De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

99 Bonham

99 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Central / zona Sheung Wan, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

99 Bonham Hong Kong - Apartament 99 Bonham Hong Kong - Hol 99 Bonham Hong Kong - Apartament 99 Bonham Hong Kong - Apartament 99 Bonham Hong Kong - Apartament 99 Bonham Hong Kong - Vedere 99 Bonham Hong Kong - Apartament 99 Bonham Hong Kong - Apartament 99 Bonham Hong Kong - Apartament 99 Bonham Hong Kong - Apartament 99 Bonham Hong Kong - Apartament 99 Bonham Hong Kong - Sală de fitness 99 Bonham Hong Kong - Exterior hotel 99 Bonham Hong Kong - Împrejurimi 99 Bonham Hong Kong - Dotări 99 Bonham Hong Kong - Dotări
99 Bonham Hong Kong - Hol 99 Bonham Hong Kong - Intrare
Zona Hong Kong Central / zona Sheung Wan Număr camere: 84
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

8,0

din 870 opinii

Calitate-preţ
7,9
Situare
8,6
Prestaţia personalului
8,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,8
Confort/Standard Cameră
8,8
Alimentaţie/Local
5,9
Toate opiniile (870)
Sortare:
Valentina T. Călător în pereche Italy, 26 august 2013
spettacolare

vista, pulizia, posizione
10
Ottimo rapporto qualità prezzo, stanza molto bella e pulita.
Raportaţi această recenzie
Lynn C. Călător în grup Indonesia, 21 iulie 2015
Need new refreshment everyday

Big room, kithen, laundry
7,7
It was nice place to stay after long travel.
Raportaţi această recenzie
Rachel K. Călător în pereche Singapore, 18 iulie 2015
Value for money

Loccitane bath gels , location and comfortable beds
7
Staff were friendly , room was clean
Raportaţi această recenzie
Jennifer S. Călător în pereche Australia, 16 iulie 2015
Return to Bonham

Position position position
10
Very pleasant, staff are efficient and the apartment style, low key approach with a touch of luxury suits us perfectly
Raportaţi această recenzie
Eiling L. Călător în pereche Malaysia, 14 iulie 2015
Comfortable stay

Location, comfort, good service
8
It was a very pleasant stay. The rooms are spacious with a small kitchen (microwave, sink, fridge, induction with pots and utensils). There is also a Nespresso machine. The location is very good, 3-5 minutes to Sheung Wan MTR and about 10-15 minutes walk to Central, IFC Mall and Landmark shopping centre. There are also a few good places to eat around this area. The staff speaks good English and are helpful.
Raportaţi această recenzie
Jerry W. Călător individual United States of America, 12 iulie 2015
Decent but service okay

Location, bed,
5,7
Kinda annoying they don't have a key card for door and you have to carry both a key card for elevator and a normal key.
Raportaţi această recenzie
Noelle C. Călător pentru drum de afaceri Portugal, 9 iulie 2015
stylish hotel

stylish clean large
8
It's a nice clean and stylish hotel. Rooms is quite big with kitchen and long table.
Raportaţi această recenzie
Grace T. Călător individual Singapore, 24 iunie 2015
Love the apartment, spacious, modern and clean.

The cleanliness, spaciousness and homely
9,7
I really enjoyed my stay here and would definitely come back again! It's a place I can imagine staying for long because it feels like how I would have done up my apartment. For a HK hotel, it definitely is spacious. The only thing i would improve is to make the pillows a little more firm.
Raportaţi această recenzie
Oliver D. Călător individual Switzerland, 13 iunie 2015
99 Bonham

Room size, view and very clean. Staff was very friendly and very helpful. Snacks were provided and I felt at home there.
8,3
I stayed there twice in upgraded corner room. loved my room. BIG! With nespresso machine, snacks some complimentary drinks. Staff was always VERY friendly and helpful. Hotel does not have a restaurant - so there is no breakfast or dining option - but there is so much food in HK - so who cares. My stay there was great and I will return.
Raportaţi această recenzie
Batalha L. Călător pentru drum de afaceri Macau, 11 iunie 2015
big room

excellent room size
8,7
love it , always back again to stay
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

99 Bonham Hong Kong99 Bonham Hong Kong - Apartament99 Bonham Hong Kong - Hol99 Bonham Hong Kong - Apartament99 Bonham Hong Kong - Apartament99 Bonham Hong Kong - Apartament99 Bonham Hong Kong - Vedere99 Bonham Hong Kong - Apartament99 Bonham Hong Kong - Apartament99 Bonham Hong Kong - Apartament99 Bonham Hong Kong - Apartament99 Bonham Hong Kong - Apartament99 Bonham Hong Kong - Sală de fitness99 Bonham Hong Kong - Exterior hotel99 Bonham Hong Kong - Împrejurimi99 Bonham Hong Kong - Dotări99 Bonham Hong Kong - Dotări99 Bonham Hong Kong - Hol99 Bonham Hong Kong - Intrare


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B01