Moje konto (zaloguj się)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

White Sand Resortel

3/7 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Tajlandia (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Łazienka White Sand Resortel Phuket - Restauracja White Sand Resortel Phuket - Wnętrze hotelu White Sand Resortel Phuket - Foyer White Sand Resortel Phuket - Foyer White Sand Resortel Phuket - Foyer White Sand Resortel Phuket - Wejście White Sand Resortel Phuket - Bufet
White Sand Resortel Phuket - Wnętrze hotelu White Sand Resortel Phuket - Bufet White Sand Resortel Phuket - Recepcja White Sand Resortel Phuket - Wnętrze hotelu White Sand Resortel Phuket - Wnętrze hotelu White Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrz White Sand Resortel Phuket - Centrum Biznesowe White Sand Resortel Phuket - Bufet White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny
Lokalizacja: Patong Liczba pokoi: 52
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,7

z 1228 recenzji

Warty swojej ceny
6,7
Lokalizacja
7,9
Ocena pracowników
6,4
Warunki w hotelu/Czystość
6,2
Komfort pokoju
6,9
Jedzenie/Posiłki
6,2
Wszystkie recenzje (1228)
Marcin P. Podróż w większej grupie Poland, 4 lutego 2014
Miła i przyjemna obsługa

Miła obsługa, bliskość plaży, otwartość personelu na potrzeby klientów
9
Z powodu braku wolnych pokoi w naszej klasie 'booking' otrzymaliśmy pokój typu de luxe w cenie pokoju superior bez żadnej dopłaty. Dziękujemy :)
Bozena C. Podróż z partnerem Poland, 5 stycznia 2012
Dobra lokacja I nic pozatym bardzo brudno

Lokacja
4,3
Bardzo brudno Internet nie ma of czasu do czasu telewizji Tez nie pracuje szczury kolo recepcji gdzie znajduje sie Tez restauracja, z klimatyzacji leje sie woda krzesla plastykowe na balconie na ktorych nie da sie siedziec Bo sie lamia.Klatka schodowa Tez brudna I porecz ktora cala sie rusza
Lukasz G. Podróż w większej grupie Poland, 10 marca 2011
super hotel, za basenem na dachu

super sniadanko, mila i serdeczna obsluga
8
za dziewczyne ktora sie przyprowadzilo trzeba bylo zaplacic 300 bahtow
Piotr R. Podróż z partnerem Poland, 10 marca 2010
Odradzam

W centrum
6,7
Spędziłam tam z męzem 2 noce. Hotel w centrum bardzo głośny, mieliśmy widok na wentylator. Pokoje czyste i codziennie sprzątane. Personel nie doświadczony nie oriętujący się w atrakcja miasta. Śniadania w formie szwedzkiego bufetu, dośc smaczne.
Informacje na temat życia nocnego: blisko hotelu jest targ nocny.
Marcin G. Podróż w większej grupie Poland, 19 lutego 2010
" White sand resort" - hotel dla Ciebie

czystosc, mila obsluga, wysoko umiejscowiony basen, bliskosc centrum, bliskosc plazy
7,7
Jezeli jestescie mloda para , lubiaca dobra zabawe, grupa kolegow czy w pojednynke ten hotel jest napewno dla was,nie polecalbym go osoba z rodzina gdyz nie jest to spokojny rejon patong, w ktorym chcielibysmy odpoczywac, jednakze ten kto przyjerzdza tu dla odpoczynku chyba nie wie gdzie sie wybiera:) jest umiejscowiony 50 metrow od plazy, i ok 300 metrow od glownej i najbardziej znanej ulicy w patong, z setkami barow nocnych itp. mozna tez bez problemu cos zjesc lokalizacja w samym centrum daje nam ta mozliwosc, hotel jest schludny i wart swojej ceny, basen daje chwile radosci i spokoju, od roznych naciagaczy itp, pokoje sa w dobrej kondycji jak za ta cene, dodatkowo jest tam malo komarow co jest duzym plusem , zwlaszcza ze w innych rejonach sa one naprawde uporczywe, w hotelu mamy mozliwos przejscia do sasiedniego masazu, i jezeli czujecie potrzebe plec meska wszelkie propozyzje w nim sa dozwolone ;)
Informacje na temat zwiedzania: bez prpblemu mozna jezdzic na rozniego rodzaju wycieczki, dostepne biuro podrozy przy samym hotelu w tym pomaga, ceny tniemy zazwyczaj jezlei dana wycieczka kosztuje 3200 bahtow, my dajemy z 1100 , mozna wypozyczyc skuterki cena to zazwyczaj 200 za dzien i autko jeep 1200 za dzien
Xiaoling P. Podróż z partnerem Singapore, 28 marca 2014
we will love to go back again

simply beautiful and nice staycation
7
we surely going back to have a trip with our good friends.
Anabarasu N. Podróż z partnerem Singapore, 15 marca 2014
Second stay and no regrets

near to beach, shopping and night life
7,3
Comfortable and pleasant stay even though rooms slightly run down. Location is great for beach and pubs.
Amanda A. Podróż z partnerem Australia, 23 lutego 2014
Excellent hotel - great value for money

Short walk to the beach, shops and plenty of restaurants close by
8,3
Great hotel - excellent value for money. Very close to shops, walking distance (10 Min) to Jungceylon shopping centre and walking distance (8 min) to Bangla Rd. Nice little rooftop pool - great after a day out. Breakfast was great - heaps of variety - both hot and cold. We did order room service one night - lovely pizza..you can also order from the Indian restaurant which was right next door. Plenty of places nearby to eat. 2 minute walk to the beach, but was very crowded when we were there. Staff were very friendly - we could not fault them at all. Would highly recommend to others.
Peng H. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 13 lutego 2014
Great hotel which is affordable and near beach

friendly staff, economical, great location
8
awesome hotel, have been there a few times and always have helpful staff and 5 mins from the beach. Not the "classiest" hotel, but great value for money. will keep going to this hotel as long as im in phuket.
Varun D. Podróż z partnerem India, 13 lutego 2014
Good but not upto the mark

Cloxe proximity to the beach, places to eat out, spas
6,3
It was a very large room we stayed in but we were unhappy with its room maintenance. Day 1 - Bathroom was stinking. And the stink grew out even to the room by the third day, so it was unsatisfactory.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

White Sand Resortel PhuketWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - ŁazienkaWhite Sand Resortel Phuket - RestauracjaWhite Sand Resortel Phuket - Wnętrze hoteluWhite Sand Resortel Phuket - FoyerWhite Sand Resortel Phuket - FoyerWhite Sand Resortel Phuket - FoyerWhite Sand Resortel Phuket - WejścieWhite Sand Resortel Phuket - BufetWhite Sand Resortel Phuket - Wnętrze hoteluWhite Sand Resortel Phuket - BufetWhite Sand Resortel Phuket - RecepcjaWhite Sand Resortel Phuket - Wnętrze hoteluWhite Sand Resortel Phuket - Wnętrze hoteluWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Centrum BiznesoweWhite Sand Resortel Phuket - BufetWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - ApartamentWhite Sand Resortel Phuket - ApartamentWhite Sand Resortel Phuket - ApartamentWhite Sand Resortel Phuket - ApartamentWhite Sand Resortel Phuket - ApartamentWhite Sand Resortel Phuket - ApartamentWhite Sand Resortel Phuket - ApartamentWhite Sand Resortel Phuket - ApartamentWhite Sand Resortel Phuket - BasenWhite Sand Resortel Phuket - BasenWhite Sand Resortel Phuket - BasenWhite Sand Resortel Phuket - BasenWhite Sand Resortel Phuket - BasenWhite Sand Resortel Phuket - WejścieWhite Sand Resortel Phuket - WejścieWhite Sand Resortel Phuket - WejścieWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3A01