De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Amora Hotel Wellington

170 Wakefield Street, Wellington Central, Wellington, Noua Zeelandă

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,6

din 264 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,2
Situare
9,3
Prestaţia personalului
8,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,8
Confort/Standard Cameră
8,6
Alimentaţie/Local
7,7
Toate opiniile (264)
Sortare:
Jaswinder S. Călători în pereche United States of America, 5 februarie 2016
There is no parking facility and one has to pay!!!

No parking, customer pay for parking, and all that makes it painful over the top of $200+ per night hotel charges. Very inconvenient for travelers who travel by road!!!!!!!
8,3
Stay was good, people's were good, however, parking and to pay for it becomes pain in the rear!!!!!!
Raportaţi această recenzie
Mohammad B. Familii cu copii în vârstă Australia, 5 ianuarie 2016
excellent

Great location, neat & clean, Friendly staff
9
very good, only minor disappointment was that there were no car parking available for guests
Raportaţi această recenzie
Jiro K. Călători în pereche Philippines, 2 ianuarie 2016
Nice location

View, proximity and neat
6,7
Relaxing
Raportaţi această recenzie
Dale T. Călători în pereche New Zealand, 27 decembrie 2015
comfort with a capital C

Location, Comfort and staff
10
for 2 people who come from a small town, we we made to feel right at home, we were treated with respect and the staff were so nice. we had room service at our time there and nothing was a problem. the room was fantastic and we both enjoyed or stay. if we ever get the chance again to go to Wellington , this would be our preferred choice to re book.
Raportaţi această recenzie
Russell L. Călători individuali Spain, 11 decembrie 2015
Ideal location for a Wellington escape

Modern, large rooms, central location
9
Only problem I had was availability - if everyone wants to stay there I guess that says a lot
Raportaţi această recenzie
Law Y. Călători în grup Hong Kong, 2 decembrie 2015
Good location, Tasty buffet breakfast, Comfortable

Good location: 5-10 minute walk to many restaurants, National museum. 5-minute drive to Blue Bridge ferry pier. We enjoyed a big breakfast before we sailed to South Island. Comfy bed, nice sleep.
9
Raportaţi această recenzie
Amanda H. Călători individuali United Kingdom, 26 noiembrie 2015
Wonderfully helpful staff

Staff attitude, club lounge, guest laundry
8
Stay was spoilt by the noisey air conditioning unit which meant a room change. Second room was only a little better. Impossible to use a/c at night. The system needs to be updated. Hotel is not the most modern but rooms are good. Food and staff in Club Lounge excellent as were staff at front desk.
Raportaţi această recenzie
Sam R. Călători în pereche New Zealand, 23 noiembrie 2015
Hotel stay

Location, view and had a proper shower (instead of a shower over bath)
9,7
Brilliant great holiday. Great hotel
Raportaţi această recenzie
Joanne W. Călători drum de afaceri New Zealand, 23 noiembrie 2015
Amazing

Staff room experience
9,7
Raportaţi această recenzie
Sue G. Călători în pereche New Zealand, 22 noiembrie 2015
welly

location ,service comfort
8,3
good
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Amora Hotel Wellington WellingtonAmora Hotel Wellington Wellington - Cameră de oaspeţiAmora Hotel Wellington Wellington - HolAmora Hotel Wellington Wellington - Pub/LoungeAmora Hotel Wellington Wellington - RecepţieAmora Hotel Wellington Wellington - Pub/LoungeAmora Hotel Wellington Wellington - Interior hotelAmora Hotel Wellington Wellington - Executive LoungeAmora Hotel Wellington Wellington - Executive LoungeAmora Hotel Wellington Wellington - Mâncare şi băuturăAmora Hotel Wellington Wellington - Pub/LoungeAmora Hotel Wellington Wellington - Împrejurimi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A03