sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Alta Cebu Resort

Tugbungan, Pilipog, Insula Mactan, Cebu, Filipine (Arată hartă)

rezervaţi acum!

anterior : Alta Cebu Village Resort

Alta Cebu Resort Cebu - Împrejurimi Alta Cebu Resort Cebu - Interior hotel Alta Cebu Resort Cebu - Vedere Alta Cebu Resort Cebu - Atracţii în apropiere Alta Cebu Resort Cebu - Sală de bal Alta Cebu Resort Cebu - Piscină Alta Cebu Resort Cebu - Magazine Alta Cebu Resort Cebu - Exterior hotel Alta Cebu Resort Cebu - Mâncare şi băutură Alta Cebu Resort Cebu - Facilităţi de recreere Alta Cebu Resort Cebu - Facilităţi de recreere Alta Cebu Resort Cebu - Facilităţi de recreere Alta Cebu Resort Cebu - Exterior hotel Alta Cebu Resort Cebu - Dotări Alta Cebu Resort Cebu - Piscină Alta Cebu Resort Cebu - Plajă
Alta Cebu Resort Cebu - Teren de joacă Alta Cebu Resort Cebu - Grădină Alta Cebu Resort Cebu - Spa Alta Cebu Resort Cebu - Exterior hotel Alta Cebu Resort Cebu - Restaurant Alta Cebu Resort Cebu - Împrejurimi Alta Cebu Resort Cebu - Grădină Alta Cebu Resort Cebu - Piscină Alta Cebu Resort Cebu - Facilităţi de recreere Alta Cebu Resort Cebu - Cameră de oaspeţi Alta Cebu Resort Cebu - Interior hotel Alta Cebu Resort Cebu - Interior hotel
Situare: Insula Mactan Număr camere: 55
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,2

din 182 opinii

Calitate-preţ
7,2
Situare
5,7
Prestaţia personalului
7,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,8
Confort/Standard Cameră
7,9
Alimentaţie/Local
6,9
Toate opiniile (182)
Mario G. Călător în pereche Italy, 27 februarie 2013
personale molto cortese, hotel fuori mano

cibo abbastanza buono ma poche variazioni
6
E' fuori mano, quindi bisogna stare per forza in albergo o utilizzare i mezzi per spostarsi. Cibo abbastanza buono ma con poche varianti. Camere pulite ma un pò datate nel tempo, non c'è spiaggia quindi la vita si svolge sempre noiosamente in piscina.
Simon J. Călător în pereche United Kingdom, 16 martie 2014
Went to spend some time with the girlfriend.

Great service,comfortable and chilled out vibe
8,3
Got to say i loved the resort as it was a cool place just to kick back and chill with my girlfriend. Staff where awesome and made me feel relaxed and jessica at the front desk was exceptional. Cheap enough to reach by taxi from the airport and not as busy as the town.Didnt explore much as happy to stay in the hotel.
Michael M. Călător individual United Kingdom, 7 martie 2014
A piece of local Cebu on your door step

Very quiet hotel with nice gardens very attentative and friendly saff, and local life on your doorstep
8,3
Joseph B. Familii cu copii tineri United Kingdom, 4 ianuarie 2014
Pleasent stay for a few nights

Swimming Pool, quiet and friendly
5
We had a decent stay at Alta Cebu, swimming pool is ok but they should have someone working the bar area all day. The TV channels were few and would keep disconnecting every couple of minutes. Rooms are basic but ok.
Mercia A. Familie, copii în vârstă Australia, 19 decembrie 2013
very ordinary, too far from beach area/transport

value for money, quite, outback
6,3
not much excitement due to location far from the city life, shopping, food was very ordinary.
Ed W. Călător în pereche Australia, 16 decembrie 2013
beautiful resort

excellent service, nice pools, i like the bar
7,3
Very clean and comfortable room. Nice pool and bar. Very yummy food.
David D. Călător în pereche United States of America, 12 decembrie 2013
My stay was very relaxing and enjoyable!

Very friendly staff. Very attentive. Beautiful resort.
10
My stay here at Alta Cebu Resort was very enjoyable. The first day we arrived, we had a sink drain in the bathroom that wouldn't drain. I called the front desk to notify them. Within 5 minutes, we were given a new room. Very satisfied. Thank you very much. Everyone was very friendly. I look forward to staying here again.
Dongki K. Călător individual South Korea, 8 decembrie 2013
quit hotel

quit, reading book and thing alone
4,3
qiut only, far city beacuse of nothing to do there...
Karsten K. Călător individual Denmark, 1 decembrie 2013
Bad location and slow food

Freindly staff
5,3
Far from everything. In the flightparth to Cebu Airport. Slow food in restaurant. 53 minutes to get a Pizza!!! 42 minutes to get breakfast!!! Very friendly staff. Don't stay on weekend. When I stay on Friday 20-25 youngsters so very noisy. During the week very quiet.
Mohammed A. Călător în pereche Saudi Arabia, 17 noiembrie 2013
i like it & so good

service , food & hulpful
9

rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Alta Cebu Resort CebuAlta Cebu Resort Cebu - ÎmprejurimiAlta Cebu Resort Cebu - Interior hotelAlta Cebu Resort Cebu - VedereAlta Cebu Resort Cebu - Atracţii în apropiereAlta Cebu Resort Cebu - Sală de balAlta Cebu Resort Cebu - PiscinăAlta Cebu Resort Cebu - MagazineAlta Cebu Resort Cebu - Exterior hotelAlta Cebu Resort Cebu - Mâncare şi băuturăAlta Cebu Resort Cebu - Facilităţi de recreereAlta Cebu Resort Cebu - Facilităţi de recreereAlta Cebu Resort Cebu - Facilităţi de recreereAlta Cebu Resort Cebu - Exterior hotelAlta Cebu Resort Cebu - DotăriAlta Cebu Resort Cebu - PiscinăAlta Cebu Resort Cebu - PlajăAlta Cebu Resort Cebu - Teren de joacăAlta Cebu Resort Cebu - GrădinăAlta Cebu Resort Cebu - SpaAlta Cebu Resort Cebu - Exterior hotelAlta Cebu Resort Cebu - RestaurantAlta Cebu Resort Cebu - ÎmprejurimiAlta Cebu Resort Cebu - GrădinăAlta Cebu Resort Cebu - PiscinăAlta Cebu Resort Cebu - Facilităţi de recreereAlta Cebu Resort Cebu - Cameră de oaspeţiAlta Cebu Resort Cebu - Interior hotelAlta Cebu Resort Cebu - Interior hotelAlta Cebu Resort Cebu - Interior hotelAlta Cebu Resort Cebu - Cameră de oaspeţiAlta Cebu Resort Cebu - Cameră de oaspeţiAlta Cebu Resort Cebu - PiscinăAlta Cebu Resort Cebu - RestaurantAlta Cebu Resort Cebu - ÎmprejurimiAlta Cebu Resort Cebu - PiscinăAlta Cebu Resort Cebu - Nightclub


AS-AGWEB-3C05