De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Amber Residence

195 Phrabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailanda (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Amber Residence Phuket - Interior hotel Amber Residence Phuket - Cameră de oaspeţi Amber Residence Phuket - Cameră de oaspeţi Amber Residence Phuket - Cameră de oaspeţi Amber Residence Phuket - Cameră de oaspeţi Amber Residence Phuket - Cameră de oaspeţi Amber Residence Phuket - Cameră de oaspeţi Amber Residence Phuket - Cameră de oaspeţi Amber Residence Phuket - Cameră de oaspeţi Amber Residence Phuket - Cameră de oaspeţi Amber Residence Phuket - Interior hotel Amber Residence Phuket - Cameră de oaspeţi Amber Residence Phuket - Cameră de oaspeţi Amber Residence Phuket - Cameră de oaspeţi Amber Residence Phuket - Pub/Lounge Amber Residence Phuket - Pub/Lounge
Amber Residence Phuket - Pub/Lounge Amber Residence Phuket - Cameră de oaspeţi Amber Residence Phuket - Interior hotel Amber Residence Phuket - Recepţie Amber Residence Phuket - Interior hotel Amber Residence Phuket - Intrare
Zona Patong Număr camere: 15
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,9

din 199 opinii

Calitate-preţ
8,2
Situare
7,9
Prestaţia personalului
8,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,1
Confort/Standard Cameră
8,1
Alimentaţie/Local
7,1
Toate opiniile (199)
Sortare:
Denis B. Călător în pereche Italy, 3 februarie 2011
ottimo servizio qualità prezzo,

camere pulite, personale molto disponibile
7,7
soggiorno di 4 giorni, camere carine pulite, e personale sempre a disposizione. 2 minuti a piedei dalla spiaggia, 10 min dalla vita notturna e locali. consigliato....
Raportaţi această recenzie
Zublis Z. Călător în grup Indonesia, 17 aprilie 2015
very Good Place

nice staff, good place, near Patong Beach
7,7
our stay is very nice have a good staff and very kind, even we have problem :) it's very near to reach Patong Beach, and easy to find Mini Market, and also easy to find something to eat :D
Raportaţi această recenzie
Konstantina P. Călător în grup Greece, 18 februarie 2015
Polite helpful staff, updated rooms

Extremely polite and helpful staff
8
Extra bed... Is not really an extra bed! Just a varty hard mattress. You almost feel like sleeping on the flor.
Raportaţi această recenzie
Ang L. Călător în pereche Singapore, 26 octombrie 2014
Very comfortable stay

Penhouse room, comfortable and clean
10
Very comfortable stay. Penhouse room is nice and clean room. Location just 5min walk to the beach. Breakfast is nice but only have 3 choice. American breakfast, fried rice and fried noodle. Friendly staff.
Raportaţi această recenzie
Vanessa T. Călător în pereche Singapore, 26 octombrie 2014
Very Friendly and Convenient

Big Breakfast, Friendly & Convenience
9,3
Raportaţi această recenzie
Allen J. Călător individual Australia, 24 septembrie 2014
aaamber

staff.room. location
8,7
I stayed for 1 month and the great staff kept , good clean rooms, comfortable beds , good cable TV , close to the beach. Some people may be concerned about the stairs though All in all top notch value for money.
Raportaţi această recenzie
Chee W. Călător individual Malaysia, 16 septembrie 2014
Amber Residence Awesome Stay

1) value of money. 2) strategic location 3) awesome staff
10
Fantastic
Raportaţi această recenzie
Elizabeth S. Călător în pereche Philippines, 30 august 2014
Nice and peaceful location. Very friendly staff

Friendly Staff, value for money and peaceful location
8,3
It was like home away from home, my bf checked-in 2 days earlier than me and when I got there he already aclimatized and seems to know everyone in the hotel.. Receptionists were very accomodating, i was given warm welcome and he helped me carry my luggage up to our room. Room is just right for us as couples, had a balcony to use as a smoking area.
Raportaţi această recenzie
Duy L. Călător în grup Vietnam, 1 iulie 2014
Normally, not special

Normal, normal
6,3
I stay here I see normally like 3* hotel. Not have special to comment.
Raportaţi această recenzie
Wah L. Călător în pereche Malaysia, 13 iunie 2014
Great value and clean hotel

Great value Clean
6,7
Stayed for a night, though it's a budget hotel but they've tried keeping their hotel and top condition; nevertheless there are still rooms for improvement.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Amber Residence PhuketAmber Residence Phuket - Interior hotelAmber Residence Phuket - Cameră de oaspeţiAmber Residence Phuket - Cameră de oaspeţiAmber Residence Phuket - Cameră de oaspeţiAmber Residence Phuket - Cameră de oaspeţiAmber Residence Phuket - Cameră de oaspeţiAmber Residence Phuket - Cameră de oaspeţiAmber Residence Phuket - Cameră de oaspeţiAmber Residence Phuket - Cameră de oaspeţiAmber Residence Phuket - Cameră de oaspeţiAmber Residence Phuket - Interior hotelAmber Residence Phuket - Cameră de oaspeţiAmber Residence Phuket - Cameră de oaspeţiAmber Residence Phuket - Cameră de oaspeţiAmber Residence Phuket - Pub/LoungeAmber Residence Phuket - Pub/LoungeAmber Residence Phuket - Pub/LoungeAmber Residence Phuket - Cameră de oaspeţiAmber Residence Phuket - Interior hotelAmber Residence Phuket - RecepţieAmber Residence Phuket - Interior hotelAmber Residence Phuket - Intrare


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A08