Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

White Sand Resortel

3/7 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Tajlandia 83150

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,8

z 1341 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 5

Wart swojej ceny
6,8
Lokalizacja
7,9
Ocena pracowników
6,5
Warunki w hotelu/Czystość
6,2
Komfort pokoju
6,9
Jedzenie/Posiłki
6,2
Wszystkie recenzje (1341)
Sortuj według:
Marcin P. Podróże grupowe Poland, 4 lutego 2014
Miła i przyjemna obsługa

Miła obsługa, bliskość plaży, otwartość personelu na potrzeby klientów
9
Z powodu braku wolnych pokoi w naszej klasie 'booking' otrzymaliśmy pokój typu de luxe w cenie pokoju superior bez żadnej dopłaty. Dziękujemy :)
Zgłoś tą recenzję
Bozena C. Podróże z partnerem Poland, 5 stycznia 2012
Dobra lokacja I nic pozatym bardzo brudno

Lokacja
4,3
Bardzo brudno Internet nie ma of czasu do czasu telewizji Tez nie pracuje szczury kolo recepcji gdzie znajduje sie Tez restauracja, z klimatyzacji leje sie woda krzesla plastykowe na balconie na ktorych nie da sie siedziec Bo sie lamia.Klatka schodowa Tez brudna I porecz ktora cala sie rusza
Zgłoś tą recenzję
Lukasz G. Podróże grupowe Poland, 10 marca 2011
super hotel, za basenem na dachu

super sniadanko, mila i serdeczna obsluga
8
za dziewczyne ktora sie przyprowadzilo trzeba bylo zaplacic 300 bahtow
Zgłoś tą recenzję
Piotr R. Podróże z partnerem Poland, 10 marca 2010
Odradzam

W centrum
6,7
Spędziłam tam z męzem 2 noce. Hotel w centrum bardzo głośny, mieliśmy widok na wentylator. Pokoje czyste i codziennie sprzątane. Personel nie doświadczony nie oriętujący się w atrakcja miasta. Śniadania w formie szwedzkiego bufetu, dośc smaczne.
Informacje na temat życia nocnego: blisko hotelu jest targ nocny.
Zgłoś tą recenzję
Marcin G. Podróże grupowe Poland, 19 lutego 2010
" White sand resort" - hotel dla Ciebie

czystosc, mila obsluga, wysoko umiejscowiony basen, bliskosc centrum, bliskosc plazy
7,7
Jezeli jestescie mloda para , lubiaca dobra zabawe, grupa kolegow czy w pojednynke ten hotel jest napewno dla was,nie polecalbym go osoba z rodzina gdyz nie jest to spokojny rejon patong, w ktorym chcielibysmy odpoczywac, jednakze ten kto przyjerzdza tu dla odpoczynku chyba nie wie gdzie sie wybiera:) jest umiejscowiony 50 metrow od plazy, i ok 300 metrow od glownej i najbardziej znanej ulicy w patong, z setkami barow nocnych itp. mozna tez bez problemu cos zjesc lokalizacja w samym centrum daje nam ta mozliwosc, hotel jest schludny i wart swojej ceny, basen daje chwile radosci i spokoju, od roznych naciagaczy itp, pokoje sa w dobrej kondycji jak za ta cene, dodatkowo jest tam malo komarow co jest duzym plusem , zwlaszcza ze w innych rejonach sa one naprawde uporczywe, w hotelu mamy mozliwos przejscia do sasiedniego masazu, i jezeli czujecie potrzebe plec meska wszelkie propozyzje w nim sa dozwolone ;)
Informacje na temat zwiedzania: bez prpblemu mozna jezdzic na rozniego rodzaju wycieczki, dostepne biuro podrozy przy samym hotelu w tym pomaga, ceny tniemy zazwyczaj jezlei dana wycieczka kosztuje 3200 bahtow, my dajemy z 1100 , mozna wypozyczyc skuterki cena to zazwyczaj 200 za dzien i autko jeep 1200 za dzien
Zgłoś tą recenzję
Ong C. Podróże z partnerem Malaysia, 29 listopada 2015
Site construction at night

location good
5
1) site construction at mid night 2am-5am, is very noisy. the reception can not help me to call police for complaint. At the 1st they lie to me they said that this is out of their control, because not in the hotel. When i ask them, call the police, they said that they have called. But i try to call the local police (2 number), but no one pickup the phone. 2)The bathroom drainage hole is malfunction, the water come to every corner of the bothroom.
Zgłoś tą recenzję
Sin D. Podróże grupowe Malaysia, 16 listopada 2015
Dirty, lausy and rude service

Location
3,7
The lousiest hotel I stayed. Staff's attitude sucks, very unhelpful.Aircon leaking, and the room damn hot. Asking for Aircon servicing and changing room, yet, never bother customer's needs at all.No wifi. Very noisy, sound proofing super bad. The accommodation very run down and the furnitures turn yellowish and dirty. Highly not recommend staying with this kind of suck hotel.3 star really over rated.
Zgłoś tą recenzję
Ross A. Podróże z partnerem Australia, 31 października 2015
first stay

local,room,staff
7
comfortable
Zgłoś tą recenzję
Jack H. Rodziny z małymi dziećmi Australia, 28 października 2015
Patongs best kept secret

Location, pool, awesomeness
9,3
This has to be one of the best kept secrets of Patong, it's kind of hidden but literally on the beach and at the quie end of Patong and you can walk easily to everywhere and there are some great restaurants everywhere especially on the beach and its not over touristy..... It really is great and vert private, clean and great staff, tip it's not that big so if you can book a room on the 4th floor you'll be close to the pool and it's very quiet.... Everything I've been searching for in Patong...... Balcony clean rooms all round perfect for the price.
Zgłoś tą recenzję
Su M. Podróże z partnerem Myanmar, 26 października 2015
good experience

great location. cleanliness n value money
8,3
Clean n big room. However can improve on breakfast menu and connection for wifi is bad in our room other wise value for money n good location
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 5 z 5
White Sand Resortel PhuketWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - BasenWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - RecepcjaWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - KuchniaWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Jedzenie i napojeWhite Sand Resortel Phuket - RecepcjaWhite Sand Resortel Phuket - RecepcjaWhite Sand Resortel Phuket - WyposażenieWhite Sand Resortel Phuket - RecepcjaWhite Sand Resortel Phuket - RecepcjaWhite Sand Resortel Phuket - Sala konferencyjnaWhite Sand Resortel Phuket - RecepcjaWhite Sand Resortel Phuket - RecepcjaWhite Sand Resortel Phuket - WyposażenieWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - BasenWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - KuchniaWhite Sand Resortel Phuket - RecepcjaWhite Sand Resortel Phuket - BasenWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - KuchniaWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - RestauracjaWhite Sand Resortel Phuket - RestauracjaWhite Sand Resortel Phuket - RestauracjaWhite Sand Resortel Phuket - RestauracjaWhite Sand Resortel Phuket - RestauracjaWhite Sand Resortel Phuket - RestauracjaWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrz


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C07