lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

White Sand Resortel

3/7 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Tajlandia (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Łazienka White Sand Resortel Phuket - Restauracja White Sand Resortel Phuket - Wnętrze hotelu White Sand Resortel Phuket - Foyer White Sand Resortel Phuket - Foyer White Sand Resortel Phuket - Foyer White Sand Resortel Phuket - Wejście White Sand Resortel Phuket - Bufet
White Sand Resortel Phuket - Wnętrze hotelu White Sand Resortel Phuket - Bufet White Sand Resortel Phuket - Recepcja White Sand Resortel Phuket - Wnętrze hotelu White Sand Resortel Phuket - Wnętrze hotelu White Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrz White Sand Resortel Phuket - Centrum Biznesowe White Sand Resortel Phuket - Bufet White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny
Okolica: Patong Liczba pokoi: 52
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,8

z 1276 recenzji

Warty swojej ceny
6,8
Lokalizacja
7,9
Ocena pracowników
6,5
Warunki w hotelu/Czystość
6,2
Komfort pokoju
6,9
Jedzenie/Posiłki
6,2
Wszystkie recenzje (1276)
Sortuj według:
Marcin P. Podróż w większej grupie Poland, 4 lutego 2014
Miła i przyjemna obsługa

Miła obsługa, bliskość plaży, otwartość personelu na potrzeby klientów
9
Z powodu braku wolnych pokoi w naszej klasie 'booking' otrzymaliśmy pokój typu de luxe w cenie pokoju superior bez żadnej dopłaty. Dziękujemy :)
Bozena C. Podróż z partnerem Poland, 5 stycznia 2012
Dobra lokacja I nic pozatym bardzo brudno

Lokacja
4,3
Bardzo brudno Internet nie ma of czasu do czasu telewizji Tez nie pracuje szczury kolo recepcji gdzie znajduje sie Tez restauracja, z klimatyzacji leje sie woda krzesla plastykowe na balconie na ktorych nie da sie siedziec Bo sie lamia.Klatka schodowa Tez brudna I porecz ktora cala sie rusza
Lukasz G. Podróż w większej grupie Poland, 10 marca 2011
super hotel, za basenem na dachu

super sniadanko, mila i serdeczna obsluga
8
za dziewczyne ktora sie przyprowadzilo trzeba bylo zaplacic 300 bahtow
Piotr R. Podróż z partnerem Poland, 10 marca 2010
Odradzam

W centrum
6,7
Spędziłam tam z męzem 2 noce. Hotel w centrum bardzo głośny, mieliśmy widok na wentylator. Pokoje czyste i codziennie sprzątane. Personel nie doświadczony nie oriętujący się w atrakcja miasta. Śniadania w formie szwedzkiego bufetu, dośc smaczne.
Informacje na temat życia nocnego: blisko hotelu jest targ nocny.
Marcin G. Podróż w większej grupie Poland, 19 lutego 2010
" White sand resort" - hotel dla Ciebie

czystosc, mila obsluga, wysoko umiejscowiony basen, bliskosc centrum, bliskosc plazy
7,7
Jezeli jestescie mloda para , lubiaca dobra zabawe, grupa kolegow czy w pojednynke ten hotel jest napewno dla was,nie polecalbym go osoba z rodzina gdyz nie jest to spokojny rejon patong, w ktorym chcielibysmy odpoczywac, jednakze ten kto przyjerzdza tu dla odpoczynku chyba nie wie gdzie sie wybiera:) jest umiejscowiony 50 metrow od plazy, i ok 300 metrow od glownej i najbardziej znanej ulicy w patong, z setkami barow nocnych itp. mozna tez bez problemu cos zjesc lokalizacja w samym centrum daje nam ta mozliwosc, hotel jest schludny i wart swojej ceny, basen daje chwile radosci i spokoju, od roznych naciagaczy itp, pokoje sa w dobrej kondycji jak za ta cene, dodatkowo jest tam malo komarow co jest duzym plusem , zwlaszcza ze w innych rejonach sa one naprawde uporczywe, w hotelu mamy mozliwos przejscia do sasiedniego masazu, i jezeli czujecie potrzebe plec meska wszelkie propozyzje w nim sa dozwolone ;)
Informacje na temat zwiedzania: bez prpblemu mozna jezdzic na rozniego rodzaju wycieczki, dostepne biuro podrozy przy samym hotelu w tym pomaga, ceny tniemy zazwyczaj jezlei dana wycieczka kosztuje 3200 bahtow, my dajemy z 1100 , mozna wypozyczyc skuterki cena to zazwyczaj 200 za dzien i autko jeep 1200 za dzien
Shamal P. Wycieczka w pojedynkę Australia, 15 października 2014
three night stay

decent food. prompt attention to issues. helpful staff
8,3
Pretty decent
Liam Y. Podróż z partnerem Malaysia, 11 października 2014
Great hotel in a great location

Clean room, great location, great value
9,3
The stay was great. We were checked into a standard room for the 1st night. However the air cond unit failed on the next day. I made a call to the front office and very instantly the house keeping and engineering dept were at my door to look into it. They eventually upgraded us to the suite room which was nice and big. The hotel is conveniently located near the beach (less than 2 minutes walk). Its a stone throw away from Bangla street where all the night life happenings are. Plenti of shops just outside the hotel entrance. (Massage, tour counter, pub, food outlet, atm and convenient stores.) The hotel staff are just so friendly and warm. The rooms are clean, the beds in the standard room is firm but comfortable. Wifi was available. Would definately stay there again for my next visit.
Johannes C. Podróż z partnerem New Zealand, 30 września 2014
unfriendly staff, to noisy at night

good location
4,7
We will never stay in this hotel anymore unfriendly staff in front desk, smelly room, noisy, dirty lift. the worst experience, if that time we could cancel our stay there, and move to other hotel....but we could not. I guarantee lots of people disappointed to stay here.......
Yap S. Podróż z partnerem Malaysia, 29 września 2014
Comfort stay hotel

Strategy, Short distance to beach, comfort
7,3
We stayed in the Royal Suites. The room is spacious. 2 airconds in a room. Walkable distance to the beach. The massage right beside the hotel is just nice. You can get convenient store, tour package, rent a motorbike, taxi and mini bus around the corner of the hotel.
Sylvain B. Wycieczka w pojedynkę France, 22 września 2014
good surprise

great location, great staff, great room (royal suite)
7,3

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

White Sand Resortel PhuketWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - ŁazienkaWhite Sand Resortel Phuket - RestauracjaWhite Sand Resortel Phuket - Wnętrze hoteluWhite Sand Resortel Phuket - FoyerWhite Sand Resortel Phuket - FoyerWhite Sand Resortel Phuket - FoyerWhite Sand Resortel Phuket - WejścieWhite Sand Resortel Phuket - BufetWhite Sand Resortel Phuket - Wnętrze hoteluWhite Sand Resortel Phuket - BufetWhite Sand Resortel Phuket - RecepcjaWhite Sand Resortel Phuket - Wnętrze hoteluWhite Sand Resortel Phuket - Wnętrze hoteluWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Centrum BiznesoweWhite Sand Resortel Phuket - BufetWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - ApartamentWhite Sand Resortel Phuket - ApartamentWhite Sand Resortel Phuket - ApartamentWhite Sand Resortel Phuket - ApartamentWhite Sand Resortel Phuket - ApartamentWhite Sand Resortel Phuket - ApartamentWhite Sand Resortel Phuket - ApartamentWhite Sand Resortel Phuket - ApartamentWhite Sand Resortel Phuket - BasenWhite Sand Resortel Phuket - BasenWhite Sand Resortel Phuket - BasenWhite Sand Resortel Phuket - BasenWhite Sand Resortel Phuket - BasenWhite Sand Resortel Phuket - WejścieWhite Sand Resortel Phuket - WejścieWhite Sand Resortel Phuket - WejścieWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Wnętrze hoteluWhite Sand Resortel Phuket - Wnętrze hoteluWhite Sand Resortel Phuket - FoyerWhite Sand Resortel Phuket - Wnętrze hoteluWhite Sand Resortel Phuket - Restauracja


AS-AGWEB-3C01