De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof

Platz vor dem Neuen Tor 6, Mitte, Berlin, Germania 10115

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,7

din 297 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,8
Situare
8,6
Prestaţia personalului
9,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,3
Confort/Standard Cameră
9,1
Alimentaţie/Local
7,5
Toate opiniile (297)
Sortare:
Cesare G. Călători drum de afaceri Italy, 17 octombrie 2015
Ottimo Hotel

Pulizia, gentilezza personale, spazio camere
8,3
Soggiorno confortevole.
Raportaţi această recenzie
Massimo S. Călători în pereche Italy, 14 octombrie 2012
Moderno, comodo e ben localizzato in centro

Moderno, comodo e ben localizzato in centro
7,7
Ottime location per dimensioni, estetica e servizio.
Raportaţi această recenzie
Cinzia D. Călători individuali Italy, 26 februarie 2012
Hotel molto piacevole

Stanze "appartamenti" con angolo cucina, due tv
8
adina apartment hotel berlin hauptbahnhof e' un ottimo albergo. e' in una zona abbastanza collegata al centro: il personale e' gentile ma soprattutto le stanze sono molto confortevoli. quella "base" e' composta da un soggiorno con angolo cucina dove c'e' tutto, dal frigorifero al forno a microonde, dal bollitore con te', caffe' e zucchero a tutte le suppellettili. una mezza parete separa il soggiorno dalla stanza da letto (king size bed). due televisori lcd, bagno bello e confortevole. si puo' usufruire di piscina e sauna. avrei evitato il wi-fi a pagamento.
Raportaţi această recenzie
Jennifer G. Călători în pereche Australia, 22 decembrie 2015
Everything you need fir a great trip

Service- the reception staff are friendly and helpful. Great facilities in the rooms. Comfortable foyer to relax in.
9,3
I really enjoyed our one night stay . The only thing that u would change is to have free wi-fi in the rooms .
Raportaţi această recenzie
John C. Călători în pereche United Kingdom, 9 decembrie 2015
Berlin

Facilities Staff Value
9
Superb nice hotel with great facilities
Raportaţi această recenzie
See M. Familii cu copii în vârstă Singapore, 15 noiembrie 2015
spacious, 800m to 1km to the centre station

spacious, washer and dryer
6,7
The stay was fine. But strongly recommend that the Adina management to review their wifi access policy
Raportaţi această recenzie
John C. Călători în pereche Ireland, 30 octombrie 2015
great hotel

great hotel
8
Great hotel
Raportaţi această recenzie
Alexander T. Călători individuali United Kingdom, 30 octombrie 2015
Fire alarm

Bed, roomsize, cooking facility
9
While cooking my porridge one morning the fire alarm started in my room with a screeching with a highpitched very aggressive sound. I thought I was the one who had set it off. I left my room and joined dozens of people calmly going down the stairs. Three fire engines arrived within minutes. As I stll didn't know if I was to blame I asked at the reception and they said they weren't allowed to say! Apparently it hadn't been me.
Raportaţi această recenzie
Hin H. Călători în grup Germany, 18 octombrie 2015
Group in Berlin

location, space and staff support
9
with the exceptional staff support we could solve the issue with the extra bed. the reception is a little understaffed during the usual check-out times (in the morning )
Raportaţi această recenzie
Poh H. Călători în grup Malaysia, 17 octombrie 2015
Amazing staff, awesome place!

The location is really convenient to the train station; the apartment has a washer and a dryer which makes things easier for us to do our laundry; the staff are very helpful and professional!
9,3
We love our stay there! It makes us feel like home... Amenities are at the top of standard. Hotel staff are great. Location is convenient. The lobby area is really beautiful. Just that the room doesn't come with free wifi, we had to use it in the lobby.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof BerlinAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Mâncare şi băuturăAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interior hotelAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Mâncare şi băuturăAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interior hotelAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Cameră de oaspeţiAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interior hotelAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - HolAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Sală de şedinţeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Cameră de oaspeţiAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - HolAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - HolAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Pub/LoungeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - PiscinăAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Sală de fitnessAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Club pentru copiiAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Club pentru copiiAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Cameră de oaspeţiAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Pub/LoungeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interior hotelAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Exterior hotelAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Pub/LoungeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - PiscinăAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Pub/LoungeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Cameră de oaspeţiAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Cameră de oaspeţiAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Cameră de oaspeţiAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RecepţieAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Exterior hotelAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Sală de şedinţeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RecepţieAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - HolAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Cameră de oaspeţiAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B01