Escario, Cebu City, Cebu, Filipiny 6000 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

WellCome Hotel Cebu - Widok WellCome Hotel Cebu - Wejście WellCome Hotel Cebu - Recepcja WellCome Hotel Cebu - Foyer WellCome Hotel Cebu - Basen WellCome Hotel Cebu - Widok WellCome Hotel Cebu - Widok WellCome Hotel Cebu - Basen WellCome Hotel Cebu - Pokój gościnny WellCome Hotel Cebu - Pokój gościnny WellCome Hotel Cebu - Pokój gościnny WellCome Hotel Cebu - Pokój gościnny WellCome Hotel Cebu - Pokój gościnny WellCome Hotel Cebu - Pokój gościnny WellCome Hotel Cebu - Pokój gościnny WellCome Hotel Cebu - Pokój gościnny
WellCome Hotel Cebu - Łazienka WellCome Hotel Cebu - Foyer WellCome Hotel Cebu - Restauracja WellCome Hotel Cebu - Recepcja WellCome Hotel Cebu - Hotel z zewnątrz WellCome Hotel Cebu - Jedzenie i napoje WellCome Hotel Cebu - Jedzenie i napoje WellCome Hotel Cebu - Jedzenie i napoje WellCome Hotel Cebu - Jedzenie i napoje WellCome Hotel Cebu - Restauracja WellCome Hotel Cebu - Restauracja WellCome Hotel Cebu - Wnętrze hotelu
Okolica: Cebu City Liczba pokoi: 68
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,1

z 829 recenzji

Warty swojej ceny
8,3
Lokalizacja
8,1
Ocena pracowników
8,6
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (829)
Sortuj według:
Grzegorz G. Podróż z partnerem Poland, 7 maja 2013
Nie idzie spać z powodu piejących całą noc kogutów

pomoc obsługi hotelowej z planowaniem dalszej podruży, miła i gościnna obsługa.
6
Jose B. Podróż z partnerem United States of America, 22 września 2014
Wellcome hotel

price, room & staff
8,7
Impressive hotel. Could not beat the value for the price.
Brian G. Wycieczka w pojedynkę Australia, 19 września 2014
My Stay

Accommodation food and sevice
8,3
The stay was great and enjoyed it
Theresa Y. Podróż służbowa Philippines, 19 września 2014
Value hotel

price,location,service
7
It is an ok experience for the price we pay.
Theresa Y. Podróż służbowa Philippines, 19 września 2014
Clean and Good location

price,location,service
7,3
Kannie A. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 17 września 2014
Value for Money

location, breakfast, staff
8
location is really good, close to Ayala Mall. Room was spacious and breakfast was also good.
Michael J. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 16 września 2014
great pepole

the staff was great,,,, very clean,,,, and fun place to be
9,7
they were so great helping my wife now and me with are wedding they helped whatever we needed they went one step beyond great people my wife and me want to say thank you very much
William A. Rodziny z małymi dziećmi United States of America, 14 września 2014
not bad

free trip to ayala, free for kids. clean
3,3
ok
Michael B. Podróż z partnerem United States of America, 13 września 2014
good location

location staff clean
6
good location close to the mall for food and shopping
Michael B. Podróż z partnerem United States of America, 12 września 2014
ok just good

location staff clean
6,3
nice hotel within walking distance to the mall food and shopping

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

WellCome Hotel CebuWellCome Hotel Cebu - WidokWellCome Hotel Cebu - WejścieWellCome Hotel Cebu - RecepcjaWellCome Hotel Cebu - FoyerWellCome Hotel Cebu - BasenWellCome Hotel Cebu - WidokWellCome Hotel Cebu - WidokWellCome Hotel Cebu - BasenWellCome Hotel Cebu - Pokój gościnnyWellCome Hotel Cebu - Pokój gościnnyWellCome Hotel Cebu - Pokój gościnnyWellCome Hotel Cebu - Pokój gościnnyWellCome Hotel Cebu - Pokój gościnnyWellCome Hotel Cebu - Pokój gościnnyWellCome Hotel Cebu - Pokój gościnnyWellCome Hotel Cebu - Pokój gościnnyWellCome Hotel Cebu - ŁazienkaWellCome Hotel Cebu - FoyerWellCome Hotel Cebu - RestauracjaWellCome Hotel Cebu - RecepcjaWellCome Hotel Cebu - Hotel z zewnątrzWellCome Hotel Cebu - Jedzenie i napojeWellCome Hotel Cebu - Jedzenie i napojeWellCome Hotel Cebu - Jedzenie i napojeWellCome Hotel Cebu - Jedzenie i napojeWellCome Hotel Cebu - RestauracjaWellCome Hotel Cebu - RestauracjaWellCome Hotel Cebu - Wnętrze hoteluWellCome Hotel Cebu - Jedzenie i napojeWellCome Hotel Cebu - OkolicaWellCome Hotel Cebu - OkolicaWellCome Hotel Cebu - Basen

Recenzje klientów - WellCome Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3C06