De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Alona Swiss Resort

Ester Lim Drive, Tawala, Insula Panglao, Filipine (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Alona Swiss Resort Insula Panglao - Bucătărie Alona Swiss Resort Insula Panglao - Grădină Alona Swiss Resort Insula Panglao - Piscină Alona Swiss Resort Insula Panglao - Piscină Alona Swiss Resort Insula Panglao - Balcon/Terasă Alona Swiss Resort Insula Panglao - Piscină Alona Swiss Resort Insula Panglao - Balcon/Terasă Alona Swiss Resort Insula Panglao - Piscină Alona Swiss Resort Insula Panglao - Grădină Alona Swiss Resort Insula Panglao - Piscină Alona Swiss Resort Insula Panglao - Balcon/Terasă Alona Swiss Resort Insula Panglao - Cameră de oaspeţi Alona Swiss Resort Insula Panglao - Balcon/Terasă Alona Swiss Resort Insula Panglao - Exterior hotel Alona Swiss Resort Insula Panglao - Balcon/Terasă Alona Swiss Resort Insula Panglao - Bucătărie
Alona Swiss Resort Insula Panglao - Balcon/Terasă Alona Swiss Resort Insula Panglao - Interior hotel Alona Swiss Resort Insula Panglao - Bucătărie Alona Swiss Resort Insula Panglao - Bucătărie Alona Swiss Resort Insula Panglao - Interior hotel Alona Swiss Resort Insula Panglao - Exterior hotel Alona Swiss Resort Insula Panglao - Bucătărie Alona Swiss Resort Insula Panglao - Exterior hotel Alona Swiss Resort Insula Panglao - Bucătărie Alona Swiss Resort Insula Panglao - Baie Alona Swiss Resort Insula Panglao - Bucătărie Alona Swiss Resort Insula Panglao - Baie
Zona Tawala Număr camere: 8

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,9

din 204 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,6
Situare
7,7
Prestaţia personalului
8,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,5
Confort/Standard Cameră
8,4
Alimentaţie/Local
6,2
Toate opiniile (204)
Sortare:
Aileen L. Familii cu copii tineri Philippines, 20 ianuarie 2016
Bohol trip 2016

Affordable price, nice ambience, good accomodation
9
We had a great time at Alona Swiss Resort, the kids enjoyed the pool and Jacuzzi so much. Room we got was big for a family of 4. Almost everything you need was provided in the apt except for food because they do not have a restaurant but it was ok because there are lots of restaurants nearby. Great ambience, nice staffs, we were surrounded by nice/friendly people who were also checked in the resort at the time of our stay. Good place for relaxation while enjoying their free wifi. Few minutes walk to the beach.
Raportaţi această recenzie
Bart V. Călători în pereche Belgium, 8 ianuarie 2016
Nice stay at alona beach

Good staff, clean, big rooms
7
We had a verry nice stay in the resort. Everything was so clean. The staff is friendly. The thing we liked at our stay is that it is located in a quiet area. Alona beach has a quite load nightlife with its bars and restaurants. This resort was perfect for us. Nothing to complain! Will stay here again.
Raportaţi această recenzie
Stephanie H. Călători în pereche Germany, 28 noiembrie 2015
Nice place to stay

comfortable big bed, room was cleaned everyday, located quietly but in walking distance to the beach
6,3
We enjoyed our stay. It's not far from restaurants, bars and the beach.
Raportaţi această recenzie
Lina Y. Călători în pereche China, 24 noiembrie 2015
Great Place! I always stay here.

Everything I need and nothing I don. And mini fridge/beer/wine is the cheapest in alona!
10
Always great here. Seamless.
Raportaţi această recenzie
Adrian P. Călători în pereche Poland, 24 noiembrie 2015
Very Good

swimming pool, quiet area but very close to main beach
8
I've visited this place during november 15, very good condition, helpfull workers, clean room and good localization. I will recommend
Raportaţi această recenzie
Russell C. Călători în pereche Australia, 23 noiembrie 2015
Close to Alona Beach

Pool, room size, value
6,3
Great hotel if you want to be close to Alona Beach but not pay the higher rates. Alona Beach not as nice as I expected. Nice pool with nice garden. Rooms clean and large in size. No WiFi in our room as we were the last room in the block and furthest from the router. No food available at hotel but short walk to Beach for restaurants and tour bookings. (If you are doing a boat tour be sure to take ear plugs as the boat engines are EXTREMELY LOUD!)
Raportaţi această recenzie
Charmaine E. Călători în pereche Philippines, 14 noiembrie 2015
Clean and quiet

Near to the beach and quiet
6
Good
Raportaţi această recenzie
Yafang Z. Călători în pereche China, 11 noiembrie 2015
Very nice hotel

Good view
8,3
Enjoy my staying very well
Raportaţi această recenzie
Jeremy T. Călători în pereche Netherlands, 6 noiembrie 2015
Good value for your money

Clean, good value, location
8
Rustic, clean, good value
Raportaţi această recenzie
Frank D. Călători în pereche United States of America, 18 octombrie 2015
excellent place to stay!

clean, attentive staff & owner, good value for your money
10
It was excellent, we will come back & will recommend this place to our friends. Very nice place - feels like home!
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Alona Swiss Resort Insula PanglaoAlona Swiss Resort Insula Panglao - BucătărieAlona Swiss Resort Insula Panglao - GrădinăAlona Swiss Resort Insula Panglao - PiscinăAlona Swiss Resort Insula Panglao - PiscinăAlona Swiss Resort Insula Panglao - Balcon/TerasăAlona Swiss Resort Insula Panglao - PiscinăAlona Swiss Resort Insula Panglao - Balcon/TerasăAlona Swiss Resort Insula Panglao - PiscinăAlona Swiss Resort Insula Panglao - GrădinăAlona Swiss Resort Insula Panglao - PiscinăAlona Swiss Resort Insula Panglao - Balcon/TerasăAlona Swiss Resort Insula Panglao - Cameră de oaspeţiAlona Swiss Resort Insula Panglao - Balcon/TerasăAlona Swiss Resort Insula Panglao - Exterior hotelAlona Swiss Resort Insula Panglao - Balcon/TerasăAlona Swiss Resort Insula Panglao - BucătărieAlona Swiss Resort Insula Panglao - Balcon/TerasăAlona Swiss Resort Insula Panglao - Interior hotelAlona Swiss Resort Insula Panglao - BucătărieAlona Swiss Resort Insula Panglao - BucătărieAlona Swiss Resort Insula Panglao - Interior hotelAlona Swiss Resort Insula Panglao - Exterior hotelAlona Swiss Resort Insula Panglao - BucătărieAlona Swiss Resort Insula Panglao - Exterior hotelAlona Swiss Resort Insula Panglao - BucătărieAlona Swiss Resort Insula Panglao - BaieAlona Swiss Resort Insula Panglao - BucătărieAlona Swiss Resort Insula Panglao - BaieAlona Swiss Resort Insula Panglao - ÎmprejurimiAlona Swiss Resort Insula Panglao - BucătărieAlona Swiss Resort Insula Panglao - Cameră de oaspeţiAlona Swiss Resort Insula Panglao - BucătărieAlona Swiss Resort Insula Panglao - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C04