Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

White Sand Resortel

3/7 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Tajlandia 83150 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Basen White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Recepcja White Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrz White Sand Resortel Phuket - Kuchnia White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrz White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrz White Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrz White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Jedzenie i napoje White Sand Resortel Phuket - Recepcja White Sand Resortel Phuket - Recepcja
White Sand Resortel Phuket - Wyposażenie White Sand Resortel Phuket - Recepcja White Sand Resortel Phuket - Recepcja White Sand Resortel Phuket - Sala konferencyjna White Sand Resortel Phuket - Recepcja White Sand Resortel Phuket - Recepcja White Sand Resortel Phuket - Wyposażenie White Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrz White Sand Resortel Phuket - Basen White Sand Resortel Phuket - Pokój gościnny White Sand Resortel Phuket - Kuchnia White Sand Resortel Phuket - Recepcja
Okolica: Patong Liczba pokoi: 52
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,8

na podstawie
1323 recenzji

Warty swojej ceny
6,8
Lokalizacja
7,9
Ocena pracowników
6,5
Warunki w hotelu/Czystość
6,2
Komfort pokoju
6,9
Jedzenie/Posiłki
6,2
Wszystkie recenzje (1323)
Sortuj według:
Marcin P. Podróż w większej grupie Poland, 4 lutego 2014
Miła i przyjemna obsługa

Miła obsługa, bliskość plaży, otwartość personelu na potrzeby klientów
9
Z powodu braku wolnych pokoi w naszej klasie 'booking' otrzymaliśmy pokój typu de luxe w cenie pokoju superior bez żadnej dopłaty. Dziękujemy :)
Zgłoś tą recenzję
Bozena C. Podróż z partnerem Poland, 5 stycznia 2012
Dobra lokacja I nic pozatym bardzo brudno

Lokacja
4,3
Bardzo brudno Internet nie ma of czasu do czasu telewizji Tez nie pracuje szczury kolo recepcji gdzie znajduje sie Tez restauracja, z klimatyzacji leje sie woda krzesla plastykowe na balconie na ktorych nie da sie siedziec Bo sie lamia.Klatka schodowa Tez brudna I porecz ktora cala sie rusza
Zgłoś tą recenzję
Lukasz G. Podróż w większej grupie Poland, 10 marca 2011
super hotel, za basenem na dachu

super sniadanko, mila i serdeczna obsluga
8
za dziewczyne ktora sie przyprowadzilo trzeba bylo zaplacic 300 bahtow
Zgłoś tą recenzję
Piotr R. Podróż z partnerem Poland, 10 marca 2010
Odradzam

W centrum
6,7
Spędziłam tam z męzem 2 noce. Hotel w centrum bardzo głośny, mieliśmy widok na wentylator. Pokoje czyste i codziennie sprzątane. Personel nie doświadczony nie oriętujący się w atrakcja miasta. Śniadania w formie szwedzkiego bufetu, dośc smaczne.
Informacje na temat życia nocnego: blisko hotelu jest targ nocny.
Zgłoś tą recenzję
Marcin G. Podróż w większej grupie Poland, 19 lutego 2010
" White sand resort" - hotel dla Ciebie

czystosc, mila obsluga, wysoko umiejscowiony basen, bliskosc centrum, bliskosc plazy
7,7
Jezeli jestescie mloda para , lubiaca dobra zabawe, grupa kolegow czy w pojednynke ten hotel jest napewno dla was,nie polecalbym go osoba z rodzina gdyz nie jest to spokojny rejon patong, w ktorym chcielibysmy odpoczywac, jednakze ten kto przyjerzdza tu dla odpoczynku chyba nie wie gdzie sie wybiera:) jest umiejscowiony 50 metrow od plazy, i ok 300 metrow od glownej i najbardziej znanej ulicy w patong, z setkami barow nocnych itp. mozna tez bez problemu cos zjesc lokalizacja w samym centrum daje nam ta mozliwosc, hotel jest schludny i wart swojej ceny, basen daje chwile radosci i spokoju, od roznych naciagaczy itp, pokoje sa w dobrej kondycji jak za ta cene, dodatkowo jest tam malo komarow co jest duzym plusem , zwlaszcza ze w innych rejonach sa one naprawde uporczywe, w hotelu mamy mozliwos przejscia do sasiedniego masazu, i jezeli czujecie potrzebe plec meska wszelkie propozyzje w nim sa dozwolone ;)
Informacje na temat zwiedzania: bez prpblemu mozna jezdzic na rozniego rodzaju wycieczki, dostepne biuro podrozy przy samym hotelu w tym pomaga, ceny tniemy zazwyczaj jezlei dana wycieczka kosztuje 3200 bahtow, my dajemy z 1100 , mozna wypozyczyc skuterki cena to zazwyczaj 200 za dzien i autko jeep 1200 za dzien
Zgłoś tą recenzję
Lee K. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 10 sierpnia 2015
Room is big and clean

The staff is helpful. Neare the beach. In the mist if shops and eating house.
5,7
We enjoy our self very much.
Zgłoś tą recenzję
Katherine K. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 18 lipca 2015
strictly no late checkout, poor front desk counter

location, location and location.
5,7
- near the beach - many massage palours below - not a prominent hotel, note the signage if you are walking - prepare to pay 200 baht an hour if you want to extend late check out - bathtub was a joke - no shower curtains, be prepared to splash water all over the floor / toilet bowls / vanity top.
Zgłoś tą recenzję
Sang F. Podróż z partnerem Malaysia, 2 czerwca 2015
good budget hotel

price cheaper, clean, good location
9
Zgłoś tą recenzję
Suniphat C. Podróż służbowa Thailand, 21 maja 2015
Just ok

Value money, Old building, Nice swiming pool
4,7
Its was ok
Zgłoś tą recenzję
Karina B. Wycieczka w pojedynkę Australia, 20 maja 2015
simple

Location and staff
6,3
My stay was good. It rough at first glance but actually the rooms are comfortable and you get what you pay for. The staff were amazing and very helpful. The only issues what the bathroom. There was no shower curtain so everything got wet! But overall the location is good! Close to everything but quiet at night!
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

White Sand Resortel PhuketWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - BasenWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - RecepcjaWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - KuchniaWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Jedzenie i napojeWhite Sand Resortel Phuket - RecepcjaWhite Sand Resortel Phuket - RecepcjaWhite Sand Resortel Phuket - WyposażenieWhite Sand Resortel Phuket - RecepcjaWhite Sand Resortel Phuket - RecepcjaWhite Sand Resortel Phuket - Sala konferencyjnaWhite Sand Resortel Phuket - RecepcjaWhite Sand Resortel Phuket - RecepcjaWhite Sand Resortel Phuket - WyposażenieWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - BasenWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - KuchniaWhite Sand Resortel Phuket - RecepcjaWhite Sand Resortel Phuket - BasenWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - Pokój gościnnyWhite Sand Resortel Phuket - KuchniaWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - RestauracjaWhite Sand Resortel Phuket - RestauracjaWhite Sand Resortel Phuket - RestauracjaWhite Sand Resortel Phuket - RestauracjaWhite Sand Resortel Phuket - RestauracjaWhite Sand Resortel Phuket - RestauracjaWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrzWhite Sand Resortel Phuket - Hotel z zewnątrz


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B03